Březen 10, 201411 r Taká otázka pomimo....Dá sa " vymeniť " RS nárazník za klasický narazník ...nebude vadiť " koncovka výfuku " ? Pravy je slepy ale čo ľavý?
Březen 10, 201411 r Takova technicka. Kdyz je ted tyden objednana Oktice, nedostanu tam ten hnusnej zespodu zplostelelej volant, co byl ted nedavno predstaven na autosalonu v RS, ze ne?
Březen 10, 201411 r jo, nejrychlejší auto na zeměkouli....to nikdy nebude. I kdyby mělo (jak jsem někde četl....) 250 kobyl, čtyřnásobné turbo s vyměnitelnými lopatami (dají se použít i k odhazování sněhu) , více než víceprvkovou zadní i přední nápravu a u kolumbusa 46-ti palcový plazmový display a "simple clever" papundeklový zakrytí odkládacích prostor u zadních podběhů jako příplatkovou výbavu (tím mne fakt dostali) tak to furt bude "jen" rychlé a hezké auto. Ve smyslu RS (nevím ,,,snad Rally Sport) ani ne, to spíše jako "roztroušená skleroza"....i když mi parkuje v garáži její starší sestra a reklamu na eres Fabii pokládám dodnes za jednu z nejlepších reklam, co jsem kdy viděl...teda skoro jako Ema...a ta cena.... a jak tady někdo napsal, když zastaví před Hiltonem. tak si stejně všichni myslí, že přijel messenger.. Nejrychlejší ŠKODA Octavia všech dob
Březen 10, 201411 r Johnny asi nedostaneš ještě a jestli jo tak to vyměníme, stejně si ten můj už wošahal
Březen 10, 201411 r Huri: mi nerikej, ze se Ti to libi :-D pokud mas ovladani na volantu, beru Te jako zalohu :-D :-D :-D
Březen 14, 201411 r V mlhovkách na RS jsou dvě žárovky v každém světle --- při korner (nebo jak se to jmenuje) funkci mi svítí jen jedna - ta blíž ke středu auta - je to OK nebo mají svíti v každém světle obě? Při svícení mlhovkami svítí obě. Děkuji
Březen 14, 201411 r da se to dokodovat aby svitili obe, nicmene origo podle me sviti jen jedna - jak je videt i na tomto videu (cas 3:10)
Březen 14, 201411 r Já jsem si to právě nechal dokodovat podle návodu tady z Fóra a svítí mi jen jedna (škoda servis) -- jak se dá dokódovat aby svítily obě ? Děkuji
Březen 15, 201411 r Takova technicka. Kdyz je ted tyden objednana Oktice, nedostanu tam ten hnusnej zespodu zplostelelej volant, co byl ted nedavno predstaven na autosalonu v RS, ze ne? Pokud bude dodrzena "tradice", tak vystavene vozy jsou uz noveho MR2015. Nabeh byva 22. tyden.
Březen 15, 201411 r Takže když mám předpokládané dodání září, tak se toho zploštělého volantu dočkám?
Březen 15, 201411 r Já jsem si to právě nechal dokodovat podle návodu tady z Fóra a svítí mi jen jedna (škoda servis) -- jak se dá dokódovat aby svítily obě ? Děkuji nekde je tady navod i pro RS solo, je to potreba zapnout jeste u druhych zarovek
Březen 15, 201411 r Okey, pac ja ten zplostelej nechci, jeste s bych s nim dal ranu :-) Upraveno Březen 16, 201411 r od XJOHNNYX
Březen 16, 201411 r nekde je tady navod i pro RS solo, je to potreba zapnout jeste u druhych zarovek Tak jsem prolez všech 56 stránek a nic a nebo jsem asi slepej. Stejně musím najít nějakýho profíka abych se s ním dohodnul o nakodovani
Březen 16, 201411 r aha, tak mozna to je primo v kodovani, nejsem si jistej, nicmene je to takto: Cornering 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations (5)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 to Abbiegelicht links (5)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 to Abbiegelicht rechts Pro RS navíc ještě - to jsou ty druhe zarovky (5)-Leuchte8FL LB39-Lichtfunktion B 8 to Abbiegelicht links (5)-Leuchte9FL RB2-Lichtfunktion B 9 to Abbiegelicht rechts
Březen 18, 201411 r Pěkné dvoubarevné provedení? Nikoli, jen pěkně vypadající přepravní fólie ... zdroj briskoda.net Upraveno Březen 18, 201411 r od Hravec
Březen 18, 201411 r toto taky nebylo na tebe Libore ale na Lukasona, tedy předešlý příspěvek v pořadí tomu mému.... a co je tam asi napsání, je potřeba číst až do konce
Březen 18, 201411 r Hravec: no jo, ale chybí ti tam čárka a to pak má trošku jiný význam ta věta za slovem "nikoliv" Upraveno Březen 18, 201411 r od HjM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.