Únor 22, 201015 r Mě to dělá na Combi přesně totéž, dělalo to i s novou originál lištou s gumičkou. Jedině výměna za FII + OII
Únor 22, 201015 r toto mi delal sterac z FII kdyz sem ho dal na OI combi. muselo se orezat raminko, aby vic pritlacovalo staratko ke sklu. kdyz sem to zastavil v prostredni poloze byla gumicka uprostred ve vzduchu...
Březen 22, 201015 r Tak už to stírá. Stačilo lehce zboku obrousit lištu. Když sem se snažil kývat s lištou v rameni, trochu drhla. Teď se dokáže jednodušeji vytvarovat podle okna.
Duben 6, 201015 r Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá. http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb
Červen 3, 201015 r Čau chlapi já mám zase jiný problém, koupil jsem tady na foru nový stěrač z FII na mojem autě sedí dobře a dokonce i perfektně stírá, ale když zaklapnu krytku tak pri setření sama vycvakne, navíc jak ji mám zacvaknutou tak ostřikovač neostřikuje tak dobře jak u starého stěrače, jak mám krytku upravit? mám tenhle: Upraveno Červen 3, 201015 r od Patrik Rychta
Červen 4, 201015 r Takže když ji zespod ošmirgluju tak mi nebude vyskakovat a ostřikovač dobře stříkat jo?
Červen 4, 201015 r přesně tak ono stačí se podívat když je krytka zaklapla...spodek hrany je namáčklej na skle a nesedí
Červen 4, 201015 r tak tak, stačí jí zespoda trošku zbrousit a sedí to parádně a s ostřikovač funguje jak má
Červen 5, 201015 r Hoši měli jste pravdu, krytku jsem trochu ošmirgloval a ted sedí uplně parádně takže stěrač stírá, ostřikovač ostřikuje Diky za radu jste nejlepší
Duben 13, 201114 r Mnohem elegantnější řešení je od Bosche- Bosch Wiper Blade - 3 397 008 054... Parádička, tichost, akorát ta cena :-) http://seekpart24.com/parts_images?id=452856&view=M3397008047
Duben 14, 201114 r Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá. http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb Musíš sundat krytku co je na ostřikovači a pod ní je mylsím že na 13 klíč matice tu povol a pak vyvykloej stěrač ten pak kup celý nový i s raménkem ve škodě cena tady u nás byla asi 350
Březen 24, 201213 r Zdar chlapi, koupil jsem si z OCII zadní stěrač, ale nestírá mě střed okna. Bude opravdu stačit, když se modifikuje ta krytka? Dle ty fotečky co tu už je? Díky
Leden 22, 201312 r ospravedlnujem sa ze to dam sem ale nechcem zakladat novu temu. dnes som isiel autom a zabudol som ze mam primrznuty zadny stierac a nechtiac som tukol do packy a zapol zadny stierac no ten sa ani nepohol. hned som dal packu do polohy aby nestieral no po chvilke sa sterac pocol asi o cca 20° a ostal tak a teraz s nim vobec nejde pohnut ani ked je na skle ani ked ho odklopim... nic sa nehybe.. nemate niekto s tym skusenosti alebo nejake napady ako to opravit? dakujem za kazdu reakciu
Leden 22, 201312 r A nefunguje ani když zapneš zadní ostřik? Nebo když zapneš přední stěrače a zařadíš zpátečku? Co pojistka? Mohl se spálit motorek ale podle mě by to mělo být nějak chráněny už .. zkoušel si i znovu zapnout zapalování? Někdy pomůžou úplné banality..
Leden 22, 201312 r zadny ostrek funguje a auto som aj znovu startoval no nic... a ostatne "finty" som neskusal zajtra vyskusam.. ak mate este nejake napady sem s nimi dakujem
Leden 22, 201312 r Vypadá to na tu pojistku no .. ale nejsem si jist .. není ta pojistka spojená s předním ostřikem?
Leden 22, 201312 r ok pardon každopádně kukino když už jsi byl u toho auta tu pojistku jsi mohl zkontrolovat taky
Leden 22, 201312 r nechce sa mi ist uz von lebo auto stoji uz 2hod vonku a je na nom zas 10cm snehu ale zajtra rano to bude moja prva alternativa..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.