Přejít na obsah

Kovové lupnutí zepředu


JuDr.

Doporučené příspěvky

Ahoj...mám novou 4 roky starou fábku II a vždy při couvání z parkoviště s pravým rejdem jak couvám a pak šlapnu na brzdu, tak to tak někde zepředu kovově bouchne...někdy i bez vytočených kol to lupne....sice mín, ale lupne. Co by to mohlo být? Silentblok nějaký? Slyšel sem, že sou na to fábky citlivý co se týče předních silentbloků... Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož vítaj v klubu. Píše su, že u FI to je silentblok převodovky. Já už vyměnil kromě silentbloku motoru a převodovky všechno a prostě občas to lupne. Těžké to najít! :kol-43: Vyměněny silentbloky ramen, tlumiče komplet, uložení tlumičů,stabíku, tyče stabilizátorů......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Roomstera 2009, a dělá mi to taky, od nového. Nikdy se na nic nepřišlo, jenom na to, že to prostě dělá. Dříve jsem měl Feldu 1.6 a tam mi to dělalo taky, jenomže to mi tak nevadilo, protože už měla 8roku a tak jsem to bral tak jaksi samosebou, staré auto..Jinak to bude asi něčím z toho, co psal Casy, ale do toho jsem prostě nešel. Počkám, až to bude zjistitelné a pak se do toho pustím, protože se s tím dá žít (i jezdit).Možná taky brzdič(teda pohyb desek) by to mohl dělat, neozývá se to spíš při zabrzdění po tom couvání?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Ahoj. Koupil jsem ojetou Fabii II a mám úplně stejný problém. Couvnu a když šlápnu na brzdu, lupne v levé části. Myslel jsem, že by to mohl být např. třmen nebo brzdové desky volné. zatím jsem neměl čas to dále zkoumat. JuDr. mohl by jsi prosímtě napsat, jestli jste na něco přišli? Dělá to pouze při couvání. Při jízdě dopředu je to bez problémů.

Editováno: , autor: TraCker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...