hardb Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Jo urcite ano ale davat 6000kc za packy a kabelaz? Kdyz staci sehmat packy a kabelaz samostatne ... Jen teda nekde neco najit Preci par kabliku, jedna svorkovnice by se snad nekde najit mohla, bohuzel nevim co je presne potreba Kdyz jsem pred rokem nebo kdy jsem nad tim poprve zacal vice uvazovat tak k sehnani to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Tak kabelaž jsem nikde nenašel ze by se dala koupit, budu muset tedy koupit original packy i z kabelaží, maji tam 2 verze 1.pro auta bez pp 2.pro auta z pp jenze logicky obsahují ovladáni pro pp ale verze paček pro modely z multifunkcnim volantem neni, jde mi o to jestli ovladani pp bude fungovat jak z paček tak i na volantu nebo prave na volantu prestane fungovat? Resil nekdo takovy banalni problem Diky za kazdy ohlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Když máš ovládání pp na volantu tak potřebuješ páčky bez ovládání pp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 aha, tak jsem si to také myslel ale všichni prodejci mi daly jako vyhovujcí díl právě i z tím ovládáním pro PP, a když jsem jim psal že ovládání mám na volantu tak už nedokázali odpovědět a když ano tak zas s tím že podle VIN čísla je to jen tato varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Já mám ve sklepě uložený starý páčky v krabici od těch s tempomatem, tak do hoďky ti sem hodím info s číslem dílu z té krabice. Mám to kupované normálně v autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 to by bylo super díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Tady máš to číslo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Diky moc opravdu hoodne si mi pomohl, konečne večer usnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Není za co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 5JB054690A jsou totiž všude vedeny jako tempomat s páčkami pro auta bez PP, ne jako tempomat s páčkami pro vozy s ovládáním PP na volantu..... To totiž asi nikoho nenapadlo, že je to vlastně použitelné pro obě tyto varianty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Jo, je to matoucí Ale nakonec logické Nebyt toho VIN cisla podle ktereho kazdy prodejce koho jsem kontaktoval, vycetl jen to ze bych mel mit ovladani PP na páckach me rozhodilo (ale to jsem se dozvedel az pote co me telefonicky kontaktoval jeden obchod z ktereho je nakonec koupim) Ted ješte at komunikuje ta druha BCM jednotka a budu spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Maj to označení zavádějící, když jsem řešil dodělávku tempomatu, tak jsem v tom měl taky zmatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Ovladat pp.jde na vol. i pačka,Mam dodělaný temp,v autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Na to bych nespoléhal. Mě se to hádalo mezi sebou a vždycky se to zablokovalo. Pomohlo až odpojení vodičů ovládání PP v páčce a odpojení tří pinů v konektrou na budících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Neřešil už někdo dodělávku na MR2016 ? Všude jsou ke koupi páčky jen data výroby vozu do 5/2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Stejné jako u Fábie3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Takze sehnat packy z F3 a bude to slapat jo Nebo jak to myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Zdravím, nechal si někdo z vás dodělávat tempomat v AS? Pokud ano, na kolik to vyšlo? Plánuju totiž dodělávku v AS na tento týden a moc se mi nelíbí neustálé navyšování ceny (a taky to, že tam o tom zřejmě nikdo nic moc neví). Původní odhad byl 9 - 9,5 tis. vč. práce (cena po telefonické domluvě v pátek). Dneska volali, že podle VINu (mám MR 2016) bude třeba ještě další úprava a celková cena vč. práce se vyšplhá na 10,5 - 11 tis., což už je cena jako v sérii. Díky předem za případnou reakci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Mě to dělali v AS celková cena byla 7800 kč. Mám MR 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Mne u MR 13 pred 2 lety delal Jarov nabidku za 12,5 coz v te dobe bylo jeste drazsi nez v serii. Pravda, bylo potreba menit BCM jednotku. No tak jsem se na nejakej AS vyprdnul a udelal mi to Rolbar temer za polovinu s origo dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Já jsem jednotku měnit nemusel a dnes bych to asi taky řešil mimo AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 já jsem musel měnit jednotku a vše mě vyšlo na +- 14 200 kč s tím že jednotka stála okolo 5000 kč a páčky s kabeláží jsem sehnal jen za 4900 kč (originál škoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 [emoji43] [emoji43] [emoji43] A ja dal 7 tis za vse, nova BCM, nove Packy + kabelaz vcetne prace. Hold zase muzes tvrdit ze to mas ofigo u AS coz se vyplati. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 no to je krásná cena, nebýt toho že mi mnou zakoupená BCM jednotka nechtěla spolupracovat z autem tak by mě to vyšlo na necelních 10 000 jo někdy se to nevyplatí ....ale pořád si říkám že to za ty peníze stálo tempomat je dobrá věc, škoda že nebyl už v základní výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Tak už mám rapida zpátky z AS, tempomat funguje pěkně. Cena i s prací a s výměnou řadičky a krytu ruční brzdy (spojil jsem to, protože mě samotnému se do toho moc nechtělo - fotky zkusím doplnit v průběhu příštího týdne) 10 tis. Kč. Jediné, co mě překvapilo, byla servisní akce "24BU099001 aktualizace řídící jednotky motoru" (mám MR 2016). Neví o tom někdo něco? Na jízdních vlastnostech se to naštěstí negativně neprojevilo Ale bylo dobře, že jsem zatím nešel do chipu, protože bych byl asi negativně překvapený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.