jirka.sč Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zdar. Po výměně zadních tlumičů mi auto zůstalo nakloněno k jedné straně. Podle krabice byly stejný (monroe), na O-1 combi. S pružinama jsem nic nedělal. Poradí někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 To je teda divný, když řikáš, že pružiny nejsou nějak divně vychýlený nebo uchycený, tak mě pak napadá akorát, že jeden z tlumičů je jinej. Protože pokud se nepletu, tak pružině zabraňuje aby se víc a víc roztáhla tlumič a pokud je jeden z nich delší (nebo kratší) tak se může stát to, co popisuješ, ale tedy slyšel bych o tom prvně. Ale pokud ti mužu radit, tak se vyhni značkám jako je právě Monroe, je to pěkná sračka kterou prodávaj snad jen v Auto Kelly a vydrží tak maximálně jeden rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.sč Vloženo 19. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Už je to ok, sedlo si to. Dík za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.