Lucasse Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Na zimu až moc pěkný kola Ale zase chápu, že RSo si to žádá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 bohužel menší na RS nedáš... Škoda Octavia RS má větší brzdy než Volkswagen Golf GTIJe to trochu k nevíře, ale auto, které Octavii RS darovalo všechny důležité prvky jako motor nebo platformu MQB a které by mělo být v hierarchii koncernu Volkswagen zařazeno výš, v jednom ohledu ztrácí. Má menší přední brzdy. Volkwagen Golf GTI si vystačí vpředu se 16" brzdami, Škoda Octavia RS má brzdy 17palcové. Rozměr v tomto případě neznačí skutečný průměr kotoučů, ale skutečnost, že přes ně "nenavléknete" menší než 17palcová kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 no ty love bych za to tedy nedal ani náhodou.... jsem patriot a Škodovku uznávám, ale za mega bych si představoval něco úplně jiného.... i když i jám mám O III která papírově stála skoro to samé, ale koupil jsem ji s 641 km na tachometru a stářím 4 měsíce a něco.... za 605 tis. Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 viděl jsem na horách na parkovišti O II RS se zimníma sedumnáctkama, jak se tam klouzal sem a tam a všichni jezdili kolem na patnáctkách či šestnáctkách a měli z eReSa prdel.... ale na pohled to bylo velmi pěkné auto.... tak hodně štěstí a málo sněhu na těch Hawkách - nebo jiné auto na zimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Pěkné, ale překvapilo mě KESSY za 10k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 RS vychází z Ambition,proto má KEYSSY za 10 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 @petr, když vezmu první rsa před 5 lety, tak ta cena je pěkně dole.. kdybys vyházel ty elektronický kraviny jako travel assistant, tak cena je hned daleko lepší... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 do Dix1: přesně tak RS nevychází z Elegance a o tom to je.... má něco navíc, ale i něco namíň to kokta7: elektronické kraviny nejsou kravinami, chce si to vyzkoušet a už nikdy nebudeš chtít bez elektronických kravin... ba naopak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 přesně tak, jak tam jednou asistenty dáš, už v žádném dalším autě bez nich být nechceš... když fungují je to super (zatím jsem za posledních několik let nenarazil na něco, co by se s asistenčních systémů porouchalo u mojich aut, takže spokojenost maximální) každopádně sám mám nyní na 3C zimáky 17" 235/45/17 a můžu potvrdit, že na sněhu je to na nich fakt sranda, proto raději vozím řetězy (a když už gumy nepomůžou, což se stane tak 2 - 3 x za zimu, nasadím řetězy). a když už nahory, tak s naším druhým vozem (XC 90), tam už strach nemám že bych zůstal někde ve sněhu hurinak 88 = super info, jsem rád, že má lepší brzdy, to se vždy hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 (editace) Mimochodem jsem si objednal RS holotu, nějaké 18", černý paket, stěrač bez asistentů se to dá taky ukočírovat, důležité tam jsou! Editováno: 23. Srpen 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 ježiši kluci, proč jste tam tu druhou rouru nemohli navařit http://www.autoforum.cz/bleskovky/nova-skoda-octavia-rs-tdi-ma-vyfuk-jako-toplanek-falesny-a-prazdny-foto/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Tak to je už profláklá věc, falešná koncovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 mě se pořád nějak nechce věřit, že tam daj slepou rouru. To je něco tak blbýho ! Úplně bych se styděl v zimě, když by mi kouřilo půl auta. Výpis z Etky je jasnej, ale spíš si myslím, že to ve finále budou prodávat jen s jednou, dvojitou koncovkou tak, jak se to u týhle motorizace dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 jak tam je obyč vyfuk a do toho narvaná koncovka, to je fakt hnus, to nejsou schopni tam dát jednu rouru a svařit to? fakt strašná prasárna, ale tenhle postup je běžný... fakt hnus velebnosti, lépe řečeno tuzing od vyrobce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 No takto detailně to vypadá úděsně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Tak to je ale opravdu hnus :kol-26:Neni to nejaka taskarice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 pánové, až teď jsem zřejmě pochopil pravej význam výrazu "tuzing". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Tak vyfotili normálně rso, tenhle deník by snad nam nelhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 no to je k smichu,... u benzinu budiz, ale nafta zklamala,... uz kvuli tomuhle bych radsi vzal benzin aby mi to v zime ,, cudilo " z obou radoby koncovek vyfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 nafta nečoudí, n afta má dpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Nafta patri - DO KAMEN Benzin patri - DO ZAPALOVACE Znam to i jinak ale co uz v zime ti to coudi taky z drzky a poradnej DPF filtr mas taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 nečoudí, to není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 (editace) tady ještě jedna hezká :-) TDI... Editováno: 24. Srpen 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 krásnej tuzing from škoda,myslím že by to bylo ideální plácnout na FB škodovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 asi zkouší co všechno lidé snesou.. čím víc budou lidé řvát,tím dřív to uvedou do normálního stavu(vzhledu) ale aby se potom nezvedla cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.