Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, mám origo litá kola škoda Crateris 16"  6,5J ET50 a budu na ně kupovat letní pneu,origo rozměr je 205/55, můžu na ně dát velikost 225/55, nebudou drhnout o tlumiče, máte nějaké zkušenosti. Díky za info.

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravim, potreboval bych poradit ohledne disku. Nasel jsen, ze orig. na o2 je zalis 50 na plechace. Myslite, ze by byl problem (napr. pri nehode) kdybych tam mel z o3, ty maji ET46. Jsou to disky r16.

Dekuju za rady.

Vloženo

Nemají, jak je psáno, tak je dáno.

V případě nehody se na to může pojišťovna obracet, potom by jsi musel nechat vypracovat znalecký posudek, že tato záměna neměla vliv na průběh nehody, náklady za znalce jdou za tebou.

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdarvím všechny, chtěl jsem se zeptat, vlastním O2, rs, rv.2006, na této mám origo R18 zenith a budu kupovat alu kola se zimními pneu. Našel jsem inzerát kde jsou: Disky 8Jx17 H2 ET 25 a obuté na zimních gumách 225x45 R17 94H. Chtěl jsem zeptat, jestli kola budou bez problému pasovat.. Jde mi vyloženě o to ET 25.. protože v konfiguracích jsem se dočetl, že O2 má běžné ET 40-48. Děkuji za odpověď

Vloženo

Jasný rozumím.. já pro představu ještě pošlu fotku, borec to měl obutý na passatu tuším.. nechce se mi jet 80km a pak tam někde u cesty přezouvat a zkoušet všechny čtyři kola :/

image.png

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...