Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

aj tu je vidieť hierarchia v koncerne VW...

• 2 měsíce později...

Mluvil jsem s několika novými majiteli rapidů a opravdu označení motorizace na pátých dveřích už neměli. V autosalónu ŠA také bez označení i FII a OIII.

Já jsem sundal i nápisy škoda a rapid. Vesměs si lidi myslí že je to OIII, skoro nikdo to auto bez nápisu nepozná. Jinak co vidím Rapidy tak většinou už bez označení motoru, jem pár starších kusů se najde.

už se tam nedává, je to údaj k ničemu a ten štítek stojí pěkný peníze... Hodně miliónů jim to ročně ušetří...

Oznaceni motorizace se uz nejakou dobu nedava - cca od tydne 45/2013.

Nektere modely o nej prisly driv, nektere pozdeji, ale ted uz je nema zadny model. Zustalo pouze oznaceni 4X4 na patych dverich a na patych dverich a masce plaketky GREENLINE, G-TEC, RS, resp. na blatnicich L&K.

Nerekl bych, ze je udaj k nicemu, jde o ciste marketingovy nastroj, ktery se ale postupne stal zbytecne drahym. Oznaceni TDi zna kazdy roky, TSi se uz taky dostatecne etablovalo, cili proc si to neusetrit.

Ja osobne beztak vzdy volil polozku "Bez oznaceni motorizace" - pro klamani nepritele. ;)

k čemu ten údaj je teda dobrej ?

Ja bych rekl že to fungovalo hlavne jako "reklama" motoru ikdyz v pripade HTP to moc parady nenadělalo :D zase nadruhou stranu kdo znas nezna Honim Tři Pisty takze blba reklama take reklama :D

Rypicong: vzdyt jsem to psal, marketing/reklama vyrobce.

to jsi psal, ale tak jsi to formuloval, tak jsem to pochopil, že i ty jsi přesvědčený z pohledu uživatele že není zbytečný údaj :) Já to tak bral, pouze z pohledu uživatele a to je údaj k ničemu :)

No vidíte, a já mám též bez označení motorizace a nápis TSI budu  umisťovat vzadu i vpředu na masce

P.S. ... a teď všichni do mě :kol-28:

to jako fakt ?

Upraveno od Rypicong

Hlavne nezapomenout na umisteni napisu VRS! ;)

i ten, je v podstatě směšný i na "originálním" autě :)

a já to myslím snad jinak ? co se týče mé reakce, tak jsem pouze pokračoval v tvé srandě.... takže ho také nepoznáš... :)

PS: ale jinak je ten nápis VRS opravdu směšný, ať je to na jakémkoliv současném sériovém autě od Škody :)

to jako fakt ?

Jo fakt.

pokud fakt a né sranda, tak co tě k tomu vede jestli se smím ptát ? :)

Srandu si nedělám. Co mě k tomu vede? Nevidím důvod, proč nemít označení TSI. Ale tvůj názor ti neberu.

tak mě nějak osobně označení motorizace nevadí - vzadu, i když nové auto bych si radši objednal bez ní ( což už je teď pasé ). Ale nalepení TSI i dopředu, nějak nechápu, to není ani tak o názoru :)  Kdyby bylo čím se chlubit... :(

U nás na Moravě mi znaky a loga mizí samovolně. S tím problém nemám. Už nemám vepředu a vzadu logo, středové pokličky kol jsou taky fuč a počítám že tak do půl roku budou v trapu i zadní nápisy, stěrač a mlhovky. To budou teprve čisté linie!

Kde parkuješ? V ghettu?

vypadá to tak, ale parkuju v klidné domkové oblasti pod lampou a hned pod oknem a v ulici bez provozu v malém městě. Asi má na mě někdo pifku nebo nevím. Nejhorší na tom není odcizení, ale poškození všeho okolo když do toho rýpou šroubovákem. Ale zpátky k tématu. Nakonec odstranění nápisů, znaků a log není na škodu. Pokud vedle vás bydlí takový laciný čórky jako vedle mě, odvrátíte poškození vozu a případnou krádež insignií.

• 3 týdny později...

Takto budu mít za nedlouho označenou motorizaci

post-87142-0-28344800-1402853117_thumb.j

Jak ten originální nápis Rapid odstranit ?

mel by byt jen prilepeny.. takze by mozna stacilo to jen nahrat treba fenem a pak pomalu odloupnout nejakou plastovou skrabkou

Abych to nesundal i s lakem. :kol-147: 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.