Janysek Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 to jsou vždycky výmluvy, když člověk bude chtít,dorazí.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Někomu to připadá jako vejmluvy, někdo holt neumí bejt sobec a chcačky nechcačky se ohlíží i na druhý, třeba na rodinu... Každýho kdo žvaní něco o vejmluvách chci vidět až bude mít svoji vlastní rodinu, práci a k tomu se bude chtít účastnit srazů a podobnejch akcí, jak mu to bude tolerovat stíhačka, vedoucí v rachotě a další podobný osoby, kterým ten dotyčnej jedinec jen těžko řekne "vyližte mi prdel"... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 vím,že to není jednoduché, ale bylo to dost dlouho dopředu dané..:-) mám taky toho plno..:-) ale PŘÁTELE odtud bych rád viděl..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Tak už na 100% nedorazím. V sobotu přes den budu v Heřmanově Městci na Relax Meetingu a večer budu trávit na festivale volnočasových aktivit Stop Zevling, který mám hned před barákem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Tak se musím chtě nechtě přidat k odpadlíkum,máme po létě tři chromajzly v práci a na pá/so jsem dostal dení službu,jelikož tyden před srazem mám sraz na motorce,tak jsem dostal volnou neděli 8mého co jsem měl v požadavcích,ale na další víkend už nee.Takže pokud bude 8mého špatné počasí tak to na rychlo vyměním abych měl volno na sraz,ale neslibuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Uvidíš jak ti to vyjde, ale tohle samozřejmě chápeme :-) práce je práce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Hola hola hlášení Bylo by fajné, aby se domluvilo kdo má k dispozici grill, a má možnost ho vzít aby ho vzal, popřípadě zakojupil uhlí a na to se pak všichni složíme. Když budou třeba ty grilly dva, na škodu to nebude si myslím. Takže se hlaste A taky každej ať si doveze to co bude jíst, pít, šnupat a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 V kauflandu mají grill na jedno použití za 70 kč...:-) a už někdo řešil když bude chcát,kam se všici schováme?!nechtělo by to nějaký stan velký?!:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Myslíš takový ten altán? To by asi chtělo, pevně doufám ze nebude pršet, jinak nevím jestli budeme na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Vždyť jsi to vyhlásil na dva dny né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 ze soboty na neděli..:-) ano,takový ten altán..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 To ano, ale jelikož teď nesmím fakt se hodit marod, tak tam nebudu klepat kosu a zůstanu s přítelkou do večera a pak domů Ostatní tam samozřejmě asi budou Ale to všechno jen pokud bude nějak hnusně, což se fakt modlím aby nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 tak si zamluv chatku nééé, to organizuješ a pak odjedeš?!:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 sakra, člověk dělá dlažbu okolo domu, pár dní tu není , a tu se plánuje takový sraz. Bohužel mým nejlepším přítelem je lopata a hromady štěrku různých frakcí a to ještě chvíli bude, budu muset tuhle akcičku oželet, i když mě to bude strašně mrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Takže chatka zamluvena, sice máme chatku pro 4 a je od Janyska asi 50 metrů, ale stejně se tam bude jen spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2013 sakra, člověk dělá dlažbu okolo domu, pár dní tu není , a tu se plánuje takový sraz. Bohužel mým nejlepším přítelem je lopata a hromady štěrku různých frakcí a to ještě chvíli bude, budu muset tuhle akcičku oželet, i když mě to bude strašně mrzet To je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 sakra, člověk dělá dlažbu okolo domu, pár dní tu není , a tu se plánuje takový sraz. Bohužel mým nejlepším přítelem je lopata a hromady štěrku různých frakcí a to ještě chvíli bude, budu muset tuhle akcičku oželet, i když mě to bude strašně mrzet Si děláš kozy nee??! dlažba počká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 sakra, člověk dělá dlažbu okolo domu, pár dní tu není , a tu se plánuje takový sraz. Bohužel mým nejlepším přítelem je lopata a hromady štěrku různých frakcí a to ještě chvíli bude, budu muset tuhle akcičku oželet, i když mě to bude strašně mrzet to je skoda na tu tvoji vybavu v aute bych se rad podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Musíme Drewieho nějak přesvědčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 tak sem s tím, jsem zvědavej čím mě přesvědčíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Tak už jenom to, že má být pěkné počasí, budou tam fajn lidi, pivečko, grill samé Fabie, žádná "trapná" Octavie všichni rovní bratři 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meccornik Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Snad dorazím taky když něco neselžě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Rádi tě uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 no mňa pravdepodobne uvidíte až na SH zraze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2013 No já nevím jestli na SH dorazím, zatím to vypadá že asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.