pusher... Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 kulata nebo jina radicka miprijde prast jak uhod, na razeni zadny vliv. stribrny vydechy kolem vetraku se mi nelibi a osobne jsem rad, ze tam mam cerny. obecne bych vsechny chromovy prvky odstranil a klidne je nechal v cernem lesku. ovladani PP v rapidu to souhlasim, taky jsem si uz nekolikrat rikal, ze mohli na pravou stranu volantu dat 3 tlacitka, aby se to dalo ovladat aniz by clovek musel hrabat na packu, ale co uz, zit se s tim da... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 s tím chromem souhlasím, nikdy se mi to nelíbilo a co je vůbec nejhorší jsou takový ty šedý plasty jakože sříbrný. jenže v tomhle autě je ten chrom skoro nutnost. té černé je tam až moc a všechno tam splývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 ale ať to není jednostranný z mojí strany, napiště v čem je Rapid lepší, co má navíc (kromě lepšího zastouepní prodejců) oproti Toledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 dynamic sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Souhlasím, že mohla být využita i druhá část volantu, ovládání na páčce je děs. Ale zas na druhou stranu jsem rád, že je ten volant multifunkční aspoň nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Srovnání Rapid 1,2 TSI vs Toledo 1,2 TSI : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 super článek, sice už neaktuální, karta s cenou se otočila. ale je dobrý vědět, že je Toledo rychlejší a líp brzdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 OFICIÁLNE: Seat Toledo podlezie Rapida o vyše 1400 eur 1.7.2013 | Predaj nového Seatu Toledo odštartoval. Uvádzacia cena je nižšia ako u sesterskej Škody Rapid. http://automix.atlas.sk/modely/815415/oficialne-seat-toledo-podlezie-rapida-o-vyse-1400-eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 super článek, sice už neaktuální, karta s cenou se otočila. ale je dobrý vědět, že je Toledo rychlejší a líp brzdí Tak je jasný že líp brzdí, když mělo dokoupený kotouče vzadu a rapid jen bubny a taky nenapsali o kolik rychleji jim zrychlilo Toledo oproti Rapidu....zas "trapny" clanek kde ve vsem je lepsi toledo ale vyhraje rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Docela zajímavé jsou příplatky za barvy: bílá uni - bez příplatku /škoda/, 5000Kč /seat/ corrida uni - 4000Kč /škoda/, bez příplatku /seat/ metalické laky - 12 100Kč /škoda/, 13 000Kč /seat/ modrá race - 12 100Kč /škoda/, 17 000Kč /seat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Tjn, někde jsem četl, že Rapid je o malinko větší než Toledo a přitom barva na něj je levnější, než na Toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 (editace) Zajímalo by mě, jestli díly na Rapida (ofuky, zadní křídla, zástěrky, nebo dokonce zda by se daly zaměnit i sedačky třeba aj.) pasují i na Toledo, nebo zda je tam nějaká změna. Nevíte někdo? Prodejci nám vždy říkali, že je to stejné auto, jen má jiná světla, jinak tvarovaný kufr a nárazníky, ostatní je prý stejné ... což by se mi docela šiklo Editováno: 6. Srpen 2013, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 v podstate maji pravdu je to stejna platforma a jsou akorat jine blatniky, narazniky svetla a par zmen v interieru,.... jinek je to totozne auto dalo by se rici ze opravdu dvijce a dokonce i jednovajecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Vypadá to, že Toledo dostane dekorační lišty nejen na přístrojovku, ale i na dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Něco málo pro vormena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2013 dekuji, paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Super kola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Vypadá to, že Toledo dostane dekorační lišty nejen na přístrojovku, ale i na dveře. otazka ci sa budu dat do rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Seat je stejně divná automobilka. Vyjma Leona a Ibizy jsou všechny jeho sériový modely jen přeznačkovaný VW nebo Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Vsak Seat taky umi jen prebirat, ti chcou vsecko, ale aby se s tim nemuseli srat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 21. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2013 seat je možní divná automobilka, koncernová technika a jižanskej design a la fiat a AR. pro mě ideální kombinace, fiata ani alfu bych si nekoupil kvůli technice, ikdyž jsou to hezká auta a vw a škodu bych nechtěl, abych nebyl tuctovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Moje přítelkyně má 12 let starou ibizu a některé materiály či řešení se mi zdají být lepší než u mé 9-leté fábie. Třeba když pod volantem otočí jedním ovladačem dostane se hned k pojistkám a diagnostické zásuvce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Seat je stejně divná automobilka. Vyjma Leona a Ibizy jsou všechny jeho sériový modely jen přeznačkovaný VW nebo Škody. Seat nutně potřeboval klasickou řadu v nižší střední místo Altey/Altey XL. Škoda na ní vyrostla, Seat ju vyklidil bez boje. Škoda se chytla s Yetim, u Seatu představujou koncepty a pořád se odkládá start výroby. U Škody se prodloužený Passat chytl, Exeo propadlo. No uvidíme, zánik jim nepřeju. Pokud vím, tak Toledo/Rapid/Jetta/Santana byl jako dvoj/troj/čtyřmodel dělaný hned od začátku. A pokud se budeme bavit o Sharanu/Alhambře, tak tam tuším vývoj probíhal dost podstatnou částí v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Přečetl jsem zdejší diskusi a zkusmo jsem si nakonfiguroval Toledo s 1.2 TSI 105k v nejvyšší výbavě, s akčním paketem + prodlouženou zárukou a přípravou pro tažné a vyšlo to na hezkých 382 tis. Kč, Rapid v této výbavě jde hodně přes 400 tis. Kč nehledě na to že Toledo je, dle mého, hezčí jak standardní Rapid. I když mě se jak na potvoru líbí "Vesmírnázadel". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Novinky u Toleda: http://www.vw-scene.cz/novinky/3373-seat-uvadi-nove-toledo-pro-rok-2014.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.