Honza9007 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Přátelé a kamarádi, děkuji Jirkovi za pozvání, ale nedorazím. Toho dne mám povinné školení ve WOBu a certifikaci pro další práci. Takže tak. Ale můžeš se ještě sejít před ježíškem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 pokud ti to vyjde Honziku radi te uvidime treba na pravidelnem prazskem srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Pawouku: Kdyby v Karlových Varech už bych to měl blízko a vím o jednom letišti v Krásně. Akorád při tomto datu už by to mohlo být spíš pro offroudy. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Clinte, abys tam nakonec nezůstal jen ty a výčepní. Každopádně, na krizový situace jsem kadet. Stačí dát signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ozi: ok. Vemu to sebou. Taky ještě nevím, jak to budu stíhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jak Myslivci vylepšují nebo plánují vylepšit tohle by člověka s liftem nemohlo napadnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 To ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Přátelé,zatím netuším jak mi vyjde vedoucí se změnou směn...vychází mi totiž odpolední. Takže jistotu budu mít až těsně před srazem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jedu teď pro BT modul na OBD2 a snad to do 26.11. zvládnu, budu ho mít půjčený než mně ho Číňan dodá. Toho 26.11. se stavím, tedy pokud mně bude BT modul fungovat, jinak se zahrabu někam daleko a hluboko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ahoj, je pravda, ze jsem zde relativne Zajda, presto, protoze jsem byl pozvan, pokud se neco nevykaka v praci nebo doma, jsme s zenou v pokrocilejsim ocekavani, rad prijedu a vsechny vas rad poznam live. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 parada, vypada to na dobrou spolecnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 treo: když tak se na BT modul můžeš dívat u mě. Budu ho tam mít. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ahoj, je pravda, ze jsem zde relativne Zajda, presto, protoze jsem byl pozvan, pokud se neco nevykaka v praci nebo doma, jsme s zenou v pokrocilejsim ocekavani, rad prijedu a vsechny vas rad poznam live. No super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Jak říkal Švejk "samá dobrá společnost" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Psal jsem si s jedním zde na foru, co má také 1,8 TSI s DSG, řešil také ten olej, ale norma je jasná a tak nic neuhrál a v servisu mu řekli, že je v normálu. Tak jezdí dál, najel další tisíce kilometrů a motor chroupá 3-4 litry na 15tis km. Prej už si zvyknul, bere to jako daň za jinak vynikající motor. Já se na to zatím také vyprdnu, vyměním ho, budu to sledovat, dolejvat dle potřeby. Uvidíme. Přece si nenechám rozebrat motor. Maximálně nechám udělat tu váhu, co mi v servisu nabízí. naleje se přesně zváženej olej, najede 300km a pak vypustí a přesně zváží.... Teď potřebuju ten bag opravit a něco s tim pitomým parrotem. Příště už bych chtěl jen origoš BT sadu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 muzes tak maximalne vyzkouset, kde presne je problem a podle toho se rozhodnout jinak i tedko muzes vymenit neorigo hf za origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) tu normu dělal nějakej idiot, asi to byl ten stejnej idiot co šetřil na napínáku apod... S tou váhou. Nikdy nevypustíš 100% oleje, tak to nevím jak to chtěj měřit... Ještě když kombinuješ Total, castrol apod... každá firma má trošku jiné složeníčko. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) panove a damy, nevim proc, ale nejakejch par dni si rikam, ze mi nechodej mejly z fora, uz jsem si myslel ze je zavreny Kazdopadne 26-28 mam obsazeno.... to nevite ze v Praze se chlasta pres tyden a na vesnici pres vikend? Prijedou mi kamosi z moravy, takze iniciator srazu nemuze (sice to zatim neni na 100 pro, ale i tak bych to u mne bral). Proc to nedame na vikend? PS: zrani oleje: to same mi take rekli v servisu, skodovka se proste kreje... ikdyz je ta spotreba v max mire absurdni... zlatej diesel, tomu spis pribejva nez mizi olej Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 tu normu dělal nějakej idiot, asi to byl ten stejnej idiot co šetřil na napínáku apod... S tou váhou. Nikdy nevypustíš 100% oleje, tak to nevím jak to chtěj měřit... Ještě když kombinuješ Total, castrol apod... každá firma má trošku jiné složeníčko. Neboj, je na to předepsaný způsob. Oni nejsou zas tak blbý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Presne do googlu napis do vyhledavace vahova zkouska oleje kde vyskoci primo odkaz na stazeni PDF tady z fora s presnym popisem a pistupem vahove zkousky. Odkaz bych sem dal, ale jsem na mobilu a nejak to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Váhová zkouška oleje dle ŠA:Váhová zkouška - měření spotřeby oleje.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) no a kdyz jsme u toho oleje tohle mit doma, to je zvuk -> kvuli tomu bych zacal byt verici Edit: koukam do map kde by byl pripadny sraz a pro mne je to zabity, kdyz vyrazim ve 14h z prace, tak v 16 jsem na belohorsky a mozna na 18h bychom mohli byt tam.... dle meho to je nesmysl a do toho nejdu ikdybych mohl - cestovat pres Prahu ve spicce fakt ne (vim o cem mluvim, klickuju takhle kazdy den, takze vychodni prahu mam projetou a vim kudy kam, ale zapadni neznam vubec, takze bych musel podle navi = hlavni tahy = kolony) Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 strašnej zvuk, nevím fakt v čem žiješ, tomuhle se říká zvuk: http://www.youtube.com/watch?v=_jhzus7vDFY takže jako že na 100% to clintovi nevyjde, tak zaplatí 5000kč za olej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Na volnoběh to hrčí jak lokomotiva Sergej. :D Myslím tím tu modrou OII. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 strašnej zvuk, nevím fakt v čem žiješ, tomuhle se říká zvuk: http://www.youtube.com/watch?v=_jhzus7vDFY takže jako že na 100% to clintovi nevyjde, tak zaplatí 5000kč za olej? Samozřejmě,neoprávněná reklamace = náklady hradí zákazník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky