Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj oktáváci.

Nevíte o někom z Jižních Čech kdo má osciloskop a umí s nim pracovat? Potřebuju načíst oktu 1,6-75kw r.v.2001.při ustálených otáčkách cuká

V servisech ho nemají a když jo tak s nim neumí pracovat.

Díky za zprávu

Editováno: , autor: medved00
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak ten mi zustal utajen, navštívil jsem jich  sedm. Nakonec jsem odborníka našel na střední dopravní škole. Ten s nim opravdu umí. Nic méně závadu jsme nenašli všechny hodnoty jsou v doporučených hodnotách.Sondy jsme prověřily jsou v pořádku, váha vzduchu, škr.klapka,svíčky,kabely,přisávání vzduchu,egr,tlaky ve válcích,tlak čerpadla,elektronic. plynový pedál-všechno sedí.Už se pomalu asi zakoukám do mechanický závady jestli néjakej silentblok nebo uložení.

Dík za reakci.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Co vstrikovace, pres osciloskop by jsi mel odhalit skutecnou dobu otevreni ventilu, pozdni otevirani nebo zadirani, stejne tak by meli mit vstrikovace stejnou charakteristiku otevirani. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...