Přejít na obsah

Blikání baterky a cuknutí při akceleraci


jakubfotbal

Doporučené příspěvky

Nárazník nechám asi svařit a blatník vyklepat. Teda pokud neseženu nějaký díl v dobrém stavu a ve stejné barvě. Kdyby někdo o něčem věděl v Praze nebo na Jižní Moravě, max. zlínsko, tak dejte prosím vědět  :kol-136: .

Jinak budu asi hledat někoho, kdo bude umět stříknout 11let starý auto, aby to ještě nějak vypadalo a za dobrý peníz. Kdyby i tady měl někdo nějaký kontakt, tak dejte prosím vědět, superbáci  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt, že nad tou folií už docela uvažuju, i kdybych to měl udělat sám po tom co sem viděl tohle http://forum.skodahome.cz/topic/120154-karbonova-3d-folie-na-superba/.

Protože nemám představu, na kolik výjde stříknout nárazník a blatník a jestli se musí stříknou celý nebo jestli jen ta poškozená-opravená část :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha no tak je to tak jak jsem si myslel.Takže zas tak levná záležitost to v tom případě není,protože pokud to dotyčný člověk nezvládne sám tak to musí nechat udělat a v tom případě je důležité vědět o kolik by byla jinačí výsledná cena nástřiku oproti ostatním pracem jako je kit,broušení,folie a její lepení.Pokud nemá totiž někoho známého a neumí to udělat sám tak zas tak velká úspora to nebude dle mého.Jasně barva něco stojí,ale..........

To je můj poznatek a úvaha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se předběžně domluvil na opravě po ťukanci. Svaření naprasklého nárazníku 1000kč, vyklepat blatník, stříknutí nárazníku 1500kč, stříknutí blatníku 1500kč a něco za práci. Takže doufám, že bych se do 6000kč snad vešel. Teď jenom přemýšlím, jestli není lepší sehnat blatník a nárazník i v jiné barvě a nechat stříknout? Poraďte prosím  :kol-133:

Editováno: , autor: jakubfotbal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak si to spočítej ne?Nevím kolik ti kdo veme za práci ale budeš potřebovat zhruba 2 deci barvy,nějaký ten lak,tužidlo což je cca 700kč.Nevím za kolik bys sehnal nárazník a blatník ale určo ne za méně než 3000kč.

Suma sumárum bys mohl možná ušetřit za tu klempířinu kdybys měl díly na výměnu takže snad něco málo by to mělo být levnější.Jasně že pokud bys sehnal nárazník a blatník ve své barvě tak máš vyhráno o tom žádná

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak takhle to vypadá... Podle mého žádná hrůza, ale i tak to není nic levného. Uvidím, jak si s tím nakonec poradím. Už jsem pár inzerátů a bazarů obvolal, ale nic v této barvě nemůžu sehnat. Jo a ještě je potřeba svařit jedna malá plastová úchytka světla.

post-8734-0-64786100-1383248757_thumb.jp

Editováno: , autor: jakubfotbal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak jsem včera po 3denním stání venku a teplotě kolem 5-10°C nastartoval auto a při startování udělalo nějaký divní zvuk a divně se zatřepalo. Podíval jsem se do zrcátka a z výfuku vyletěl modrobílý kouř. Auto nastartovalo na poprvé a kromě toho zvuku a kouře nic. Pak zvládlo přes 300km. 

Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Je to normální?  :kol-32:

 

PS: nárazník a blatník není stále opravený...  :kol-26:

Editováno: , autor: jakubfotbal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Auto po nehodě opraveno, za celkem dobré peníze. Nárazník svařený, blatník vyklepaný a dáno do laku. Vypadá to dobře, nic není poznat. Ani jsem to nečekal.

Ale mám takový problém. Auto začíná mít nějaký hrubší zvuk. Vůbec nevím, co by to mohlo být a začínám mít při jízdě strach, aby to nebyly už rozvody. Čeká mně ještě cca měsíc ježdění, 1000km a cesta po D1, pak mám v plánu objednat hned rozvody od Seba a co nejdříve vyměnit.

Dnes jsem se dozvěděl, že u některých 1.9Tdi 96kw se dělají po 90tkm, měl jsem za to, že po 120tkm. Mohl by mi někdo zjistit, jak je to u mého motoru? Mám na nic najeto 101tkm.

Ten zvuk není nic hrozného, ale jde poznat, že je prostě takový hrubší, než dřív. Nebo to může být něco jiného?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...