Květen 17, 20169 r Tak jsem zvědav, ale to na videu mi přijde jako tragédie. Vůbec mi ten design nedává smysl, je to překombinované, hrozně vysoké, prostě naprosto disproporční a vymykající se designu značky. Tak jsem zvědav, možná to bude jen černá ovce s blbým jménem i designem.. Jen se začínám bát těch avizovaných dělených světel na OIII FL, protože jak jsem se to celou dobu snažil nějak logicky vysvětlit, po shlédnutí tohoto videa, kde jsou světla, mlhovky a pak nějaká hrůznost mezi, začínám být na pochybách.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Květen 18, 20169 r Naprosto disproporční? Jak to mám chápat v tomhle segmentu velkých SUV? Disproporčních aut už tu škodovka pár měla - fabia sedan, roomster nebo jezevčík druhej sup v sedanu/liftbacku. Takže v podstatě tradice když už. Upraveno Květen 18, 20169 r od Supermarine_Spitfire
Květen 18, 20169 r Ta světla na O3 vypadají pěkně. U O2 FL jsou taky rozdělena, jen přes ně není proužek plastu.
Květen 19, 20169 r Na té foto je vidět to rozdělení potkávací/dalkové. O3 to bude mít taky, jen budou trošku od sebe, ale světlo bude jedno. Bude zapuštěné do nárazníku. Krajní budou obdélníková jako teď a vnitřní budou zkosena a budou tvarově přecházet v masku. Je to fakt hodně podobné tomuto, jen maska nezasahuje do kapoty a vnitřní světla pokračuji plynule v masku tady jsou takové přechody, tedy vnitřní budou na výšku větší jak ta krajní. Kapota bude jako na F3 Upraveno Květen 19, 20169 r od Losky83
Květen 19, 20169 r Tak to je snad normální, že je přechod mezi parabolami oddělen, ne? Navíc jsem přesvědčen, že je toto naprostá pitomost, novináři rozdělení světel špatně pochopili a teď se to šíří internetem jako mor. Světla možná rozdělena budou, ale za mě na 99% ne takto.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Květen 19, 20169 r Je to jedno světlo, které je opticky rozděleno na dvě. Porovnání s O2 byl nesmysl a špatně jsem to vysvětlil. Jinsk vím, jak to vypadá. Je to skoro jako na tom modrém autě. Tak z 95%. Si počkej a uvidíš a rozhodně to ošklivé není.
Květen 19, 20169 r No pokud máš pravdu, tak začínám nabývat dojmu, že je SIII posledním hezčím autem a dál jde design do kytek, viz Kodiaq. Ale faktem je, že je pro mě OIII tak fádní a nehezké auto, že to asi moc horší být nemůže.. Ale raději dost OT, klidně to dál řešme v místnosti pro OIII Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Květen 20, 20169 r Jsem rád že ti ten Kodiaq tak leží v hlavě. Já se na něho moc těším je to moc povedené auto.
Květen 20, 20169 r Je to holt zjevně o vkusu a těší mě, že se aspoň najde někdo, kdo ten design ocení Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Červen 1, 20169 r http://www.auto.cz/skoda-kodiaq-zachycena-pri-testovani-je-to-poradny-kus-auta-95637
Červen 13, 20169 r http://auto.idnes.cz/prototyp-skoda-kodiaq-testovani-d41-/ak_aktual.aspx?c=A160610_121922_ak_aktual_fdv
Červen 15, 20169 r Jsem fakt zvědavý v reálu, protože podle aktuálních fotek a skic je za mě ten předek opravdu tragédie.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Červen 15, 20169 r vsichni skica, skica, ale co to je ? ..... vzdyt ze skIci vysel VISION S ... takze nic novyho
Červen 22, 20169 r Tak hlavně tyhle Show cary jsou často dost vzdálené od reality ;-) Jiné podvozky, nárazníky, bodové sváry vyvařené mosazí a zabroušené, kvalitnější materiály v interiéru atd. Darmo mluvit :-(
Červen 30, 20169 r ja ho videl nazivo a je to fakt velky mohutny auto cenu odhaduju okolo 600 - 650 tis. kc Tiguan je mrte predrazenej das par prvku navic a platis jak mourovatej (y)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.