Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4

PTiCA

Doporučené příspěvky

Ja kalkuluju s diskama co budou na aute,vzhledem k tomu,ze jsem zadne nekonfiguroval,pocitam prave s Doradama,tak budou na zimu,na leto jsem jiz poridil 19 OEMS 111.

To chces vazne zalozit toto na Rso?

Vzhlad disku nehodnotim,ale je uplne nevhodny v parametre sirky disku.Ved to ma minimalne 9 palcov,oproti fabrickej 7,5 palcovke a ta pneu je na tom uplne deformovana a nevhodne obuta.Podla mna nebezpecne nechutne,degradujuce uplne jazdne vlastnosti a komfort auta.K pneu nankang,ktoru tam vidim obutu sa radsej ani vyjadrovat nejdem :kol-48:

Rso si fakt zasluzi lepsie obutie :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to tam má navlečený jen tak kvůli fotce, nevěřím že by někdo byl schopen toto obout a pak s tím s klidným svědomím jezdit :!

edit: po zkouknutí pár fotek přes google pictures držím hubu a šoupu nohama. To musí být poježdění jak sviňa :( ale proti gustu ... 

Editováno: , autor: nixberg
Odkaz ke komentáři

Panove vy mne fakt bavite,mam najeto na podobnych kolech 4roky,naprosto zadny problem,skvele to sedi a co se tyka nankangu,to uz je omleta pisnicka,kazdy at si koupi co mu sedi,ja kdybych s nema nebyl opakovane spokojen,urcite bych na nich nejezdil.a co se tyka techto kol na rs,naopak,myslim ze ji budou velice sluset.Ono je potreba obcas skouknout jak to vypada v realu nez placat tady nesmysly jen tak z hlavy.Parametry disku 7,5?To snad nemyslis ani vazne ze 8,5 nejak vazne narusi komfort jizdy... :kol-48: jezdil jsi nekdy na jinejch kolech nez jsou predepsany z fabriky k autu proboha?Jeste doplnim ze dalsi degradace :kol-46:  bude v podobe snizeni o 30cm,ono tak ani nejde o to jestli je clovek frajer,ono spis cloveka bavi delat si auto k obrazu svemu,pokud nekdo chce seriovku,at ji ma ale proc proboha kritizovat...

Editováno: , autor: spartan67
Odkaz ke komentáři

tak já k tématu teda řeknu, že šajze gumy na rychlým autě, jako je RS, je dráždění hada bosou nohou. 

Jinak s tou cenou, zkoušel jsem si v konfigurátoru kolik by stála s DSG a s velmi pěknou výbavou jsem se dostal na 850 t.  Na milion se snad ani dostat nedá. Na rozdíl od GTI Performance, kde seš tam jedna dvě. 

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

když tam teda nacpeš úplně všechno, co lze, takže třeba i Webasto, panorámu a tažný, jsi tam max. za 1 057 000,-Kč. Takže to sice možný je, ale neznám prodejce, co by do předváděčky tohle všechno strkal. Většinou i taková top výbava není zdaleka ještě ta nejvyšší. Ale to je fuk, chtěl jsem prostě jen říct, že za 850 t. bych si auto podle představ sestavil. U GTI, jak jsem už psal, je to ovšem ještě podstatně víc.    

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...