ferda25 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Vím, že je to trochu mimo, ale už jsem pochopil jak to funguje v Čechách(Česku)...nám tady za dva dny spadlo skoro půl metr sněhu a kalamita je když v Praze padnul centimetr...jo mám pocit, že než se něco dotkne naši stověžaté, tak kdyby celá republika padala na hubu tak si toho nikdo nevšimne. Ono i ten problém s methanolem se začal řešit po prvním případě v Praze... Editováno: 18. leden 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 No kdyz v hlavnim meste tak nak nejsou zvykli ja uz to beru jako standard ze misty na ceste je 10 cm a kdyz je centimetrova kasicka tak je to normalni i to ze pomalu kazdy den litam s lopatou a odhazuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Na toto je tu spíše Hospoda či rovnou Lampárna ,nějak mi ušel smysl jak to souvisí s OII ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Brácha má pravdu. Co to má společného s OII? Prosím nějakého moderátora o přesun. A ještě ty přiblblé kecy... Kde je ta kalamita? Jsem si nějaké nevšimnul,a to jsem od rána za volantem. Nějaký přitroublý "novinář" se na tom přiživuje a kdejaký přitroublý občan ČR na to skočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 tak tak špekulujte nad kalamitou v Lampárni, takže přesouvám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tady na Vysočině je pěkně. Sněhu je tady dost. Tohle kdyby bylo v Praze tak se zastaví i metro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 se zastavi i centimetro ... u nas je spise tedka ledovka ale nic co by se nedalo sjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Dokonce i eskalátory se zastaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Na nih se bude sankovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) To by šlo. Někdy to jde i bez sněhu: Editováno: 18. leden 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 ja uz to jednou skousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 A jak jsi dopad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Nebyt tam ten sloup tak nevim , ale jinak pristani celkem hladke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 No ono je to těžký,tady v Práglu fakt stačí málo sněhu ke štěstí,ale vzhledem k provozu stačí pár minut aby se ujela i slabá vrstvička na ledovku a tam už mají problém i s osobákama.A pak stačí nějaký pako a je to hned zablokovaný.A neházel bych vinu jen na nás pražský řidiče,pač kolik sem jezdí mimopražskejch za prací.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 No, bydlel jsem v Praze dost dlouho, než jsem se odstěhoval na Vysočinu a můžu říct, že to co je tady sněhu (na silnici, chodníku, prostě všude) tak by v Praze byla vyhlášená kalamitní situace. Holt jsou pražáci moc zhýčkaní a myslí si, že jsou pupkem světa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 No ono je to těžký,tady v Práglu fakt stačí málo sněhu ke štěstí,ale vzhledem k provozu stačí pár minut aby se ujela i slabá vrstvička na ledovku a tam už mají problém i s osobákama.A pak stačí nějaký pako a je to hned zablokovaný.A neházel bych vinu jen na nás pražský řidiče,pač kolik sem jezdí mimopražskejch za prací.... Souhlasím, ale tím pakem se můžeš pak stát i třeba ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 To můžu,ale zatím se mi to stalo jen jednou ,když mi v kopci na dlažbě na ledu sjel zabržděnej bus napříč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Nicméně to podle mého názoru pořád nic nemění na tom,že tyto debaty v médiích rozviřují bulvární novináři poněkud mdlého rozumu. Neumí si najít jiné kloudné a holt se nějak živit musí,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Kluci jak to vypada tedka vecer po republice ? Pred chvili jsem prijel a u nas pri -5 mrholi takze ledovka jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Já jsem se byl teď projet Humpolec - Pelhřimov a zpět a zatím dobrý. Silnice mokré, bez sněhu. Teplota -5 °C. Zatím neprší a nesněží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Odpoledne (mezi 14 - 17 hod.) jsem jel z Blanska přes Brno do Práglu. Mezi Blanskem a Brnem opatrně - mrhlolilo a začalo to klouzat,teplota -3°C. Před Závistína I/43 byl Nissan X trail v příkopu... Pak na D1 mokro,mrholení,mlhavo,stále pod nulou. Před Prahou už pohoda. Teď jsem narazil na toto: http://www.ceskatele...lnici-uzavrena/ Editováno: 20. leden 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 To bude ráno cesta. Jedu Humpolec - Hradec Králové - Vysoké mýto - Humpolec. A pořád padá a padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 No zrovna včera jsem viděl několik zoufalců na horách (Vysoké n/Jizerou),kteří měli nasazené sněhové řetězy na silnici kde byl ujetý sníh pouze při kraji,jinak byla mokrá .....a zdaleka to nebyla auta s A na značce.... Tak to mi hlava nebere (byl bych to ještě pochopil u Holanďanů),u našich ale ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 cesta Pelhřimov - Humpolec Za cestu jsem nepotkal ani jednou silničáře. Když jsem jel ráno opačným směrem, tak jsem potkal jeden pluh. Nechápu, proč měl zvedlou radlici a ani nesolil. Když jsem ho dojel a čekali jsme na křižovatce v Pelhřimově tak jsem to nevydržel a šel se zeptat, proč nesolí a nestahuje sníh. A jeho odpověď mě dorazila. Prý to není jeho úsek tak proč by to dělal. Má další cesta je na Správu silnic aby mi to někdo logicky vysvětlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.