Vincent206 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Cardiagnostik je jeden v Prostějově a druhý v Praze . . Tento bude asi z Prahy . . . Jsem z Moravy, pořeším to nějak jinak . . . I tak díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Jo, Rolbař je pražská část, zatímco Vaša je z Prostějova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 V 14. července 2017 na 10:45, Twisted napsal: Uvažujeme teď o koupi Rapidu a tempomat je jednak neadekvátně drahý a jednak až od Ambition. ... Pokud můžu radit, do nového auta si objednejte vše po čem toužíte. Mluvím z vlastní zkušenosti. Dodělávání je dobré tam, kdo auto koupil z druhé ruky, nebo podědil...atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Někdy koruny nejsou hned, myslím si, že každý jde při koupi na hranici svých možností a tak možnost dodělávky třeba za rok je fajn. Samozřejmě, že nejlepší je to mít z výroby. Je dobré ale vědět co se ovšem finančně dodělávat vyplatí a co už třeba ne. Mně se tempomat vyplatil oproti z výroby, zase repro bylo dražší a vyhřívání židlí v podstatě taky ( z výroby bych měl za tu samou cenu navíc vyhřívání trysek ostřikovačů). Zase třeba předělávka manuál klimy do auto se asi nevyplatí, navíc má člověk totálně rozebranou palubovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Obávám se, že Škoda se rozhodla toto dilema vyřešit za nás a dodatečnou montáž tempomatu už prostě nepovoluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Co povoluje a nebo nepovoluje Škoda je jedna věc a druhá věc je co jde a co nejde udělat i bez slavné Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Jojo, v autorizáku mě tvrdili, že nejde dodělat centrální zamykání. Zajímavé je, za 14 dní jsem odemykal a zamykal originál dálkáčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Co povoluje a nebo nepovoluje Škoda je jedna věc a druhá věc je co jde a co nejde udělat i bez slavné Škody. To ano. Ale u nového auta s pětiletou zárukou se mi nechce bastlit tempomat v garáži. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 To je na zvážení každého soudruha, já ho měl jako jiné věci dodělávané ještě v záruce. Pokud ta závada reklamovaná nebude totiž souviset s tou dodělávanou věcí, tak poznaj hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 To není o záruce. Z výroby je to líp provedený. Tahat dráty z motorového prostoru do kabiny není zrovna roayal. Nakonec to vyjde i na stejné peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Osobně výrobci na prodloužené záruky prdim. Je to jen snaha jak nás donutit jezdit na ty jejich předražené servisní prohlídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Tak tos jeste nevidel praci Rolbare. Se zarukou mas pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Ahoj, chci se zeptat. Kamos se byl v servisu Skoda zeptat na dodelani TEMPOMATU na noveho Rapida m.r. 2018. Kdyby to byl starsi rocnik, pry nemaji s tim problem. Kdyz technik zavolal do Škoda-Auto, ze uz to nejde dodelat!! Udajne to ma byt radarem, ze to s nim ma spolupracovat. Nevite nejake podrobnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent206 Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Vedl jsem rozpravu s technikem a říkal, že do nových škodovek půjde nad rámec konfigurace při objednávce dodělat pouze tažné zařízení . . . Asi na tom něco bude . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 @Martin.sv Tempomat nelze dodělávat už od MR 2017, autorizáky to mají od Škody zatrhnuto. Osobně si nemyslím, že to má nějaký smysluplný důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 A kdyz to chce dodelat mimo autorizak? Jde to nebo ne? A co je k tomu potreba? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 (editace) Martin.sv >> " Udajne to ma byt radarem, ze to s nim ma spolupracovat. Nevite nejake podrobnosti? " Jakým radarem? Myslíš front asisst? Takže ani když mám style 2018, mám corner mlhovky, nemám radar (front assist). Tak mi u škody tempomat nedodělají? Podle mně je to jen o výměně páček, kabely tam podle mně jsou připravené. No já měl možnost vzít tempomat jen s xenony za 13 tisíc a to jsem nechtěl připlatit. Tak mi řekli že mi tempomat dodělají zhruba za 3 tisíce. Ale ještě jsem tam nebyl tu dodělávku řešit. No tak to jsem zvědavý. ..... No naštěstí jezdím na delší cesty 2x za rok, jinak jsem si ve starém autě tempomatu moc nevšímal. Ono v tom provozu stejně pořád musíte přibrzdovat a zrychlost při předjízění i a dálnici. Moc dlouho se na tempomat jet nedá. Adaptivní to je jiná, ale to rapdi nemá a mít nebude. Editováno: 29. leden 2018, autor: s-tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Co to je za "hloupost", mne na Fabii III normálně dodělávali tempomat (bral jsme skladovku kde tempomat nebyl a já ho vyžadoval) a vzhledem k tomu že FIII i Rapid mají témeř stejnou elektroniku (nové Rapidy) a na FIII mám FA, takže radar nemůže způsobovat problém. Samotná montáž u mé FIII probíhala výměnou páček a pak "kódováním" kdy se musí koupit kód a online tempomat povolit. Tady je postup instalace na Fabii: https://wirer.php5.sk/tempomat/ Jediný problém by mohl být s doděláním Adaptivního tempomatu, ale to je něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Ten spominany navod je moj. FA napriklad nemam, Skodovke sa to velmi nepacilo, no SWaP kod mi objednali a potom aj aktivovali. Co je pravdy na tom, ze chcu blokovat dorabky pri novych autach, netusim. Zatial som nemal tu cest... Adaptivny je kapitola sama o sebe, len samotny radar vychadza asi na 15 000Kc, a to tam nie je robota a ostatne veci okolo, a nebolo by odveci ho mozno riesit v novej teme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Jo tak, ono slo o adaptivní. Já bych chtěl dodělat obyč a zřejmě mám správnou verzi auta, kde stačí jen vyměnit páčky a zadat aktivační kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Staci ak mas SpeedLimiter a ides podla navodu - packy, SWaP, kodovanie Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Je třeba https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0054800a-tempomat-skoda-29177.html ahttps://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0054800-aplikacni-software-skoda-29178.html Rapid jako takový SpeedLimiter nemá, takže možná bude chybět nějaká kabeláž (ta je tam u těch páček), ale furt je tam ta otázka té aktivace v ŠA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyku Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Zdravím, návod je výborný. Ale mám otázku. Jste někdo schopný zjistit, jak a co k tomu je potřeba pro tažení toho kabelu pro speedlimiter aby následně stačilo pouze vyměnit páčky a aktivovat ? Páčky jsem schopný si sehnat samostatně za pár korun. Nechce se mi dávat petelici za celou tu sadu pro tempomat. Díky za jakoukoli radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent206 Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Otázka na odborníky . . . Jaký je rozdíl v BCM s označením 6R0 937 087 R a 6R0 937 087 R Z00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funlife Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Ahoj, mám prosbu, má prosím někdo jednotku 6C0937089D spolu s tempomatem? Půjde dodělat bez výměny ŘJ? MR je to 2016. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.