Lucasse Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Nevěděl by někdo jakým nejjednodušším způsobem vytáhnout 12V ze světla nad hlavou (centrální nadhlavní příčka), nebo z nějakého dalšího podobného místa? Bylo by to určený pro napájení kamery, která bude umístěna stále na čelním skle a nechci vést kabely navolno přes středový panel do 12V konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 (editace) Od toho světla bych to netahal, jeho přívod není dimenzovanej na větší odběry. Editováno: 27. Duben 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 (editace) Přesunuto. Editováno: 27. Duben 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Proc navolno ?? nastav so kabel a vedl bych od zapalovace potom pod palubovkou u spolujezdce, kabel se da urcite nekam mezi plast a tapecirunk zastrkat, pak vyjet ven kolem dveri na predni palubovku pak to zastrkat do sloupku atp. Je spusta moznosti kam kabel nastouchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 27. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Diky za presun. bicista: Muze to byt dalsi reseni, ale nevim jestli by nebyl problem vest napeti u tak dlouheho usb kabelu, obcas s tim jsou problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Do 5ti metru by mel byt USB byt urcite v pohode.nebo potom si kup koncovku zapalovace (samce) natahni 12V od zapalovacetreba do prostoru za prihradkou. Tam dej samici. No a pak do nistrc nabijecku od kamery a vedto nekde kolem dverinebo pokud je bok palubovky vyndavaci (kryt) tak nekam tam bych dal ten spoj.Navigaci v aute mam nalevo a mam to reseny taky v boku krytu palubovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Když už tahat kabel, tak rozhodně ne jen jako "prodlužovačku", protože ten konektor zákonitě někde v prostoru pod plastem vlivem vibrací vypadne. musel by se zajistit zamotáním vulkanizační páskou nebo podobným v nouzi rozebratelným způsobem. Lepší by bylo vytáhnout spešl drátem 12V z pojistkovýho boxu, protáhnout to za plastovým obložením A sloupku nahoru nad tropnici a uložit někam do prostoru kolem stropní lampy přímo nabíječku/zdroj na tu kameru. Kostra tam v nouzi je taky - musela by se vyvrtat díra do té konzole, která drží stropní lampu a dát tam šroubek s vějířovou podložkou a kabel s očkem pod ten šroubek. Od lampičky visící kabílek už by nemusel bejt nijak rušivej, navíc ještě když by se do plastu lampy zabudoval vypínač, kterým by se v nečinnosti dal ten zdrojík vypnout... Bohužel, hodně aut má nad čelním sklem anténu a laciný nabíječky produkujou docela silný rušení, mohlo by to zhoršit až úplně znemožnit příjem rádia - ta nabíječka by se musela zkontrolovat a případně odrušit ještě před finálním zabudováním nad stropnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Zdravim, muzete mi prosim nekdo poradit jak otevru predni stropni osvetleni u O III abych mohl vymenit zarovku? Dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) vyloupnout... moc tam nedrží... nebát se nebo navštívit servis... natočil jsem ti video Editováno: 16. leden 2014, autor: Hravec 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) děkuju moc ! jen mám uplně jinou lampičku ))) Editováno: 16. leden 2014, autor: kissat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 a vo tom to je, pokud nenapíšeš co vlastně chceš a co máš za výbavu těžko se pak radí..... jsou dvě varianty a demontáž bude shodná jen to nechytneš za tu díru po vypínači ale za zadní ohraj (směrem k čelnímu sklu) vypáčíš tupým tenkým předmětem... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jo jo, uz jsem to mel otevrene, kazdopadne diky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Nemate nekdo zkusenost s vymenou standartniho stropniho osvetleni za stropni osvetleni s CatVision (difuzni osvetleni)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 To asi nebude úplně jednoduché, protože světlo bez difuzních ledek nemá podsvetlene symboly na vypinacich... nicméně údajně kabeláž by mela byt ve všech verzích pp. shodná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Lampičku, provedení vlevo dle obr. výše, jsem měl o víkendu dole a na vypáčení je jen kryt, který na zmíněných obrázcích již není vidět (je pod ním mj. mikrofon HF). Pod ním jsou dva šrouby a pak jde celá lampa dolů. Žárovky jsou na bajonet. Ale nevylučuji, že se někomu podaří odpáčit jen plexi. U mne to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Mě v servisu měnili standard za catvision, protože tam mělo být z výroby a nebylo. Každopádně vyměnili kus za kus a funguje, ale jestli je kabeláž stejná to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek79 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Zdravím.....jak se prosím demontuje stropní osvětlení O3 ambition - mám neslícovaná tlačítka osvětlení, chtěl bych porovnat, tj. předtím sundat sklíčko a plast s otvory na tlačítka. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Dnes už čtvrtý za odpoledne, co nehledá... Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Dneska jsem při náhradě dvou žárovek s paticí T10 LEDkami demontoval část vnitřního stropního osvětlení vpředu.Mám Octavii RS bez mikrofonu v stropním světle, obr. 34A v Návodu k obsluze.Postup demontáže:1. Černý plastový rámeček s otvory na tlačítka.Celkem 8 zoubků/ západek. Začínal jsem stisknutím obou tlačítek zapnutí osvětlení. V mezeře páčit úzkou část černého rámečku. Jazýčky všech západek směřují dopředu auta až na dvě zadní (směřují dozadu) a jediné západky na pravé straně (směřuje doprava). Pozor na poslední dvě západky nejvíce uvnitř černého rámečku, asi by se nejdřív ulomily.2.Plexi.Celkem 5 výstupků, začínal jsem vypáčením těch třech vzadu.3. Stříbrný kryt žárovek.Čtyři zoubky/ západky směřují vždy dovnitř. Jde to celkem lehce.Další viz foto (možná jsou lepší obrázky v Etce): 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1957 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 pro Lucasse : 12 V ze stropní lampy je v pohodě. kdyyž se mrkneš tak pojistka je naprosto dostatečná a já to udělal už docela dávno tak, že jsem vzal 12 V ze stropní lmpy, přivedl na zdroj 12V/5V pro GPS a druhý pro kameru MIO 537 a do stropnice usadil dvě zásuvky pro kratičké kabely k GPS a kameře. Funguje to už minimálně třetí rok a jezím s tím i tůry po evropě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Folda Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 Zdar, pár návodů jsem viděl, ale v žádném to nebylo jako u mě. Mohl by mi někdo poradit, jak demontovat stropní osvětlení vepředu pro výměnu žárovek za ledky? Přikládám foto. Vzadu by to mohlo jít jen "vyloupnout" ne? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 https://youtu.be/QZ-RjB4imPQ treba takto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 ahojte mam z lampy vytiahnute napajanie pre kameru , uz par rokov. Funguje ked je auto odomknute. V poslednom case mi vsak niekedy ostane napetie aj po zamknuti a ostava cca 1 hodku (kamera potom nahrava hodinu parkovisko). Nieje to nastavenim kamery. Po zamknuti sa na chvilu stati napajanie a niekedy nabehne znovu. Je to cca 2 zamknutia ostane napetie , jedno zakmutie vypne napetie. Neviem ci tomu pomaha ked otvorim a znovu zavriem dvere. Neviete niekto na co tam vobec nabieha to napetie (ked pocas jazdy nic nesvieti a napetie tam je) a co by mohlo sposobovat ze ho auto niekedy nevypne? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.