Přejít na obsah

Tattoomaen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tattoomaen

  1. Tattoomaen

    Combi Scout

    @Jan R.Díky moc. Jdu si to nastudovat. @_Denis_ Měl jsem služební B6, B7, B8 a teď mám ten FL B8. Superb mě vždy lákal, ale nakonec jsem si řekl to co ty. Lepší zpracování, uvnitř lepší pocit. A vzal jsem Passata. Jenže teď bych měl defakto už třetí B8 v řadě a chci změnu. Extra výběr u nás ve firmě nemám (jedeme jen VW group a Mercedes). SUV ani coupé mě nebere. Takže zbývá jen nějakej kombík nebo sedan/liftback.
  2. Tattoomaen

    Combi Scout

    Mohl by mi někdo říci, jaké jsou hlavní rozdíly v tomto derivátu? Koukal jsem na stránky škoda-auto, ale kromě offroad režimu a pár plastům jsem nic zásadního neobjevil. Skládám si nové služební auto, už nechci Passata a rozhodl jsem se pro Superba. Kombi je jasná volba, 4x4 taky. Ještě nejsem rozhodnutý, zda benzin/nafta. S uvažovanou výbavou mi vychází Style a Scout velmi podobně, proto mě zajímají ty rozdíly. Díky moc.
  3. Zdravím, měl bych dotaz k aktualizaci map. Do Octavie s Columbusem (vyrobená 12/2017) se mi stáhly nové mapy (11/2020). Do Passata s amundsemen (vyrobený 11/2018) stále nové mapy nejsou. Nemáte, prosím, někdo tyto mapy stáhnuté popř. odkaz ke stažení? Rád bych si aktualizoval i druhé auto. Odkaz výše od "petous22" mi háže chybu při kopírování na kartu, pokud je to správná verze pro Passata. Díky moc.
  4. Já koupil auto 11/2017 a svítí mi to parádně. Servis mě při přebírání vozu upozorňoval, že museli nastavit světla. Dostal jsem při převzetí papír, že byla provedena rozšířená poprodejní kontrola společně s nastavením poloh LED světel, nebo takhle nějak podobně se to jmenovalo.
  5. Já kupuji Dunlopy zimní i letní a maximální spokojenost. Měl jsem na zimu Contíky TS850 a dobrý, ale Dunlopymi přišly o chlup lepší a zase koupím Dunlopy. Jezdím na nich posledních zhruba 10let a za tu dobu jsem si vyzkoušel více jejich sérií a vždy jsem byl spokojenej. Většinou jsou o pár korun levnější jak Contíky, ale obě značky jsou dobrou volbou.
  6. Můj soused si koupil 7st DSG 140kw, auto bylo vyrobeno a dodáno minulý rok v listopadu a prý to bylo jedno z prvních ve výrobní sérii. Takže počítej zhruba od přelomu října a listopadu sjížděly první auta.
  7. To je hodně zvláštní odpověď. Mě tedy baterie vydrží vždy minimálně 1-2 roky a to v soukromých i služebním autě. Aut jsem vystřídal již spoustu (soukromé obměňuji po 5 letech, služební po 3 letech) a u většiny služebáků byla jen jedna výměna baterie v klíčku.
  8. Má DLA, jen je potřeba si připlatit za dynamické LED světlomety. Ty statické mají nižší svítivost a neumí DLA.
  9. @michal2009 @BUBUBU Passat taktéž umožňuje trvalé svícení dálkovýma Světlana s tím, že to vykrývá protijedoucí auta. Ta funkce se jmenuje DLA (Dynamic Light Assist). Mám ji na svém služebáku a svítí to naprosto úžasně. Měl jsem možnost se svézt v Superbu s SLA a za mě teda Passat s LED svítí znatelně líp. Obecně svítivost LED světel je vyšší než xenonů.
  10. Řekl bych, že to tam bylo 29.5. Dívám se do PC a 29.5. jsem si stahoval nové poi a DiscoverCare. Tohle stahuji většinou po vydání nových map. Ale v dubnu to tam určitě nebylo.
  11. Zvláštní je, že do mé škodovky to update na stránkách nenachází, ale ve služebním passatu tu aktualizaci mám normálně online. Myslel jsem, že alespoň mapové podklady budou vycházet společně.
  12. Výhoda nahrání skrze SD kartu je v tom, že si může zapnout pípnutí. Tohle, bohužel, nelze udělat ve Škoda connect. Pokud ovšem o pípnutí nestojí, šel bych cestoz Škoda connect.
