Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kokta7 > No podle mě je to astronomická cena ,kterou bych v životě nazaplatil ! Ale tyhle firmy prostě takový ceny mají. Oni právě snad i nějakou záruku dávají. Konkrétně ABT má zastoupení v porche-praha-smíchov a tam ti tu úpravu udělaj i se zárukou ,ale cena je právě nekde kolem těch 40tis. To radši zůstanu u plně dostačujících 132kw :kol-31:

Upraveno od memory2

No těch 132 kw je fajn, ale chtělo by to něco udělat s krouťákem. Takových 320 Nm by tomu motoru hodně slušelo  :kol-31:

Se poptej u mvoleska či motorpowera jestli uz dělali nové jednotky....

Škoda, že přímo výrobce - tím myslím autoriz. servisy (ačkoliv sliboval) nedělá zpoplatněné zvýšení výkonu. Asi stále něco nesedí a nechce převzít záruku.

Se diviš? Maj zakázané, protože by pak nemohli mit ostatní značky větší výkon...

• Autor

No těch 132 kw je fajn, ale chtělo by to něco udělat s krouťákem. Takových 320 Nm by tomu motoru hodně slušelo  :kol-31:

Na těch 250 Nm je to "sníženo" úmyslně kvůli použité převodovce v OIII. Alespoň toto lze dohledat.

Jo to psali, že má slabou převodovku

Na těch 250 Nm je to "sníženo" úmyslně kvůli použité převodovce v OIII. Alespoň toto lze dohledat >

Jo ale snad  jen DSG. Manuál s tím myslím nemá nic společného nebo aspoň to přímo nikde není uvedeno. Všude se psalo jen o DSG. Asi aby se zákazníci nehádali tak tam prostě nechali všude 250nm . Nevěřím že pro manuální převodovku  je rozdíl 50nm jakkoliv propastný. Kdežto u  DSG to je jiná kapitola tam to může opravdu už dělat problémy.

A hlavně nevěřím tomu že firmy jako ABT nebo MTM ti nalejou do auta něco co ti sešrotuje převodovku. Moc dobře vědí co si můžou dovolit. Beztak tam dělají lidi od VW

Upraveno od memory2

• Autor

I to je možné. Třeba nechtějí mít dvě varianty hodnot točivého momentu, tak nechají tu sníženou i pro manuální převodovku. To bys musel vědět, jaká manuální převodovka tam je. Tuším, že u koncernu se dalo odvodit z jejího označení, pro jaký maximální krouťák je určena.

Kokta: Auto budu mít jen v době záruky a nic tam bohužel měnit nemohu. Jediné úpravy budou ty od tebe :kol-28:

Pawouk: O převodovkách vím, ale také sem měl pocit, že je to kvůli DSG. Někde jsem pro změnu viděl, že 4x4 má 280 Nm.. Asi jiné DSG.

• Autor

Ano, 1.8 TSI 4x4 má 6°DSG, na rozdíl od předokolky, která má 7°DSG.

• 4 měsíce později...

Neví někdo kod motoru 1,8 TSI 132KW ? Díky

• Autor

CJSA anebo CJSB, to musí potvrdit někdo třeba podle velkého techničáku.

CJSA

Děkuji

• 1 rok později...
  • 3 měsíce později...

Má už někdo najeto na 1.8 Tsi 132 kw  100 tis km a více?Jak jste na tom se spotřebou oleje,případně jestli jste už měli na tomto motoru nějake zavažnějši závady?A jak je tento motor na tom se spotřebou paliva při běžne jízdě?Díky.Klidně můžete napsat i SZ.

Upraveno od bitttpower

Mám 16 tisíc najeto a průměr 8,3 l /100 km 

50 000 / 7,5 

7°DSG

Upraveno od peter.s

Díky kluci za info.

Mám víc asi protože bydlím v podhůří a jsou tu kopce :-)

a máš 4x4 :-)

před 10 hodinami, peter.s napsal:

a máš 4x4 :-)

Ano, to je fakt, proto o něco víc :-)

V 30. 7. 2016 at 13:22, bitttpower napsal:

Má už někdo najeto na 1.8 Tsi 132 kw  100 tis km a více?Jak jste na tom se spotřebou oleje,případně jestli jste už měli na tomto motoru nějake zavažnějši závady?A jak je tento motor na tom se spotřebou paliva při běžne jízdě?Díky.Klidně můžete napsat i SZ.

Hoj, mám najeto přes 35tkm. Teď jsem byl na dovolené kde sem ujel 8200km a totální pohoda. Spotřebu můžeš omrknout dle výpočtu tady -  http://www.spotreby.cz/skoda-octavia-iii-combi-tsi-132-kw-180-hp-a49106 . Olej sem měnil při 15 000km pak při 25 000km a další budu měnit ve 40 000km. Olej kontroluju a neubývá. Zatím s motorem žádné problémy. Mám 4x4 DSG.

4x4 DSG: 58000 km/ cca 7,3 podľa PP, reálne 8, ale v zime skoro denne pred štartom púšťam nezávislé kúrenie. Olej nemizne, úplne v pohode. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.