SkodaRapid Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Zkusím nějak změřit, díky. Co se týče toho potahu, tak mi šlo spíše o ten pocit (mokrá záda) než o sedačku, ta vypadá čistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 No jasný, strč teploměr do výdechu a pusť klimu naplno, myslím nastavit teplou na nejnižší stupně (samozřejmě chvilku trvá než dosáhne plného výkonu po spuštění). Ta teplota když bude do nějakých 8 st. tak je to ok si myslím. Na mokrá záda jedině pořídit mercedes z odvětrávanými sedadly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Cus me to vypustily a napustily aby zjistili kolik tam je media a bylo tam presne to co z fabriky plno. Maj na to nejakou tabulku uniku. A kdyz to presahne tak ti to zdarma doplnej. Aspon tak mi to rikal technik. Ale jak sem byl v jinym servisu tak stacilo prehrat sw v climatronicu a klima bezi jak ma takze bych tam zajel a nechal to prehrat bejt tebou za 30min jedes domu a chladi jak blazen [emoji6][emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Asi zbytecny polemizovat nad tim. Tam nemely problem jen stim ze to foukalo jinou teplotu nez ma ale taky klapky delali si co chtely takze ti to muze chladit ale neotevrou se klapky cely nebo tam kam maj a pak se peces a to sam bez pc nijak neezjistis. Mozna tak ze me to teplotu uplne na max na HI a nastaveno jen na nohy a vzduch skoro na nohy nefoukal. Po prehrati to fuci jak blazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Není nad manuální klimatizaci. Ta tyhle problémy nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Zde údaj jak se řešila klima u mě. Zajímavá co servis to jinej přístup, trochu mě to u těch AS sere. Jednou je to AS tak by to mělo být všude stejné. http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?p=1929654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Když nastavím foukání jen na nohy, fouká vám to i ze předu ze strany řidiče i spolujezdce? Uprostřed ne. Nemělo by to foukát jen na nohy a ne i ze předu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Dnes sem to koumal a fouka to na nohy plus oba krajni ofuky [emoji6] mozna kvuli zamlzeni oken atd. Tezko rict. Hlavne ze chladi jak ma [emoji5]️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Takže ty krajní (4) se vlastně nedají vypnout... a je to vážně záměr? Není to zase šetření? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jenom taková blbost, sice mám manuální, ale taky mi přišlo že nedělá dost velkou zimu a často jsem musel mít větrák na 2. Dal jsem jí překontrolovat, protože vydávala i divný zvuky, vše ok, ale pak jsem si začal hrát s fukarama, který jsem trošku víc namířil dolu ( i když předtím mi přišlo, že to foukají přesně vodorovně ) teď mi přijde že to fouká pořád stejně vodorovně, ale světe div se, už se dělá v autě zima Tak nevím, asi víc a efektivněji proudí vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Já mám Climatronic, výdechy prostřední natočený nahoru aby mi šel proud vzduchu nad hlavu, boční nahoru a mírně do vnějšíh stran, takto pernamentně v podstatě dle návodu, půštený AUTO režim nějakých 21-23st. C a o nic se nestarám a je mi fajn, včetně cestujícím vzadu. Když chci rychle vychladit interier jen na chvíli zmáčknu vnitřní cirulaci. Nikde mě neobtěžuje proud chladného vzduchu a přesto po nějaké době je v autě příjemně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Ty krajní mi tak fungují i na mé postarší F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Takže ty krajní (4) se vlastně nedají vypnout... a je to vážně záměr? Není to zase šetření? A jak jsi na to přišel? Návod hovoří jasně. Znova si ho přečti. Ovládání klapek 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jasně, zavřením konkrétního ofuku to jde, ale přímo rozvodem vzduchu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Vysvětli mi, co a jak by jsi chtěl jinak zavírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Já nic, původní tazatel se ptal na ofuk při různém nastavení rozvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Kluci, jak často necháváte klimu čištit? 1x ročně? A jenom čistit, nebo i zkontrolovat obsah media? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 To se snad dela na garancce ne ? Teda doufam [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Obávám se, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Pokud si neřekneš nedělá, není to zahrnuto v servisním plánu, to je jen pouze tvoje věc. říká se všude v článcích že na jaře a na podzim je vhodné. Ale já to dělám jednou ročně, možná i jednou za dva roky pokud hovoříme o desinfekci klimy, prostě při servisu. Pokud hovoříme o servis chladiva(maziva), říká se že jednou za rok, na to jim já prdím, páč mám vyzkoušeno u přechozího auta, že po 4 letech mi ubylo jen asi 10% chladiva, limit je 30%. tedy servis chladiva budu dělat tak po 2-3 letech. zase klimu používám jen při těch vedrech. A pak občas náhodile i v zimě kvůli promazání systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 přesně tak, desinfekci 1x ročně a údržbu 1x za 2 - 3 roky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Dělám to stejně. Na F1 bylo dokonce doplňování až po téměř pěti letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Kluci dotaz, klapka topení co se zavírá při zařazení zpátečky je ta samá co uzavítá topení při recirkulaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Jo tak, ja nevim, ale zase uz vim co se meni pri zarazeni zpatecky, ale nevim proc. Co to ma za vyznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.