Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
Vloženo

namontoval jsem si ji sam, je dobra,hlavne pridava dalsi odkladaci prostor a uz nepadam napravo,jak sem zvykly ze ji tam furt mam :) a v citigo pri koupe nebyla. Kdyz je ale dolu tak se spatne zapina bezp. pas ...

• o 1 rok později...
Vloženo

taky mám Ivory interiér a nic... člověk si koupí nejvyšší výbavu a ani tu loketku si tam dát nemůže...hamba...

zatím jsem nikde jinou než černou neviděl, leda to někde nechat přečalounit, ale to nevim kde a asi by to stálo ranec... :(

• o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Nevypadá špatně. Jenže největší problém s celou loketkou je středový tunel který drží pouze na jednom šroubu který je v držáku na pití. Proto se loketka kýve do stran a nakonec se mi utrhl tunel z toho jednoho šroubu.

• o 1 rok později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Instaloval jsem take loketku Armster II, je moc pěkna. Tyto neoriginalní je nutno připevnit podobně jako originální, uchycení jen za plastový panel nestačí, jak zde již bylo řeceno.

57CAFAC2-9099-4509-A5DA-C404F3785FE7.jpeg

6670FC61-3D18-493D-BC79-22FB7129354A.jpeg

Vloženo (editace)

Je polohovatelná a výsuvná dopředu. Vzadu má navíc držák na mobil, který se dá připnout na pásek. Vrchní potah je koženkový, což je určitě lepší. Ale její přidělání je pracnější, protože musíš vyrobit držák na principu originálního, tzn. přidělat k podlaze. Oproti tomu je o 1000,- levnější než originál a podle mne hezčí. No něco za něco.

Editováno: , autor: Tek
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Já jsem zvolil originál a nelituji tech peněz. Nosnost 90 kg, připevnění k podlaze kovovou základnou na 4 šrouby. Je polohovatelná a výsuvná. V nejnižší poloze vadí ruční brzdě. Jinak ok.

IMG_20190613_202419.png

IMG_20190602_195232.jpg

IMG_20190526_101049.jpg

IMG_20190526_094601.jpg

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...