Přejít na obsah

Zobrazení servisních intervalů


Krabon

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

nedávno jsem koupil Octavii 1,9 TDI, rv. 2008, 77 kW (po faceliftu) a zajímalo by mě, jak si zobrazím servisní intervaly.... Mám displej typu - viz obrázek a když otočím klíčem zapalování, tak tam sice vlevo bliká chvíli symbol klíče, ale mělo by tam být i někde zobrazeno kolik km zbývá apod.

 

Podle návodu bych si myslel, že to má být zobrazeno v tom posledním řádku, ale tam není nic a když klíč přestane blikat, už je tam zase jen "trip km".

 

Moje otázka zní, jestli to tam má být vůbec zobrazené má být, nebo jestli nemůže být nějak upravený SW, aby se to nezobrazovalo.

 

Díky za jakoukoliv radu.

post-82863-0-68821000-1363513932_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdravím pánové,

 

hledal jsem, nenašel zde na fóru k tomuto tématu příspěvky, tak jsem založil tohle téma. Jde nějak nastavit zobrazování zbylých km do servisu na Maxidotu? Někde jsem četl, že krátce po nastartování se má na displeji ukázat kolik km zbývá do servisní prohlídky. Mě se nezobrazuje nic. Musí se to nastavit přes VAG? V menu Maxidotu jsem nic nenašel.

OII , r.v. 2005

Díky

Editováno: , autor: Hanysekk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neprocházej menu, kde je krátkodobá (menu1) nebo dlouhodobá (menu2) průměrná spotřeba, dojezd a tak.

 

Musíš páčku na projíždění menu podržet a pak se ti objeví nabídka Stav vozu, MFA a já nevím co. Je to jakoby skrytý menu.

 

Jinak záleží jakej interval máš. U proměnýho se ti servis oddálí třeba cestou na dovču kdy najedeš 200 km na jeden start tam a pak 2000 km Z5.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U me to teda packou nejde vubec (ani podrzenim). Staci pri zapnutem zapalovani a jeste nenastartovanem motoru pridrzet tu tycinku na nastavovani hodin / nulovani najetych kilometru. Neprve se smazou najete km -> je nutne tycinku stale drzet. Najete km se nastavi zpet a naskoci doba a najezd do servisu. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to tu máš popsaný. Samo se zobrazí po otočení klíčku pokud se dosáhne určitého hranice počtu km nebo dní do servisu. Pokud ještě zbývá víc než je daná hranice tak si to vyvoláš nulovacím tlačítkem a pokud bys četl manuál tak by sis ušetřil čas se zakládím tohoto tématu ;)

Edit: tak sem to kvůli fotbalu o pět minut nestihl :)

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...