Přejít na obsah

ruzove flaky pri zadnych kolesach


arch

Doporučené příspěvky

objavil som zaujimavu vec, ktora ma trochu znepokojuje - uz druhy krat som si vsimol, ze pri zadnych kolesach - z vonkajsej strany som mal ruzove flaky - akoby tam vytiekla nejaka tekutina, napada vas co by ty to mohlo byt? Prikladam foto z mobilu, dufam, ze to bude z neho aspon trosku zrejme.post-77707-0-62360100-1359538241_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám za to, že z náplní používaných aktuálně v autech je růžová pouze chladící kapalina, brzdovka je žlutá a nemrzka do ostřikovačů modrá, že by se ale chladící kapalina nějak dostala k zadním kolům je nesmysl stejně jako zbarvení sněhu od nějakého přípravku na ošetření gum, ten by se v tomhle počasí už po pár km z pneu smyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chladiacu som riesil hned po prvom raze, ked som si tie ruzove flaky vsimol, v nadrzke jej aj bolo pod ryskou minima, tak som zasiel do servisu, tam si auto nechali cez noc, natlakovali system a do rana nepozorovali ziadny unik. Kontroloval som teraz nadrzku, je v nej momentalne asi 0,5 cm nad hornu rysku. Vcera som s autom nikde nebol a dnes rano som nasiel zase tieto ruzove flaky. Nejde mi do hlavy, ako by sa aj chladiaca kvapalina dostala k zadnym kolesam ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D bolo by to jednoduche vysvetlenie, ale bohuzial to nebude ono, auto stoji vo dvore, takze nikto cudzi k nemu nema pristup. Tento jav som pozoroval zatial 2x - vzdy to bolo tak, ze bol cerstvy sneh a do toho zacalo prsat, nikdy nie ked mrzlo a bol sneh, vtedy sa to neobjavilo, len ked je teplejsie.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je možné, že couvá a zadní kola projíždějí sníh a ten jde až k ráfkům, přední kola už jsou ve stopách zadních a tam sníh k ráfkům nedosáhne. Ale to je jen doměnka. Jak arch píše, je to vždy, když je tepleji a sníh je mokrý. To by odpovídalo tomu, že to ten sníh z něčeho "nasákne" když obsahaju "více vody". Proto bych věřil tomu, že je to z gumy nebo z disku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes sa moja zahada posunula dalej - dnes som tie flaky objavil uz aj pri prednych kolesach, neviem ci je to dobre alebo zle, hlavne ked furt neviem z coho to je - kolesa som este neumyval, v tomto pocasi sa mi s tym babrat nechcelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...