Permonek Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Vidím to stejně. Prostě i když jsem čekal nízkou spotřebu, tak i přesto jsem tou spotřebou překvapen a naprosto spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) Na mem ori mam po 77hodinach provozu, coz je v mych podminkach 5400km, dlouhodobej prumer 6.7l/100km. Dlouhodoba prumerna rychlost vychazi tedy na cca 72 km/h, ikdyz je to asi nic nerikajici udaj, vzhledem k tomu, ze cca 60% najeto po dalnici v rzchlostech 140-160km/h, 30% mesto, a zbytek nejaky ty silnice I.tridy.. Editováno: 28. Srpen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 dneska jsem si dal po dlouhé době cestu v Brně, najeto 19km, prům. rychlost 20 a spotřeba 8,3. ještěže nemusím jezdit přes město :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Brno je smrt...tam jsem slavil, když jsem se dostal pod osm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Po Brně je ideální jezdit kolem šesté ranní, to nestojíš na každé křižovatce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Do Brna lepší vůbec nejedzit A pak ještě do HRadce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 nonono, co mate proti Brnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Zatím nemám odzkoušenou spotřebu na delší trasu, ale jen krátké po 20km. Když jedu ráno do práce těch 20km tak mám spotřebu 4,2- 4,4 dle PP. Ale je to tím že je tam klesání 200 m.nad.výšky.. Naopak když jedu domů tak zase je tam 200m nad.výšky prudkého stoupání a spotřeba dle PP 6,2-6,5. Takže v průměru 5,33 dle PP. Mám najeto teprve něco přes 400 km. Tak nemám změřeno přes nádrž. Jsem zvědaví kolik to bude po 2. tankování do plna. Tak jsem se asi naučil jezdit s TSI. Dlouhodobě jezdím trasu do práce za 4,0-4,2 Dle PP. A z práce jezdím za 5,4-5,9 dle PP. A dlouhodobá spotřeba začíná pomalu klesat. při posledním tankování byla 5,9 reálná spotřeba (počítač ukazoval 5,7). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Handlova - Zilina,prechod cez horske sedlo Klak,dvaja dospely+dvaja dorastenci....jazda mierne nad limity. 1,2TSI/63kW SPOKOJNOST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 mírně nad limity ale průměr je 57kmh to byla celou dobu vesnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Kde na ty spotřeby chodíte, včera dálnice 140km a bralo to 5,6l, jel jsem cca 145km/h průměrně, 3 lidi + bagáž plnej kufr. Ve městě kde jezdím sám přes den jinak spotřeba cca 6,4 ve špiččce, takže nic moc. Jako neříkám že jezdím pomalu, ale rozhodně nevystřeluju první z křižovatky. Tak rozumně. Zatím najeto 1100km. 4,5l/100km sem se ještě ani nepřiblížil. Jednou sjem to zkoušel, ale neměl jsem na to nervy, víc než na řížení jsem se soustředil na řazení. Hodím též foto, ale asi se není čím chlubit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Taky mě tyhle spotřeby z ECONOMYRUN nesedí. 1,2/63kW a pod 5,6l/100km se na delších tratích ne a ne dostat. A to jezdím většinou po rovině a mimo dálnice! Jinak průměrná spotřeba stále kolem 6,3l/100km. Holt si vozím prdel do práce, vzdálený 6km..... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) Nechcem spamovat...ale....zigulak by vas naucil....to samo srandujem. Ked si pozries profil a trasu,dedin je po ceste dost,po prve...po druhe...hore Klakom sa osemdesiat neda ist,po tretie,urcite si vsimnete na PP,ze dusit a podtacat nema zmysel,naopak vyssia spotreba,ideal je tocit od 2000-do 3000....je pravda,ze cez 3000 som tocil ojedinele. Cierna Hora-Ulcinj tento rok tam priemer 5,0l a spat 4,9l....a pred Sarajevom ma namerali.Aj ked HUN dialnica cca 300km...tesne nad 6,00l,ale celkove to spriemerovalo na 5,0. P.S.Nemachrujem!!! Editováno: 30. Září 2013, autor: taktik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) ja jel jednou taky pod pet (4,7) a byla to dlouha trasa (142km)....proste staci jet 70 (prumerna byla 79) na sestku a predvidat hodne dopredu....da se to ale je to vopruz... trasa to byla Ostrov(KV) - Praha viz stránka zpět v tomto topicu Editováno: 30. Září 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 to taktik: prosím jaký rozměr kol a jaký pneu na Rapidu máš? to taky dost ovlivňuje, zvlášť u naší slabé motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 R15 Dunlop ak dobre pamatam,185/65???To co bolo dodavane v standarde vo Freshi...kontrola tlakovanie na spravnu hodnotu cca spat dva mesiace,za to dobu neverim,ze sa extra zmenila.Nepotrebujem ohurovat...tak sa nenavazajte.Mam odjazdene dost,aby som potreboval niekoho oblbovat. Dedina 50+5km...v kolone menej...mimo obce 90-100...rovinka pred Rajeckou Lesnou 120km/h. A spravne,staci vyuzivat kinetiku,zbytocne nemlatit po plyne...nechat tomu cas na rozjazd,miesto brzdenia staci dat v predstihu nohu z plynu... to je cely recept...a moj posledny prispevok na tuto temu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 S DUNLOP 185/60 R15 bude Rapid jezdit určitě za míň než s mýma BRIDGESTONE 215/45 R16; pak lze za příznivých podmínek trasy (převaha z kopce než do kopce a víc km s nižšími rychlostmi jízdy) dosahovat těchto nízkých spotřeb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) cesta tam 4,7l...cesta spat 4,4l....tam iny profil kopca a uplne studeny ranny start, spat 3hod pauza a spat a jasne...sirsia guma...vacsi valivy odpor Editováno: 30. Září 2013, autor: taktik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Ještě drobnost,máš ověřenou přesnost PP? On někdy ukazuje chybně i o pár desetin. Neber to jako navážení,ale jen jako dotaz k věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Podla plnej som este neoveroval...a pravdu povediac ma desatina ani nezaujima.Podstatne pre mna je,ze na tak zive auto je to super. Pravda je,ze mesto kratke 3-5km priskoky...8l nie je so studenym motorom ziadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Desetina sem,desetina tam a namísto 4.4 to může být i 5.0. To už nějaký rozdíl je. A není to až tak výjímečná odchylka PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Co se odchylky skutečnosti oproti PP týče, Tak v mém Rapidu je převážně o 0,2 l větší spotřeba než ukazuje PP. Ověřeno na 8mi tankování do plné nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 rapid 1.2 TSI 77Kw kola 15"/185/60 6ti kvalt uvadím spotřebu po zajetí najeto více než 1500 kč mněsto do 80 Kmh 4.6 sam kombinovaná 100 km po dalnici 100 km po okrskách ve čtyřech 7.4 litru na 100 km dalnice max do 160 Kmh 5.6 litru sam spotřeba slušna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Ty jezdíš město za 4,6l? Jak? Ve tři ráno? Dálnice do 160km/h do 5,6l? Stejná otázka - jak? Po městě se během dne pod osm nedostanu, spíše ještě výše.A na dálnici za 5,6 jedu při 120 km rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Ja to mam taky jak Permonek. Vikyviky je nejakej kouzelnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.