Sedlik Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Já čekám na dealerem předobjednanou jako původně předváděcí a jen doufám, že bude dle plánu do konce roku, jen poté co čtu o přesunech, tak se spíše začnu modlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Já se pro jistotu ani neptám. Konec roku je fakturačně údajně garantovaný, ale spíš čekám od našeho "hodného dědka" nějakou levárnu. Když viděl, že dostanu RS, tak ho málem klepla pepka. Vůbec bych se nedivil, kdyby v půlce prosince přišel se skladovou holou Ambition 1.6TDI. Tak na mě myslete a jestli jste nábožensky založení, tak se přimluvte. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 tak zítra mi pojede po lince moje nová RS.... škoda že u toho nemůžu být, docela by se mi to líbilo sledovat jak se mi auto vyrábí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Tak dneska už se ti na ní maká co? Mě se bohužel bude dělat až příští týden. Už skoro počítám minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Jo, to závidím těm, co čekají na nové RS-o....je to super pocit, tešit se na novou kárku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) xstorm: kdy že jsi objednával? Doufám že se veze ta moje s tebou...by bylo fajn potom pozorovat stejné závady co Editováno: 15. Listopad 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Hurikáne, to kupuješ za své, nebo služební? V tvejch letech jsem měl tak akorát na simsona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) tak mladej snad nejsem i když patřím mezi ty mladší kusy tady a Staďáka mám taky Editováno: 15. Listopad 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Asi jsem se měl lépe učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 tak kolega xstorm objednal 18.8. a bude jí mít v úterý, já objednal 22.8. a snad taky příští týden! snad se na mě nebude zlobit když to sem napíšu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 HURI:............ tak to na prazskym srazu bude predvadecka ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Doufám Hurikáne, že jsi vzal benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) ano bude, když bude příští týden...mám v neděli volno tak rád dorazím! Vzal jsem béňo Editováno: 15. Listopad 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Tak to je správná volba! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 benal je benal,... je snim vetsi sranda ..... ikdyz je pravda,... kdyz by se dal nejakej ,, chip a dejl " do nafty, taky by sranda byla ..... zamlouvam si jednu jizdu jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Jo, to závidím těm, co čekají na nové RS-o....je to super pocit, tešit se na novou kárku V okamžiku, kdy člověk jezdí s 1.6FSI/85kW, která na pětku ve 140ti točí asi 4500ot. nic moc pocit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Tak dnes taky objednáno, jsem zvědav na to kdy bude, odhad 4-5 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 tak zítra mi pojede po lince moje nová RS.... škoda že u toho nemůžu být, docela by se mi to líbilo sledovat jak se mi auto vyrábí.... něco jako otec u porodu jo ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 No asi tak trochu i jo....ale fakt by se mi to libilo to videt "live" Hurikane nevadi..... Ale ver mi ze budu rad kdyz na aute zadne zavady nebudu muset resit...snad to uz vse vyresili 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Lukason- ani jsem nejak nepostrehl ze je nejaky sraz...kdy a kde please? Jestli vse klapne jak ma prijel bych uz s novackem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 je je, ve vlaknu : SRAZ V PRAZE A OKOLI ....... 1.12. od 18:00 odkaz zde: http://forum.skodahome.cz/topic/29296-sraz-v-praze-a-okoli/?p=1834079 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) Lukasonovi RSo nepůjčovat...trápí jedničku a po 20 ti minutách jízdy 1/4 nádrže pryč Je to prostě zlobivej kluk Editováno: 16. Listopad 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 lepší než vidět vyrábět, přímo zažít jak ti ho někdo zdemoluje a s tím porodem to bylo dobrý Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 sorry chlapci,ak to tu už niekde je,ale nelúskal som skoro 30 strán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 a o co běží Libero ? RSIII sotva začali prodávat a ty už jí chceš rozebírat ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.