ttominoo Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Ahoj, dnes prijela znama s felicii ze ji tam neco dela randal. Tak jsem auto vyzkousel a usoudil, ze do jde od prednich naprav. A taky ze jo. Jak konci pruzina a je tam ta miska tak asi nejak upadla a dre o kolo. Myslim, ze tlumic bych zvladl vymenit, ale da se ta miska koupit samotna? nebo je to soucast tlumice? Asi to zni divne, ale nikdy jsem to nedelal. Pruzinu meit nechci jen ji stahnu stahovakem, ale az povolim sroub od tumice zezhora(v motoru) tak nechci aby me ta pruzina vypadla(prej kdyz vylitne, tak dokaze udelat peknou paseku)Pridavam fotky jak to vypada. Vsem diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 spodná miska je súčasťou tlmiča... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 No, fotky jsi nepřidal, ale nevadí. Tlumič s pružinou vyndáš z auta jako celek. Teprva pak stáhneš pružinu stahovákem a takto zajištěnou sundáš z tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttominoo Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Fotky jsou tu: http://ttominoo.rajce.idnes.cz/Auto_-_naprava Dole mi je jasny ze tam musi vyhodit ten sroub, a nahore jaksi ne. Tam povolim ty krajni, cely vytahnu a pak oddelam ten stredovej sroub? Neni tam nikde nejakej specialni klic. A co si mam jeste koupit, co by se mohlo hodit pri vymnene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Nějaké fotky jak vypadá vytáhnutý tlumič s pružinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttominoo Vloženo 22. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 ak hotovo, vse oba vymeneny a auto jeszdi krasne. Vymena prvniho byla takova seznamovaci, trvala nejaky 2 a pul hodky. Ale povedlo se. Vymena druheho byla uz paradni vse udelano na 45 minut. Dekuju za rady vsem co mi poradili, bez Vasi pomoci bych to nevimenil - PREJI PEKNY SVATKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.