basto2 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mám fabiu 1.4 MPi a odišlo mi kúrenie vymenil som aj termostat a nepomohlo dokáže mi niekto poradiť??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 tak schválně: Máš klimu? jestli jo tak je to servomotorek topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Měřil jste někdo jaká je (nebo má být) teplota vzduchu (v ústí středového výdechu) která vám jde do interiéru při nastavení teploty na MAX.? Ventilátor třeba na dvojku. Samozřejmě při ohřátém motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 cca 65 C pri zohriatom motore a dvojka ventilátor. Vonku bolo okolo nuly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 OK, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Nevím proč, ale zdá se mi že felicie má rychlejší náběh než 1.2 fabie s klimou. Po delší jízdě je to ok, ale při popojiždkách je to hrůza. Může být někde chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Může být někde chyba? Špatně položená otázka, ale odpovím Ti: Může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Fajn, v příštím týdnu letí do servisu, ted v mrazech netopí skoro vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Od čeho máš partnerku??? Já když jedu dálku tak netopim vůbec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Nevím proč, ale zdá se mi že felicie má rychlejší náběh než 1.2 fabie s klimou. Po delší jízdě je to ok, ale při popojiždkách je to hrůza. Může být někde chyba? mám feldu i fabii a mohu potvrdit, že felicie se natopí za zhruba polovinu doby co Fabie. Pokud ti ale netopí skoro vůbec, tak asi něco není v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A teplota motoru doleze na těch 90°C??? Může to klidně dělat i vodní pumpa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ohřívání motoru je při delší jízdě ok, v pondělí to snad bude ok, vymění termostat a budu v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 fabia 1.2 má predsa 3 valce a felicia 4 valce. Produkcia tepla je teda logicky menšia. Keď je vonku napr -5 C a pri jazde po meste alebo dlhšom státí na mieste z naštartovaným motorom a ventilátorom na 3 stupeň tak sa fabii zníži taplota motora , klesne smerom dolava aj ručička teplomera a samozrejme,že potom slabšie kúri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Zdravim, v poslednej dobe som si vsimol nieco divne na topeni. Klimu nemam. Regulacia teploty funguje a taktiez aj ventilator a funguje aj prepinanie miest kam to ma fukat. Pasazieri na zadnych sedadlach sa vsak stazovali ze im n anohy fuka studeny vzduch aj ked som mal zapnute topenie naplno. Ofukovanie bolo zapnute len na okno. Ked som to prepol na okno/nohy tak bolo citit trosku teplejsi vzduch ale neviem si to vysvetlit? Kde moze byt chyba ze na okna fuci teply a na nohy vzadu studeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 co to je za vyraz topenie? ani cesky ani slovensky. logicky sa vzduch distribuciou v studenom potrubi od zdroja tepla ochladzuje. skus si niekedy pustit fen vyskusat teplotu vzduchu pri spirale a potom tak meter od fenu. prirataj si k tomu distribuciu toho tepla v absolutne podchladenej plastovej rure a mas vyslednu teplotu vzduchu a to ta rura ma aj viac ako meter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 co to je za vyraz topenie? ani cesky ani slovensky. logicky sa vzduch distribuciou v studenom potrubi od zdroja tepla ochladzuje. skus si niekedy pustit fen vyskusat teplotu vzduchu pri spirale a potom tak meter od fenu. prirataj si k tomu distribuciu toho tepla v absolutne podchladenej plastovej rure a mas vyslednu teplotu vzduchu a to ta rura ma aj viac ako meter. Topenie je po vychodniarsky . No ja som si to aj myslel len sa mi to nezdalo. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
no.12 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 když se pustí do topení do polohy 1, tak v něm chrčí jako by tam někde něco překáželo. Čím větší rychlost tím je hluk nesnesitejnější. Tak sem se chtěl zeptat jak se dostat k topení abych se podíval kde by mohl být problém. Dále sem se chtěl zeptat na ručičku teploty, ručička se pohybuje normálně až těsně pře pulkou se zastavi a pak už se nehne, do normální polohy se pohne až poté co se regulátor teploty přepne na studený vzduch. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 zkus rozebrat ventilátor, který je za schránkou spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Sku najprv vybrat a vyčistit filter kurenia/ topení/...Je dolu, nalavo s pohladu spolujazdca. Je tam len tak zacvaknutý a nasunutý.... Ja som ho čistil pred pár mesiacmi a bolo tam plno lístia a prachu, ako keby si tam nanosili myši hniezdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 ale nez vyndas filtr dej si nam pod nej na zem nejakej igelit nebo neco at ti to neza*ere interier, byva v tom filtru hafo srac*k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ono asi nebude od věci ho po zimě vždycky vyčistit....jsem zvědavej co za "bubáka" tam najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
no.12 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 dík za rady chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Zjistil jsem u sve Fabie, ze mam otoceny ovladac topeni o 180° - napr. nastavim ofuk na sklo a fouka na nohy. Netusi nekdo, co s tim ? Hledal jsem, ale nic podobneho jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Rozdělat a otočit ten vnitřek. Někdo ho tam dal vzhůru nohama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 je potreba rozdelat celou palubovku, abych se tam dostal, nebo staci povolit ty dva spodni srouby od panelu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.