lukas.pce Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Zdravím, za kolik se orientačně dá vyměnit spojka? (autorizák/garažník). Měnil jste ji už někdo? Kámoš má najeto (real) 270tis a už mu zabírá dost nahoře, kolik ještě cca vydrží? Má vůbec tenhle superb dvouhmotu nebo jednohmotu (setrvák)? Je ho třeba měnit se spojkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 určitě bych při výměně spojky měnil komplet sadu.Ať si říká kdo chce co chce.A počítám že sada výjde tak na cca 15000kč.Může být i méně,ale píšu nejčastěji se vyskytující cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Dvouhmota je. Měnil jsem ji sám. Cena i se šrouby na setrvák byla myslím 17000. LUK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 26. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Jinak kdyz ta spojka zabira nahore, neda se to nejak seridit aby to bylo trochu niz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Nenešteluješ, a když už se spojka dělá, tak komplet i s dvouhmotou. Jinak jsem viděl auta, u kterých se měnila spojka mezi 200-300tis, takže 270tis je adekvátní. U nás komplet spojka vč.matroše a práce kolem 18tis Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) Já ji dělal bez setrváku, jelikož nebyly v tu dobu prachy. Jinak spojka samotná mě stála 3500,- u 1.9tdi (LUK). Editováno: 28. Únor 2013, autor: Phate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir_richard Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Ahoj vsem, prosim o vasi zkusenost. Rad bych nechal vymenit spojku vcetne setrvaku, prevodovka manual,rv. 2005 , doporucite nejaky vas servis? Nejlepe Brno, pripadne i Praha. Diky Editováno: 17. leden 2014, autor: sir_richard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 taky budu měnit, spojkovou sadu už mám doma asi 2 měsíce, ale pak mi moji mechoši řekli, že mi to bez setrváku neviměněj, takže už je na cestě setrvák a bude se to dělat během ledna či února, ale kolik by stála práce nedovedu říct jelikož jsou to dobří známí a za práci moc neplatim, jen tak aby se neřeklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Máš dobrý mechoše. Mají zásady a to má svůj smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 naštěstí jo, když mi to pak vysvětlil, tak jsem jim dal za pravdu a řek si, že to bude lepší udělat komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Co si myslíte o repasu spojky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Myslím, že se to nedělá a že je to blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Právě, že jsem dnes slyšel taky poprvé, ale někde na severu prej repasujou turba a spojky . Zítra mi dá mechoš vědět na kolik by to vyšlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak to dej vědět. Ani tak nejde o lamelu a ložisko, to jsou korunové položky. Spíš setrvák je darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Tak nic, prej ten dodavatel repasů spojek začal být nespolehlivej a nekvalitní, takže ta firma dělá už jen turba. Něco o repasech dvouhmoty je na netu, ale tam nezjistím, kdo a jak je kvalitní, takže asi bude holt větší investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) Je to blbý no. Někdy se směju, jak jsou díly levné a jindy zase čumím jako p..ča z křoví, jak je to drahý jako ku..va. To je případ dvouhmoty... Přitom jsou to dva kusy železa spojené gumou Editováno: 2. Červenec 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 To jo, hlavně na "blbou" 1.9 se dá komplet RepSET DMF o dost levněji. Asi jich vyrobí víc a cena letí dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Takže spojka a brzdy se zadními tlumiči vyměněno cca 33 papírů,investice v normě, ještě se mnou holt pár let odjezdí, než ho možná nahradí SII 3.6 4*4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Kruci docela ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Cena hrozná, ale ten budoucí náhradník se schvaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Ranec neranec, chci se vozit v supovi, tak musím platit. Je to zatím nejlepší auto, co jsem kdy měl. Spojka prokluzovala a smrděla víc a víc, brzdy, tlumiče jsou normální provozní věci, jedu na dovču do Chorvatska a chci mít jistotu, že dojedu v cajku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 To chapu jistota je jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldas Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Chlapi teď jsem měnil spojku a mechoš mi říkal že by mohla pasovat jednohmota z Golfa VR6 nevíte o tom někdo něco? Editováno: 15. Květen 2015, autor: Kuldas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.