Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Nebude fungovat. Musis vymenit za kompaktibilni BCM jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Do háje... ale děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Musel jsem to resit take, zase mam nyni i Cornery kde spravna jednotka podporuje take. Ale musi se natahnout kabelaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 (editace) Rozumím..myslíš, že se dá nějak rozumě prodat řídící jednotka (...086) a původní páčky bez tempomatu? Editováno: 13. Červenec 2015, autor: Mirek17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 je prakticky neprodejná, musel by jí koupit někdo, kdo dodělává třeba jen DO nebo mu stávající 086 odešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Tak tak, snazil jsem se ji prodat vcetne pacek a ani tuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 páčky jsou možná prodejnější pro dodělání palubáku, ale také toho není tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Díky kluci za info... musím to tedy promyslet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback P7P7 Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Tak dnes dorazil tempomat, cena 4815 od firmy HH autodíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolcar21 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ahoj tempomat je možné dodělat , i výměna BCM není problém , u uváděného vozu to bude 6R0- 087M nebo P . Elektrika je triviální , jedná se o 5 drátu od páčky do BCM a jeden na ŘJ motoru , u benzínu pak jeden drát na pojistku . Cca hodina práce . Kompletní sada páčky a BCM , elektika se dá sehnat uz za 6000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Na který pin vede pátý vodič do BCM mimo piny T73b/44 - 47? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Napadlo mě, jestli nemyslíš propojené vodiče z T16c/2+4 na T73b/45. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: orel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 otazka zo zaujimavosti: sli by dorobit packy z O3 / R MR2016 ? alebo to zasa je o tom celku a elektronika nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Při dodatečné montáži tempomatu, ukazuje digitalně MFD nastavenou rychlost, nebo pouze ikonu aktivace tempomatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Jen ikonu a je v budíku rychlosti, ne v MFD nebo MOXIDOTu. Editováno: 17. Září 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 To jsem přesně myslel. Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 http://www.skoda-parts.cz/products/tempomat-rapid/ Tohle jsou asi jen páčky a návod, bez kabeláže? nekomunikoval s nimi někdo z vás? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Zdravím, už dřív jsem zkoumal nad dodatečnou montáží tempomatu, odrazovalo mě to že musím sehnat druhou BCM jednotku a samozřejmě páčky ale jelikož častěji jezdím po dálnicích tak nad tím začínám znovu uvažovat ale než koupím druhou BCM jednotku (nikde nikde jsem jí nenašel až na ebayi) tak bych se raději napřed zeptat jestli bude 100% kompatibilní - než jí pak složitě reklamovat číslo má 6R0 937 087 Kasi na 99% bude ok ale chci mít jistotu ikdyž je to tu 100x zobrazeno děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Ja jsem taky nechal dodelat s cislem na konci 087M mam ale MR 2013 a je plne kompaktibilni. Je otazka ovsem zda-li je ti to k necemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Tak ta elektronika by mela byt identicka kdyz mam mr 2015 (pokud se nepletu) tím padem by to snad melo spolupracovat a fungovat doufam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Ted nevim presne ale nepsal tu nekdo ze kdyz mas prisvit mlhovkama do zatacek ze ta jednotka podporuje i tempomat ? A ty s mr2015 to nemas ze shanis jinou jednotku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Omlouvam se, tohle jsem nepsal kdyz jsem byl po 1. Na dokodovani funkci tak jsme to zkouseli a neslo to a kdyz jsem se dival pod volant tak mi konci cislem 86 (pismeno uz nevim) mam pouze vybavu ambiton fresh takze jak tempomat, xenony a prisvit do zatacek tam bohuzel nemam Jinak je to tak pokud si to prisvecuje do zatacek tak tempomat to podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 poslední dobou zjštuji nečekanou komplikaci a to ohledně páček a potřebné kabeláži nutné ke správnému zapojení, páček jsem našel hodně ale k žádným žeprý není kabeláž, dokonce i na cc A-D mi to také vyvrátili že neví o tom že by nějaká kabeláž byla potřeba, což je divné když řada z vás právě zde kupovali tyto páčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 A není to náhodou tím, že tyhle obchody prodávají páčky, určené pro tempomat a ne tu servisní sadu tempomatu, co je ofiko jako příslušenství ŠA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.