  13. Povinností prodávajícího je v případě zamítnutí reklamace vystavit protokol o reklamaci. Mě, v pozici zákazníka, je jeho čas ukradenej. A když už do toho servisu jel a zkoušel to řešit (reklamovat), tak by s tím nebyla žádná práce, cesta ani čas navíc. Jinak souhlasím, znovu bych tam pro těch pár drobných nejel a neřešil to. Mě baterka v klíčku od passata vydržela necelý 3 roky, teď v oktávce ji mám teprve půl roku a zatím dobrý
  14. V žádným případě bych s platbou nesouhlasil. Záruka na baterky bývá standardně jen 6 měsíců, ale ty jsi se vešel i do tohoto termínu. Navíc §616 občanského zákoníků jasně říká, že pokud se vada na zboží projeví v prvních 6 měsících od koupi/dodání zboží, má se za to, že tato vada tam byla již při prodeji a je na prodejci aby ti dokázal, že tam při prodeji nebyla a byla způsobena tvým užíváním. A pokud s autem nejezdíš v jednom kuse po Evropě nebo nejezdíš jako taxi, kdy by to mohli hrát na míru opotřebení vyšší než je míra běžná (což s tvým nájezdem cca. 500km/měs nehrozí), tak ti to nemají jak dokázat. Škoda, že jsi to zaplatil a netrval jsi na vyřízení reklamace včetně protokolu. Takto ti nezbývá než být jen naštvanej.
  15. Jen pro informaci, již funguje skript "Vytvořit data na SD/USB" na stránce www.poi-radary.eu resp. již funguje stránka škodovky, přes kterou se tyto dokumenty generují. Vše již od včerejšího dne funguje perfektně.
  16. Mě to nejde rozbalit. Pokud stáhnu přes modrý políčko "Vytvořit archiv ZIP (GPX)" tak není problém s rozbalením, pokud ale stáhnu přes "Vytvořit data na SD/USB", tak nejde .zip soubor rozbalit. Napíše mi to chybu archivu. Když jsem stahoval posledně (cca v prosinci), tak bylo pod "Vytvořit archiv ZIP (GPX)" několik položek (stacionární radar, radar na semaforu, přenosnej radar a úsekovej radar), nyní je tam pouze jedna položka a k ní ikonka radaru. Došlo k nějaký změně nebo se mi to jen nestáhnulo celý? Chtěl jsem si radary aktualizovat, ale zatím tedy zůstávám u prosincový verze, která je perfektně funkční.
  17. Parádní pro rodinu je Řecko a Španělsko, ale už je to spíše na letadlo jak autem.
  18. Já mám IP7 a IPX a auto vyrobeno 11/2017 a vše funguje dobře. Obě zařízení aktualizovaný na 11.2.5. a žádnej problém.
  19. Ano, to je šedá quartz. Mám ji na svým autě
  20. Já v servise světla seřizovat nebyl a nemám pocit, že by mi to svítilo do země. První servis mě čeká při 30t km a do tý doby se tam nechystám. Soused seřizovat byl a mám pocit, že mu to svítí stejně jako mě bez seřízení. Ovšem špatně se to takto hodnotí, jel jsem s ním asi 5km.
  21. Já dostal teď v listopadu k O3 tištěnej manuál a taky už tam je digitální přístrojovka. Ovšem na těch obrázcích mě vůbec nenadchla
  22. Nebyl Je to prodejce, s kterým si klasicky vykám a známe se čistě obchodně. Ovšem spolehlivej a velice snaživej.
  23. Mě prodejce taky řekl přesně všechny informace a průběžně je upřesňoval. Dokonce to bylo v nadsázce tak, že auto sjede z linky v úterý 13:50.
  24. Já ty Fleshe mám s gumama Pirelli na zimu. Vzhledově to není žádná hitparáda, ale zároveň se na ně zvládnu dívat aniž by se mi hnusily. Ovšem cena za sadu při koupi rozhodla. Auto mám hlavně jako spotřebku na dopravu z bodu A do bodu B a design jde hodně stranou. Kupoval jsem je za tuto parádní cenu a nelituji. Ovšem pro milovníky pěkných kol v žádným případě nejsou
  25. Mám dotaz na majitele Columbusu a mob.telefonu iphone. Mám nově O3 (výroba 11/2017) a mobil iphone 7 s ios 11.2. Spárování funguje parádně, mám i fotky kontaktů, ale neukazuje se mi stav baterky. Na horní liště Columbusu je logo baterky a ta je pořád plně zelená. Dokonce i v případě, že mám méně jak polovinu baterie. Což mě docela překvapuje, protože známej má navigaci Amundsen a ukazuje mu to správně. Pro info přikládám fptku z doby, kdy jsem měl mobil na cca 40%. Neděje se to taky někomu?
×
×
  • Vytvořit nový...