Tattoomaen Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 (editace) Zdravím, měl bych dotaz k aktualizaci map. Do Octavie s Columbusem (vyrobená 12/2017) se mi stáhly nové mapy (11/2020). Do Passata s amundsemen (vyrobený 11/2018) stále nové mapy nejsou. Nemáte, prosím, někdo tyto mapy stáhnuté popř. odkaz ke stažení? Rád bych si aktualizoval i druhé auto. Odkaz výše od "petous22" mi háže chybu při kopírování na kartu, pokud je to správná verze pro Passata. Díky moc. Editováno: 15. Listopad 2020, autor: Tattoomaen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 @Tattoomaen Zde si vyber, jaké státy potřebuješ a stáhni si příslušný balíček. Já stahoval včera ECE7 a vše funkční. Jedná se o verzi 1520. https://www.briskoda.net/forums/topic/486988-amundsen-mib2-map-updates-2021/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 ECE AS to je celá Evropa, to co "dříve" bývalo jako A1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 dostupne nove mapy pre columbus cez update portal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopox Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Ahojte, ako presné sú tie škoda mapy? Mne sa zdá, že to katastrofa. Aspoň na Slovensku. Dnes som sa po dlhšej dobe navigoval pomocou. Navigávia ma viedla pred Žilinou na zatiaľ nesprevádzkovanú dialnicu smerom na tunel popod Strečno. Táto dialnica je ešte hudba budúcnosti a na tejto mape je to ako hotová vec. Rovnako aj za Bratislavou naviguje cez križovatku Triblavina, ktorá je momentálne iba vo výstavbe. Mapy mám stiahnuté aktuálne 25/2020. Amundsen MR2019 Týtmo spôsobom je tá navigáca v podstate nepoužiteľná. Hlavne, že za to pýtajú kopu peňazí. Keď som na stránke škody sa preklikal na mapové podlady Here, tak tam je to v poriadku. Ja nechápem ako toto môžu urobiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 (editace) @lopox Je to tak jak píšeš. Dost často to vede na byť dostavěné, ale ještě ne zprovozněné výstavby dálnic, či obchvatů. Navigaci používám často, ale nad tímto mi také zůstává rozum stát. Jinal VW update portal má už nejnovější mapy ke stažení (23.11.2020). Škoda portál stále nabízí jako aktuální mapy ty z 25KT. Editováno: 6. Prosinec 2020, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Zdravím, mám sice Karoqa, ale podobná zkušenost s mapovými podklady pro Amundsen. Docela tragédie... :( Myslíte si, pokud bych stáhnul tyto mapové podklady pro VW, že si polepším? Moc díky Odkaz: koda Amundsen (MIB2), Seat Navi (MIB2), VW Discover Media2 (MIB2), Audi MMI ?-?-? (MIB2) # ECE AS 2021 14 GB VW portal: http://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/DiscoverMedia2_EU-AS_1520_V13.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopox Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 (editace) A tieto "budúce" a neexistujúce cesty je problém iba 25/2020 verzie máp, alebo to tak bolo vždy? Dúfam, že v tjeto dalsej verzii to už opravia. Editováno: 8. Prosinec 2020, autor: lopox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 @lopox Bolo to tak minimálne niekoľko rokov dozadu... Pred skoro 3 rokmi som takto "cestoval" po diaľničnom obchvate Ružomberka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Lebo v normalnom svete sa dialnica nestavia 30r a furt nieje hotova. Ked NDS ka da na web ze dialn8ca bude postavena vtedy a vtedy. Tak logicky sa to zapracuje do mapy. Bohuzial na sk za informacia zmeny terminu dostavby zmeni aj 10x kym sa vobec dostavia, ak sa dostavia. Tak ze napiste vlade preco sa nestavia napr obchvat kosic ked peniaze z eu boli pridelene, ale prepadnu. Zase budete frflat ze na mape je obchvat a v skutocnosti nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Před hodinou, Roman.dj1 napsal: Zdravím, mám sice Karoqa, ale podobná zkušenost s mapovými podklady pro Amundsen. Docela tragédie... :( Myslíte si, pokud bych stáhnul tyto mapové podklady pro VW, že si polepším? Moc díky Odkaz: koda Amundsen (MIB2), Seat Navi (MIB2), VW Discover Media2 (MIB2), Audi MMI ?-?-? (MIB2) # ECE AS 2021 14 GB VW portal: http://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/DiscoverMedia2_EU-AS_1520_V13.7z Nepolešíš si v ničem. Verzi 1520 má na svém webu, nebo tam brzy bude, i Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 11 hodinami, LukášCBR napsal: Nepolešíš si v ničem. Verzi 1520 má na svém webu, nebo tam brzy bude, i Skoda. OK, tak to díky... :) Před tím jsem měl Yetiho a ten měl 100x lepší mapy než novější Karoq… Holt pokrok nezastavíš... :D A jiný způsob jak to vylepšit asi není co (jiné mapy od VW, apod.)