sol.luk Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Na skle pátých dveří, a obou trojúhelníkových oknech ( combi ) mám zvenku roztečené, zaschlé skvrny, takové čůrky, které jdou od střikovače. Netuším, co předchozí majitel nalil do nádobky na ostřik, ale na světle po umytí to jde docela dost vidět. Zkoušel jsem to čistit čističem na okna od würthu, šamponem i okenou ale pořád to tam je, za boha to nešlo dolů.... poradí někdo co s tím ? Protože mám v plánu si nechat zatmavit okna, a bojím se že to potom půjde vidět ještě víc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Není to jen vodní kámen? Zkoušel si octovou vodu? Jinak se sklo čistí ředěným čpavkem... popř. louhem, ale to už fakt jako extrémní případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol.luk Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 dík za radu, jak bude venku přijatelněji, vyzkouším ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Za málo... je to asi jasný, ale pro jistotu: ocet je v poho, ale to ostatní raději drž dál od těsnící gumy/laku a samozřejmě rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.