Napalm Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tady máš základní technický popis: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) 64GB(12GB má uživatel) Editováno: 7. Červenec 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 a je to SSD na rozdíl od starého v O II kde byl HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tak mě tak napadá, ví někdo co přesně všechno umí databáze Gracenotes (má jí jen Columbus), Jje to tohle: http://www.gracenote.com/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 ano, je to ono, Technologie Gracenote, je to databáze obrázku alba,hudební metadata poskytují informaci o skladbách a vytváření alb v systému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Tady je ukázka jak aktivovat mapu v O3(sice na videu je Golf7, ale u O3 je to stejné): http://youtu.be/I4yUU1uYnk8 Současná politika koncernu lidi nutí, aby si našli "zadní vrátka", zřejmě záměr. zde další video ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 a zde již jsou moduly pro bezplatnou aktivaci prošlých map ... ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Já bych je ještě nekupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Však ani není důvod, tři roky uplynou nejdříve na konci roku 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Největší kapacita SD karty (přesněji SDXC) kterou bez problému Columbus akceptuje je 128GB ? Nechci vědět co je v návodu (to vím), zajímá mě zda jí někdo máte a bez problému používáte . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Mám 32 a 64 GB a je to až až, ale na bříško a jsou tací co opravdu potvrdili 128 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Chtěl jsem si právě koupit 2 x 64GB a úplně v autě zrušit něco tak archaického jako je dneska CD s Mp3.... ...asi jsem opravdu už stará škola, protože nevím o nikom kdo je ještě vozí.... Maximálně originální CD oblíbené kapely, to se ještě dá pochopit.... A nakonec si říkám že si koupím rovnou 1 x 128GB a bude klid, navíc mě zůstane ještě jeden volný slot.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 A myslíš že to zaplníš? Těch 128 GB... Jinak CD i DVD jsem také zrušil, nový Columbus umí videa i z SD nebo interního disku.... 128 mi zatím připadá dost vysoká cena... a mimo to stále jsou rychlosti kupředu... spíš je škoda že USB není i ve schránce jako u O II FL, pro napojeni flešky nebo SSD disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Pokud si někdo chce nahrát filmy znám i pár takových co budou tvrdit, že terová SD karta nic neřeší a u všeho co není podporováno dle manuálu platí, že to může běhat, ale i nemusí. Pokud je zájem tak prostě ji zkusit koupit a otestovat. Editováno: 28. Červenec 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 No to jsem právě dnes udělal, koupil a otestoval Mimochodem cena 1692 Kč (s DPH) za 128GB, když 64GB stojí kolem 1000 Kč, mě nepříjde zas tak moc..... karta funguje bezvadně , skutečná kapacita je tedy jen 116GB (což dělá přepočet). Nejsem zase úplný "audiofil", ale mám na dlouhé cesty celkem dost muziky, proto raději větší karta, navíc se snažím používat vyšší kvalitu mp3 nebo ogg... A nějaký film pro stríčka příhodu, si tam taky nahraju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukander Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Panove(a damy?? :-)) reklamuju ted Columbus - porad mi to dela obcas problem s pripojenim pres bluetooth a ovladanim zvuku pres volant - servis navrhuje nahrat novy firmware. Nevite jaky je ted aktualni? A pripadne co noveho/jineho ten firmware umi. Nebo aspon zdroj kde hledat. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Obávám se, že toto (co noveho/jineho ten firmware umi) nikde nezjistíš - to nebudou vědět ani v servise. Nech to udělat a když se tímto závada neodstraní, tak znova reklamuj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Nový firmware umí třeba odstranit občasné problémy s připojením přes Bluetooth a ovládáním zvuku přes volant, no a třeba taky neumí, ale jinou možnost, než zkusit to, stejně nemáš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Lukandere, kde to žiješ? máš pocit že dojdeš do servisu a řekneš chci ten a ten software do Columbuse? ... mimo to se to se nedá jen tak říci, záleží také na tom jaký hardware máš, tedy hardware Columbuse.... Pawouk má pravdu, to neví ani servis, to až po uznání reklamace pošle ŠA prodejci servisní kód (nevím jak tomu přesně říkají) a na základě toho se aktualizuje potřebný firmware (ŠA tomu říká software...) přitom se zaktualizují současně všechny jednotky předřazené, pokud pro ně je aktualizace k dispozici.... u mě to bylo tuším šest jednotek a trvalo to skoro tři hodiny celý ten proces i s uznáním reklamace (někde to tu na fóru popisuji) mimo to to není jen o software, ale jelikož není Columbus jako Columbus, jde o verzi hardware toho tvého Columbuse, já např mám Hardware: H40 a měl jsem původně Software: 0101 (auto vyrobeno 12/2012:): a novější auta měly H42 a 0292 (xstormova RS 11/2013) a jak je níže vidět i po aktualizaci na nejnovější software pro můj hardware H40 vyšší verze software než než 0202 prostě neexistuje! Editováno: 14. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) zajímavý postřeh, né že až od MR 2015, ale už xstorm má Columbuse bez popisky v MR 2013 Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukander Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) Diky za info. Mam H42 a 0292. Necham prehrat firmware a uvidim. Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Lukander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) Já mám MR 2015 a tam je už H43 a 0360, ale v čem to je jiné to těžko říct: EDIT: Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 a také úplně jiný sw.... vývoj nezastavíš, těžko říct v čem se to může lišit.... třeba u WiFi hotspotu je to na místo 802.11g už 802.11n nebo nějaká jiná prkotina a nebo že to nevypisuje číslo zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 To číslo zařízení jsem umazal já , asi pranoia získaná od mých IT známých... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 aha, ale to je objednací číslo, nikoli výrobní takže pro zajímavost jej napiš... jj už tam ten obdélníček vidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.