? Kromě používání Waze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Nabuduce zostava iba zainvestovat do navi Columbus.Tam je spracovanie mapovych podkladov na inej,lepsiej urovni a celkovo aj spolupraca s asistentami v aute ina liga. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 20 minutami, guest100 napsal: No ale v Yetim jsi měl nejspíš právě Columbus. To právě ne. Měl jsem Amundsen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Teď nevím přesně, který výrobce vydavá mapové podklady pro Amundsen a Columbus, ale pro jeden infotainment je to od Here maps a pro druhy je to TomTom. @Patrik1971 u Columbusu vás to netáhne přes dostavěné, ale nepuštěné, úseky? To, že je Columbus lepší je jasné, také tomu odpovídal i příplatek za Traveller Assistant (67.800Kč!), což plno lidí pochopitelně nebylo ochotno akceptovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 (editace) @LukášCBR To naviguje aj cez úseky, kde ešte ani lopatou do zeme poriadne nezakopali... :-D Samozrejme, to trasovanie je vo finále správne, akurát v mape sa objaví o pár rokov skôr... .🤣🤣🤣 Editováno: 9. Prosinec 2020, autor: stafa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenci Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 3 hodinami, stafa napsal: Ahoj kluci potřebuju poradit na jakou 32gb sd kartu nahrát mapy 2020/2021 pro AMUNDSEN na O3 2016. Zkoušel jsem ADATA ,VERBATIM, KINGSTOM a rádio to ze žádné nepřečte. Jediné co funguje je nahrání map na zformátovanou orig. sd kartu škoda 16gb na které jsem původně měl mapy 2016. Klidně mi pošlete odkaz na nějakou 100% funkční s radiem AMUNDSEN. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 3 hodinami, LukášCBR napsal: Teď nevím přesně, který výrobce vydavá mapové podklady pro Amundsen a Columbus, ale pro jeden infotainment je to od Here maps a pro druhy je to TomTom. @Patrik1971 u Columbusu vás to netáhne přes dostavěné, ale nepuštěné, úseky? To, že je Columbus lepší je jasné, také tomu odpovídal i příplatek za Traveller Assistant (67.800Kč!), což plno lidí pochopitelně nebylo ochotno akceptovat. Vobec,su tam zakreslene,ale iba ako informacia do buducna.Columbus ich proste ignoruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 32 minutami, zdenci napsal: No,to preto.ze Amundsen vyzaduje original sd kartu,pretoze ju tam trvalo musis mat zastrcenu.Ale je tu niekde spominane,ze sa to da nejakym formatovanim osidit.Ale poradit neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 33 minutami, Patrik1971 napsal: Vobec,su tam zakreslene,ale iba ako informacia do buducna.Columbus ich proste ignoruje. Aha, to jsem netušil. Jinak zde na fóru je někde návod, jak změnit myslím CID SD karty a pak není třeba mít originální SD kartu. Chce to ale o dost lepší IT znalosti a zkušenosti, než mám já :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 3 hodinami, zdenci napsal: To, čo tu cituješ, som určite nenapísal ja. před 2 hodinami, Patrik1971 napsal: Vobec,su tam zakreslene,ale iba ako informacia do buducna.Columbus ich proste ignoruje. To sa mýliš, po obchvate Ružomberka som vtedy "cestoval" s Kolumbom... A nebol som sám - potvrdili mi to nezávisle dvaja známi, jeden na Opli a druhý na Renaulte, takže to zrejme nebol problém len v rámci koncernu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopox Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 On 12/6/2020 at 8:27 PM, LukášCBR said: @lopox Je to tak jak píšeš. Dost často to vede na byť dostavěné, ale ještě ne zprovozněné výstavby dálnic, či obchvatů. Navigaci používám často, ale nad tímto mi také zůstává rozum stát. Jinal VW update portal má už nejnovější mapy ke stažení (23.11.2020). Škoda portál stále nabízí jako aktuální mapy ty z 25KT. a to ukazovanie budúcich ciest nie je aj preto, že nemám zaplatený škoda connect? Ak by som ho mal zaplatený, tak by možno aktualizovalo tú mapu o aktuálnu prejazdnosť ciest, napr. ako keď ukazuje zápchy. Nemáte s tým niekto skúsenosť, či by predplatenie škoda connectu pomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 (editace) @lopox Skoda Connect myslím nemá s mapovými podklady nic společného. Platím ho už od roku 2017 a hlavní důvod, proč ho udržuji je ten, že často využívám zasílaní cíle z domovního PC do vozu. Mapy ŠA aktualizuje 2x do roka. Editováno: 23. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Tak tomu už vůbec nerozumím. Mám Škoda Connect uhrazený, přijímám dopravní info, můžu odesílat cíle, ale kolikrát mě škodovácké mapy (Amundsen) vedou na nedostavěnou/otevřenou komunikaci. Třeba to někdo znalejší problému objasní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Ano, pro jeden systém je to od TomToma a druhý Here. Snad jsem to teď nezmotal, ale mělo by to tak být. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.