fithusk Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Zdravím, mám problém s VAGem. Potřebuju si nakódovat, aby mi směrovky blibkly při zamčení. Nakódovat vše jde, ale když to chci uložit, tak mi program vypíše hlášku, ať použiju originál HEX CAN kabel. Já mám obyčejný kabel z ebay za pár dolarů, ale kódovat by přes něj jít mělo ne? Prosím o radu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 záleží co máš za a auto a rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 (editace) Mám Fabii I 2003 s originálním centrálem. Už se mi podařilo to nakodovat přes vag 304, ale změna se neprojeví..řídící jednotka je nastavená tak, aby to blikalo, ale když zamknu nebo odemknu, tak se nic nestane Editováno: 21. Březen 2013, autor: fithusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.