medved00 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Ahoj oktáváci. Nevíte o někom z Jižních Čech kdo má osciloskop a umí s nim pracovat? Potřebuju načíst oktu 1,6-75kw r.v.2001.při ustálených otáčkách cuká V servisech ho nemají a když jo tak s nim neumí pracovat. Díky za zprávu Editováno: 6. Únor 2013, autor: medved00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) Ve škodováckém servisu by to měl aspon jeden umět... Jinak to běžně dělají sondy.... Editováno: 4. Březen 2013, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved00 Vloženo 6. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Tak ten mi zustal utajen, navštívil jsem jich sedm. Nakonec jsem odborníka našel na střední dopravní škole. Ten s nim opravdu umí. Nic méně závadu jsme nenašli všechny hodnoty jsou v doporučených hodnotách.Sondy jsme prověřily jsou v pořádku, váha vzduchu, škr.klapka,svíčky,kabely,přisávání vzduchu,egr,tlaky ve válcích,tlak čerpadla,elektronic. plynový pedál-všechno sedí.Už se pomalu asi zakoukám do mechanický závady jestli néjakej silentblok nebo uložení. Dík za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Co vstrikovace, pres osciloskop by jsi mel odhalit skutecnou dobu otevreni ventilu, pozdni otevirani nebo zadirani, stejne tak by meli mit vstrikovace stejnou charakteristiku otevirani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.