Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mě to dělá na Combi přesně totéž, dělalo to i s novou originál lištou s gumičkou. Jedině výměna za FII + OII

toto mi delal sterac z FII kdyz sem ho dal na OI combi. muselo se orezat raminko, aby vic pritlacovalo staratko ke sklu. kdyz sem to zastavil v prostredni poloze byla gumicka uprostred ve vzduchu...

• 4 týdny později...

Tak už to stírá. Stačilo lehce zboku obrousit lištu. Když sem se snažil kývat s lištou v rameni, trochu drhla. Teď se dokáže jednodušeji vytvarovat podle okna.

• 2 týdny později...

Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá.

http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb

• 1 měsíc později...

Čau chlapi já mám zase jiný problém, koupil jsem tady na foru nový stěrač z FII na mojem autě sedí dobře a dokonce i perfektně stírá, ale když zaklapnu krytku tak pri setření sama vycvakne, navíc jak ji mám zacvaknutou tak ostřikovač neostřikuje tak dobře jak u starého stěrače, jak mám krytku upravit?

mám tenhle:

post-35310-1275591133,911_thumb.jpg

Upraveno od Patrik Rychta

Je moc vysoká, zespoda je třeba ji trochu ošmirglovat... asi 3-5 mm

Takže když ji zespod ošmirgluju tak mi nebude vyskakovat a ostřikovač dobře stříkat jo?

přesně tak ;) ono stačí se podívat když je krytka zaklapla...spodek hrany je namáčklej na skle a nesedí ;)

tak tak, stačí jí zespoda trošku zbrousit a sedí to parádně a s ostřikovač funguje jak má ;)

já nevim,ale mě to sedí pěkně i bez zábrusu .. tak nevim :palec2:

Hoši měli jste pravdu, krytku jsem trochu ošmirgloval a ted sedí uplně parádně takže stěrač stírá, ostřikovač ostřikuje :) Diky za radu jste nejlepší :palec2:

• 10 měsíců později...

Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá.

http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb

Musíš sundat krytku co je na ostřikovači a pod ní je mylsím že na 13 klíč matice tu povol a pak vyvykloej stěrač ten pak kup celý nový i s raménkem ve škodě cena tady u nás byla asi 350

• 11 měsíců později...

Zdar chlapi, koupil jsem si z OCII zadní stěrač, ale nestírá mě střed okna. Bude opravdu stačit, když se modifikuje ta krytka? Dle ty fotečky co tu už je? Díky

jo, stačí trochu zbrousit a pak to stírá perfektně ;)

No já to právě udělal, a stejně mě zůstává střed nesetřen :(

• 9 měsíců později...

ospravedlnujem sa ze to dam sem ale nechcem zakladat novu temu. dnes som isiel autom a zabudol som ze mam primrznuty zadny stierac a nechtiac som tukol do packy a zapol zadny stierac no ten sa ani nepohol. hned som dal packu do polohy aby nestieral no po chvilke sa sterac pocol asi o cca 20° a ostal tak a teraz s nim vobec nejde pohnut ani ked je na skle ani ked ho odklopim... nic sa nehybe.. nemate niekto s tym skusenosti alebo nejake napady ako to opravit? dakujem za kazdu reakciu

poistku si pozeral? :kol-32:

A nefunguje ani když zapneš zadní ostřik? Nebo když zapneš přední stěrače a zařadíš zpátečku? Co pojistka? Mohl se spálit motorek ale podle mě by to mělo být nějak chráněny už .. zkoušel si i znovu zapnout zapalování? Někdy pomůžou úplné banality..

zadny ostrek funguje a auto som aj znovu startoval no nic... a ostatne "finty" som neskusal zajtra vyskusam.. ak mate este nejake napady sem s nimi :) dakujem

pozri tú poistku,ved to je "sekunda" B)

Vypadá to na tu pojistku no .. ale nejsem si jist .. není ta pojistka spojená s předním ostřikem?

nie... :kol-124:

...len predok to tak má...

ok pardon :wallbash: každopádně kukino když už jsi byl u toho auta tu pojistku jsi mohl zkontrolovat taky :)

nechce sa mi ist uz von lebo auto stoji uz 2hod vonku a je na nom zas 10cm snehu :) ale zajtra rano to bude moja prva alternativa..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.