elvisaak Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Zdravím, mám problém s dveřmi u řidiče. Včera jsem zavřel dveře ale úplně nedolehly a zamknul jsem je dálkovým ovladačem. Když jsem si toho všimnul, tak jsem je odemknul a už nešly zamknout. Auto na signál vůbec nereaguje a na přístrojovce mi svítí, že jsou dveře otevřený. Zevnitř auto zamknout jde. Bohužel nemám zámky na dveřích abych vyzkoušel zamknutí klíčem. Mám Fabii I, 1.4TDi, 51kW, r.v. 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Pravděpodobně problém s mikrospínačem v zámku. Pokud signalizuje stále otevřené dveře, dálkou auto nezamkneš. To je vpořádku. Nezbyde než zámek vyndat a zjistit, proč spínač zůstal seplý (většinou je to totiž obráceně). Pro jistotu můžeš zkontrolovat kabely a konektory v gumový "harmonice" mezi dveřmi a sloupkem. A nebylo by na škodu, kouknout VAGem, jak se zámek skutečně chová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.