Lukajs007 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Samozřejmě musíš mít kompletní čidla - celkem 12kusu, spravnou jednotku a pak kodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ahojte, kde se nachází jednotka parkování? :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 U BCM jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) http://forum.skodahome.cz/topic/125750-zajímavé-čtení-učební-pomůcky-oiii/#entry197411998 Octavia III - elektronické systémy.pdf , strana 32. Chceš si ji od někoho půjčit??? Edit: Ferda byl rychlejší... Editováno: 22. Duben 2015, autor: Petrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 na držáku pojistkového boxu uvnitř vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 (editace) Jsem zvědavý na verzi v O3FL (objednaná), mám to již dlouhou řadu na O2FL (doděláváno od @Rolbař), nikdy žádný problém, opravdu velmi užitečná pomůcka, zejména pro podélné parkování. U této novější verze se mě líbí to vyparkování pří odjezdu... Editováno: 19. Červenec 2017, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Zkoušeno na Superbu III a zvládá to překvapivě malé mezery. Já bych tak natěsno nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 V Tiguanu vyparkování z podélného jen tlačítkem zapnu a dám binkr kam chci vyjet....to by mohlo být stejné......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 mam tiez automaticke parkovanie v o3 predface. a da sa tiez nastavit parkovanie popredu ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 OIII předFL neměla PLA 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 (editace) Ani vymena jednotky nepomuze?okrem toho v tom prvom obrazku je pisane vyparkovanie tak na to som este neprisiel to ako sa spusti? Editováno: 30. Červenec 2017, autor: hajo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Ja mam PLA taky (ted na SIII, drive na OIII predFL). Je to super hracka, technicky zajimavy a kdyz se to spoji s Trailer Assist, tak o to vic. Obcas si s tim zablbnu. Ale v praxi je to straaaaaasne pomaly. Zkousel jsem to v garazich, sam zaparkuju +/- za 1/3 casu, v nekterych pripadech i rychleji. Tedy bezne nepouzivam a kdybych za to mel platit on top, rozhodne to neudelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Souhlasim. Je to pomale, v praxi pro bezneho ridice takřka nevyuzitelne. Zbytna hracicka. Nicmene smysl to muze mit pro nekoho, kdo vi, ze neumi parkovat, bezne toci volantem na druhou stranu nez ma, atp. Par takovych jedincu jsem uz videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 (editace) Nemyslim, ze to je jen hracka, a ze by to bylo pomale ? Mam to nyni jiz leta na O2FL, a trochu me tedy desi (mam objednanou novou O3FL LK), ze na aute o generaci vyse by to melo byt pomalejsi a hure nastavene ?! Ano, kdyz si auto vybira mezeru, tak to je zdrzeni navic, ale naproti tomu vlastni zaparkovani do mensi mezery je naopak pote velmi rychle, obvykle na jeden zatah (max. nejake to prepnuti D a R), coz by jsem "na ruco" obvykle tak rychle asi nezvladl, a to si nemyslim, ze bych neumel parkovat... Myslim, ze to je velmi uzitecna vec, zejmena v obtiznych parkovacich podminkach Editováno: 31. Červenec 2017, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 He, to jsem čekal Ale k věci, chápu, že to řada lidí se svými názory a postoji přehání, nicméně jsem již zjistil, že v řadě věcí je O3FL proti O2FL zklamáním, takže mě další možná nepříliš "neobjektivní" zjištění občas vyvedou z míry, nicméně se to spíše týká výbav, a stejně jako ty nevěřím tomu, že by i tento asistent mohl být ve své další nové verzi horší než ve verzi 1, kterou mám já, a která disponuje pouze podélným zaparkováním bez vyjetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 (editace) Nelze srovnávat PLA 3.0, které bylo v S3 na začátku výroby, s tím co je tam nyní. Osobní zkušenost se současnou verzí PLA 3.0, je, že to jen auto chce srovnat víc, než bych ho srovnával já. Jinak na rychlost naprosto OK. Jinak souhlas, že Octávie3 je kvalitou někde, kde dřív byla Fábie2 a Superb3 kde dřív byla Octávie2. Editováno: 31. Červenec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 No výborně Jirko, to jsi mě tedy potěšil ("...Octávie3 je kvalitou někde, kde dřív byla Fábie2 a Superb3 kde dřív byla Octávie2...") 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Jo to mi řekl servisák v autorizáku, když jsme se bavili o autech a já řekl, že do budoucna chci O3 L&K. O3 nekvalitní a nechal by si O2 FL nebo by šel max. do SII FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 To je sice pěkný, ale už mimo téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Tak ja vam nevim. Bud nikdo z vas neumi parkovat nebo ja jsem na parkovani expert a ani jsem to o sobe netusil Ja proste do jakekoliv mezery zaparkuju (ať nežeru) za polovicni cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Jezdit jen firemním autem, tak to budu zvládat ještě rychleji než Ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 před 12 hodinami, ferda25 napsal: Jezdit jen firemním autem, tak to budu zvládat ještě rychleji než Ty. I kdyby to tak bylo, jakou to ma souvislost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Tahle hračka mě bavila ze začátku. Líbilo se mi, že to v autě je kvůli manželce, ale ta to nepoužila ani jednou (bojí se toho) a já ani nepomatuji kdy jsem to použil naposled Takže za mě zbytečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 S příchodem zimy mi začala vyskakovat tato hláška. Děje se tak při každém startu, kdy auto stálo déle jak cca 2hod. Startování během dne již probíhá bez tohoto upozornění. Po nastarování toto upozornění během 3sek.zmizí. V nastavení vozu jsem zkusil tento asistent vypnout/zapnout a také beze změny. Procházel jsem google, samotný návod k obsluze a bohužel jsem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Mně se to děje pravidelně každý den. Ano, mám i hlídání mrtvého úhlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.