bludyk Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 prosim Vás poraďte mi-ktorá lambda sonda je vadná-nad katalyzátorom alebo pod kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Zdar chlapi ! Nemáte někdo tušení, jestli jsou u tohoto motoru obě lambdy shodné, nebo každá jiná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 každá je iná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devr Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Zdravím, holce se na Fábce rožne vrtulník a zase zahasne za den a tak stále dokola. Diagnostika říká lambda, ale asi ještě není úplně mrtvá, když vyhazuje chybu sem tam a zase zhasne. Jednu lambdu jsem našel pod kapotou na vyůustění výfuku z hlavy. Má tento model 1 lambdu nebo dvě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 dvě, první je jak říkáš na katu u hlavy a druhá je na svodech před vlnovcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrvirgulak Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 (editace) Nevi te nekdo kdyz se zahreje motor tak se mi neco u Lamdby sondy neco zacne palit a trochu to kouri v tech místech co stím muze bejt! Dík Fabie-HTP1.KW. Editováno: 21. Únor 2018, autor: petrvirgulak chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugin23 Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Ahoj, mam dotaz. Mam Fabia 1.2 HTP 47 kW, potrebuju vymenit predni lambda sondu. Objednal jsem NTY a ma pouze 4 piny a 4 kabely, v aute je original Skoda, ma 5 kabelu a 6 pinu. Jak tam zapojim tu NTY? Lze to prepinovat a popripade jak? Prosim o nejake rady. Diky vsem predem 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna (editace) Objednal sis špatnou sondu. Potřebuješ tuto: https://www.motora.cz/hella/6PA-009-166-851.html?KTypNr=17395 Editováno: 20. Dubna, autor: informator 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugin23 Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Jenže tato ma 6 polu (pinu) ale podle obrazku pouze 3 kabely a tu co jsem objednal, tak mi to nabizi primo kompatibilni lambda sondu podle meho VIN cisla. Ja mam 5 kabelu a 6 tech pinu. Jaky je v tom rozdil? Protoze tu co jsem objednal, tak je primo pro moje auto, jen ma jinou koncovku. Stejnou koncovku jako mam, ma pouze original a tu uplne kupovat nechci, stoji kolem 5-6 tisic. Jde ta koncovka nejak prepinovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Obrázek je ilustrativní, tady máš např. 5 kabelů: https://www.motora.cz/vika/99061784001.html?KTypNr=17395 Vyměnit konektor samozřejmě lze, ale to sis měl rovnou objednat univerzální sondu bez konektoru. Pokud je sonda i s konektorem, tak bych to nedělal, pochybuji že bude fungovat dobře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugin23 Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Oka dik moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.