Vaša Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 kam jsi napojil napájení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igas Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) kam jsi napojil napájení ? Tak to nevím nebyl jsem u toho.Dělal mě to autoelektrikář.Po dokončené práci jsem si zajel pro auto.Jak jsem jel domů tak to fungovalo normálně.Na druhý den ráno jak jsem jel do práce už se to projevilo.A jak jsem jel domů z práce tak to zas nedělalo. Byl u toho i návod se zapojením a jak daleko a vysoko mají být senzory.Říkal mě že to dělal podle návodu. Editováno: 28. Duben 2009, autor: Igas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 výrobce ? nebo dej odkaz kde jsi koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igas Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) výrobce ? nebo dej odkaz kde jsi koupil Mám to od kámoše kde to sehnal tak to bohužel nevím ale já to našel na této stránce:http://www.parkujeme.cz/produkt/parkovaci-asistent-barevny-lcd-6-senzoru U displeje jsem nenašel žádnou signalizaci kde by se dala vypnout.Zítra to ale ještě prověřím.Senzory jsem nepřetíral.Mám je originál černé. Editováno: 28. Duben 2009, autor: Igas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 bych řekl že je nějakej problém s jednotkou zkus kontaktovat prodejce jestli neví co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igas Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 bych řekl že je nějakej problém s jednotkouzkus kontaktovat prodejce jestli neví co s tím Dík za odpověď budu kontaktovat jak prodejce tak se zkusím poradit i s autoelektrikářem co mě to zapojioval jestli tam nebude jenom nějaká prkotinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda0051 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Mám na O1 original parkovací asistent ale dělá si co chce, při zařazení zpátečky dlouze pípne a to je vše při zapnutém blinkru taky píská a blinkr občas bliká rychleji než má.Neví někdo co s tím nebo kde se dá asistent odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Ahoj, vždy v zimě přestával šlapat park. asistent (dlouhý tón při zařazení zpátečky) a na jaře, když bylo už tepleji, se opět vrátil. Letos se už ale neprobral. Neporadili si s tím ani na první pokus v servisu. Nestalo už někomu či nevěděl by někdo čím to? Mám O1 1.8T rv99... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 diagnostika a měřené hodnoty je základ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 diagnostika a měřené hodnoty je základ.. jj jiná volba asi nebude :-( , už jen najít někoho, kdo se na to za rozumný peníz mrkne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 záleží odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Měl jsem podobný problém, jen u mě to prostě jednou začlo a už se to do normálního stavu nevrátilo. Vagem zjištěno jedno vadné čidlo. Po výměně vše zase OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 záleží odkud jsi jsem z Prahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Měl jsem podobný problém, jen u mě to prostě jednou začlo a už se to do normálního stavu nevrátilo. Vagem zjištěno jedno vadné čidlo. Po výměně vše zase OK. V servisu pravili, že čidla jsou OK. Prý je prohodili, ale situace stejná. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 No, myslím, že jen prohození čidel nestačí.Pokud je jedno z čidel vadné, parkovací asistent prostě přestane fungovat jako celek. Ať to "vadné" dáš kamkoliv pořád to řídící jednotka vyhodnotí jako závadu a park. asist. nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 No, myslím, že jen prohození čidel nestačí.Pokud je jedno z čidel vadné, parkovací asistent prostě přestane fungovat jako celek. Ať to "vadné" dáš kamkoliv pořád to řídící jednotka vyhodnotí jako závadu a park. asist. nebude fungovat. vzhledem k tomu, že se jedná o "solidní" servis, tak tohle snad prověřili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 (editace) vzhledem k tomu, že se jedná o "solidní" servis, tak tohle snad prověřili Zdravim tě, jak si dopadl se senzorama?? Zkusim ti trochu poradit. Jestli je čidlo vadné poznáš tak, že necvaká. Při poslechu čidla cvakají, když k nim dáš ucho tak je to normálně slyšet, a cvakají bez ohledu na to, jestli se při zapnutí asistent rozjede. Mě to dělalo taky. Dlouhý tón a nenaběhlo to. Takže jsem to normálně zapnul a obešel auto, všechny cvakali až na jedno. V servise stojí asi 2800kč. Můj problém jsem nakonec vyřešil sám. Bylo mi divný že to někdy naběhlo a někdy ne, tak sem si myslel že jsou třeba jen zkorodované kontakty. Postupem času jsem zjistil, že když to čidlo dostanu do jedný polohy, tak začne cvakat a systém naběhne. Našteští to je taková poloha, že šlo v pohodě zabezpečit aretaci do této polohy. TeĎ jezdím s funkčním asistentem a kusem šroubu pod kapotou, který drží čidlo v patřičný poloze:) Editováno: 20. Červen 2010, autor: jirka1022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Předem se omlouvám za toto zvláštní téma, ale sháním někoho z Brna a okolí kdo má v O1 originální parkovací asistent. Potřebuju svoji řídící jednotku vyzkoušet v jiném autě. Je to otázka 5 minut. Jen odklopit koberec v kufru a prepojit konektor. Klidně i zaplatím třeba 100kč za to. V servise mi tvrdí že je špatná, já tvrdím že jsou špatné senzory. A nechci vyhodit 2400,- kč zbytečně. Pak už mi jednotku v obchodě z5 nevezmou. Pokud tady někdo takový je, kdo by měl origo parkovaci asistent tak se mi prosím ozvěte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Pokud ti vag vyhazuje chybu všech čtyř senzorů, tak může být opravdu chyba v řj, mě to tak dělá, ale může ti někdo půjčit i řj z Fabia I, jednotky jsou totožné, jinak ta řj jde taky rozebrat a skouknout komponenty, já mám třeba viditělně odpálený na tištěným spoji jeden komponent, tvrdím, že nějaký mikroelektrikář by to dokázal i opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trainroad Vloženo 11. Října Sdílet Vloženo 11. Října Zdravím, neřešil někdo parkovací asistent? Po zařazení zpátečky mi to pouze dlouze pípne a dál nic. Někdy to pípne normálně a chvíli to funguje, pak dlouze a zas nic. Měnil jsem čidla, řídící jednotku a pořád stejné. Poradíte prosím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.