jimmy3 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Zdravím, mám menší dotaz, dal jsem do fabie autorádio Sony cdx-GT450U a problém je v tom že po vytažení klíče se vymažou uložené radiostanice. Víte někdo v čem přesně bude chyba? Určitě v zapojení ale kde. Radio nejde bez klíče ani zapnout což mi ale nevadí, původně byl v tom autě nefunkční dvd přehrávač s kterým jsou to koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) Vymeniť medzi sebou plusové napájanie, to znamená +12V od kľúčika zapaľovania a +12V stálych z baterky. Na SONY sú tam bužírky na tých kábloch aj s konektormi. Vytiahnuť konektory, prehodiť medzi sebou a OK. Inak SONY vo Fabii s pôvodnými reproduktormi hrá otrasne. Bez basov, žiadna dynamika...mal som tam SONY, po mesiaci som ho predal a kúpil originál SYMPHONY. Výsledok o 100% lepší a dizajnovo tiež. Editováno: 3. Únor 2013, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 A nevíš náhodou jaký barvy maj ty vodiče? Jinak kvalita zvuku není nic moc ale prozatím to stačí, časem možná koupim něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Já taky měl Sony a vyměnil za symphony fakt ten poslech je lepší. Ty barvy kabelů jsou mám dojem červený a žlutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Takže jenom prohodim červenej se žlutym jo? Zejtra to zkusim, moc díky. Mě se taky víc líbí symphony se zelenym podsvicenim (mame v oktavce). Popřemejšlim nad tim. Ještě dotaz, zlepší se signál příjmu když koupim napájení antény? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Jo přehodíš je. A Já myslel že fabka napájení má! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 No jestli má do konektoru antény co se strká do rádia jít ještě drátek tak ten tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 SONY nemá napájanie do antény, musíš použiť ešte napájanie antény...tzv. fantómový člen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 4. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Tak přehození vodičů pomohlo, snad to nevymlátí baterku xD díky moc. Ještě dotaz, nemůže bejt napájení antény vodič označenej nápisem ATT světlemodrý barvy co vede z radia? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ano mám dojem,že to je on. Nemám už papíry od sony rádia,ale myslím,že to je napájení antény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 4. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Potom tam je ještě silnější tmavě-modrej drát ale ten je zapojenej v ISO konektoru, někde sem četl že když není originální autoradio (symphony) tak se má odpojit protože to vybíjí baterku, co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Tak v tom ti já neporadím,ale určitě někdo písne z odborníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 10. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Můžete mi ještě dát odkaz na napájení antény který můžu k tomu rádiu použít? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/124-3-antenni-napajece/5/1692-ISO-DIN-ant-napajec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 10. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 díky, o kolik se tak zlepší signál? můžu počítat minimálně o 50% nebo to je u každýho auta jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 To je dobrá otázka:) Bez napájania antény ti ide do rádia signál len z koaxiálu kábla z antény. Anténa ti v podstate ani nefunguje, ako keby si ju nemal. Takže ak pripojíš napájanie antény, signál sa zlepší o čistých 100% Stavím sa, že AF ti určite neprepína, alebo zle prepína naladenú stanicu:) Slabé stanice ti nenaladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 ještě mám 1 dotaz, objednal sem si to napájení antény ale nevim jak ho zapojit, na modrym drátu co má napájet to napájení antény tak je po pod šťávou (12 V proti povrchu rádia takže proti kostře) i po vytažení klíčku což jak sem se tady dočet tak nemá bejt protože to vybíjí baterku, máte někdo nápad kam to napájení teda připojit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) Zapojiť na konektor ISO A4, alebo A5. Editováno: 23. Únor 2013, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Dnes jsem v rámci hledání co mi vybíjí baterku,objevil zajímavou věc...Vloni jsem vyměnil rádio MS 202 za Panasonic CQ 1405,rádio normálně fungovalo,jen jsem se občas všiml,že po vytažení klíčku zůstal svítit knoflík vypínání.Teď jsem si nebyl jistý,jestli jsem tam dal tehdy fantom,nebo ne a jestli je někam zapojený pin 5,takže jsem se tam podíval.Fantom jsem tam měl zapojený správně,ještě ale z té originální kabeláže toho Panasonicu vedl druhý kabel na pin 5,který samozřejmě nebyl v kabeláži auta odpojen.Tak jsem ho odpojil,všechno fungovalo,jak mělo.Za hodinu jsem přišel a rádio si najednou nepamatovalo stanice! Po chvíli přemýšlení jsem zkusil přepojit stálé plus se spínaným a už to jde,jak má!Vzhledem k tomu,že to takhle rok bez problémů fungovalo,tak zřejmě existují rádia,která jsou schopná napájet paměť z toho pinu 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.