The_DoctoR Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Je v nich nějaký rozdíl? Krátkou anténu mám ve Fábii II výbava Active, dlouhou mám ve Fábii II Combi výbava Ambiente. Jde mi o to, že ta kratší samozřejmě vypadá lépe, ale také mi jde o funkčnost. Bude ta delší mít lepší výkon? Je to někde podložené fakty od škodovky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 to by mě taky zajímalo ale podle zkušeností uživatelů z fóra v kvalitě rozdíl není i když taky jsem tu někde četl rozdílný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Z vlastni skusenosti vim ze rozdil neni zadny , teda jen vizualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 fajn, takže rozhodne design, pokud tedy nejsou žádné ověřené informace, i od škodovky, že delší anténa má lepší příjem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Já jsem na OII FL vyměnil dlouhou anténu za krátkou z FII FL. Při poslechu rádia nepocťuji žádný rozdíl v kvalitě příjmu, a to jak v Praze a její blízkosti, tak na cestě Praha - Brno - Blansko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Pawouk: Taky z estetickýho hlediska Zajímavý, že do verze Active dávaj hezčí anténu než do verze Ambiente... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Pokud je anténa i v čelním okně, tak asi délka střešní nemá význam. Když jedu s nákladem na zahrádce a střešní anténu vyšroubuju, tak nepozoruju žádný rozdíl. Rádio hraje i bez ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Pawouk: Taky z estetickýho hlediska Zajímavý, že do verze Active dávaj hezčí anténu než do verze Ambiente... Estetika byla u mě důvodem pro výměnu. A jak píše jipol57, antény v okně mám jak ve Fabii, tak v Octavii. No a u té Fabie mně to hrálo i bez střešní antény - což jsem vyzkoušel při vjezdu do myčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 19. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 nějak nerozumim tomu,čím myslíte anténu v okně? Já mám jedinou anténu vzadu na střeše...:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 A jake mas radio ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 19. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 no to základní škodovácký na mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 FII má druhou anténu v předním skle, je tam vidět taková"čárka" vedoucí od vnitřního zpětného zrcátka. Ale mám pocit, že to platí až pro facelift a také nevím, jestli to mají všechna rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 určitě to platí pro facelift a vyšší výbavové verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 20. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 facelift mám a výbavu ambiente, ale že bych si toho všiml :-/ Můžete mi poslat foto pro ilustraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Jestli máš rádio SWING v originální výbavě, tak ji určitě máš. Na fotce by to snad ani vidět nebylo. Je to nepatrná čárečka ve skle od zrcátka dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Jak zjistím, jestli je rádio SWING? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Tak se jedná o rádio BLUES, mám tedy vpředu anténu? Výbava Ambiente... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ne blues ma jen jeden vstup tudiz antena v okne by byl spise zazrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 to znamená pro mě co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 že antenu ve skle bohužel nemaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 22. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 dobře, to mi je celkem ukradený, jestli mám nebo ne, ale jestli to má pro mě nějaký význam, když si chci vyměnit dlouhou anténu za krátkou? Ve svý první fábii II výbava Active, mám také rádio Blues a anténa je krátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 jen vizualni a šmitec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 dobře, to mi je celkem ukradený, jestli mám nebo ne, ale jestli to má pro mě nějaký význam, když si chci vyměnit dlouhou anténu za krátkou? Ve svý první fábii II výbava Active, mám také rádio Blues a anténa je krátka A co takhle ty antény zkušebně prohodit a vyzkoušet kvalitu příjmu rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 22. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 to jsem samozřejmě zkusil a nejsem si jistej, jestli jsem takovej odborník na antény, že bych rozdíl zpozoroval. Tedy zdá se mi signál stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak vidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.