XJOHNNYX Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 mě na tom nepřijde ošklivýho vůbec nic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Nejsou tam v náhledu ani vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Ale jsou, hlavně ty zadní a jsou na tom autě hrozný. Jinak velmi pěkná fotka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Resit u Octavky, zda zasterky kazi vzhled mi prijde skoro smesne. Za den jich potkam stovky a fakt vubec nevnimam jestli maji zasterky nebo ne. Az potkam Ferrari se zasterkami, tak si mozna reknu, ze "tudy ne pratele". 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 xjohnnyx: opravdu skoro nejsou vidět, hezká fotka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Zástěrky jsou praktické a nevypadají nijak hrozně. A je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Myslím, že tyhle jsou úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Já tohle vlákno miluju... Vždy tu po čase někdo napíše, že má zástěrky.... pak všichni co jsou pro, napíšou že se jim to líbí, a druhá skupina zase, že se jim to nelíbí.... a tak pořád dokola.... ale Pawouku je to pořád k tématu ! Jinak fotka je to nádherná... to jsi ty garáže před tím uklidil, než se fotilo..... ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Já taky nic nenamítám. To jsou oblíbené evergreeny - zástěrky ano/ne, nafta/benzín, zadní stěrač ano/ne (dokonce u Rapidů si sami uživatelé vyžádali uzamknutí, protože se to tam jenom hádalo) atd. Ale když je to v klidu a k danému tématu, proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Jinak fotka je to nádherná... to jsi ty garáže před tím uklidil, než se fotilo..... ? garaze se uklizi kazdy den, misto pro foceni jsem si vybiral sam a kamarad je vcelku profik, takze fotky umi mam jich vicero z tohohle mista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 mě na tom nepřijde ošklivýho vůbec nic Až na ty zástěrky je to super auto/fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Jojo, zástěrky na RS-u, to už tam rovnou mohl dát zahrádku a tažný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 At tu nedelam ot,tak mi klidne do Piratskyho klubu napiste, co je tak divnyho na tom, vozit na RS kouli a neco na strese? Je to takova modla, ze v tom mam jezdit sam? :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 (editace) A dokoupit karbonový kliky se samolepkou leteckého uzávěru nádrže od Milotecu Editováno: 26. Listopad 2014, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 A co rychlý pruhy na kapotu a na střechu? To přidá aspoň dvacet pět klokanů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 (editace) A cim se lisi zasterky na RS od zasterek na L&K napr.? Toto nejak fakt nechapu. Drtiva vetsina lidi ma RS jako bezne auto na normalni jezdeni, ono to ostatne ani nic jineho nez bezne auto na normalni jezdeni neni, tak v tom fakt nejak nevidim rozdil. Dokonce uz jsem videl i tu zminovanou RS s kouli a neprislo mi na tom o nic mene nebo vice nevkusneho nez treba na Scoutu. To jako kdyz chce nekdo RS a potrebuje jezdit s vozikem, tak si ma koupit jeste dalsi auto do rezervy k tomu voziku Editováno: 26. Listopad 2014, autor: mike_k 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Není to uplně běžné auto na ježdění, je to totiž auto na běžné ježdění se sportovním duchem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Je to běžné auto na ježdění, ducha tam vidíš asi jen ty. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Presne tak, je to proste jen rychlejsi octavie. Vozejk za ni vozim skoro kazdy tyden. Az bude zima, povezu na strese rakev a klidne i vozejk za autem... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Ohledně předních zástěrek mám jeden poznatek. Chrání pouze prahy, co se týká lemů blatníků a bočních dveří tak tam je to srovnatelné s variantou kdy tam nejsou. Až to znovu radikálně umažu pošlu foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Miloši děkuju za pořádnou fotku ve tvým vlákně jak auto se zástěrkama vypadá zezadu. Vypadá to dobře, taky o nich přemýšlím. Když by to bylo RS na rally tak proč ne. To jsou taky závoďáky se zástěrkama. :) Ne vážně i na tý žlutý vypadaj dobře. Nejsou tak velký a ladí to k černým kolům, B a C sloukům a střešním nosičům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 To je to poslední co mě zajímá, jestli někdo má zástěrky nebo ne. A až budeš mít auto špinavé, tak si toho ani nikdo nevšimne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Tak jsem dneska namontoval zástěrky na předek Fabia II Combi a musím říct že se mi líbí a doufám že mi to taky něco pomůže proti nečistotám. Ovšem zadní mi přišly na Roomster, které tam nepasují, říkal jsem si že jsem si blbě objednal, ale chybu udělal odesilatel. No všichni jsme jenom lidé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Taky jsem je (přední i zadní) objednal.. Až převezmu na konci měsíce auto, nafotím to.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Poslední auto, na kterém jsem měl zástěrky je Fabia I před 12 lety.Tehdy jsem je dal tak nějak ze setrvačnosti, neb jsme je doma na autech vždy měli. Musím připustit, že by nejspíš pochytaly nějaký ten asfalt, který v létě čistím ze dveří (nejspíš i díky kolům s menším ET), ale k autu mi nesedí co se estetiky týká a jsou v mých očích naprostým protikladem lakování zrcátek, klik, lišt a pak se tam vyprčí takový černý kus něčeho s příliš malou plochou na to, aby to fungovalo stoprocentně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.