Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Psal jsem si s jedním zde na foru, co má také 1,8 TSI s DSG, řešil také ten olej, ale norma je jasná a tak nic neuhrál a v servisu mu řekli, že je v normálu. Tak jezdí dál, najel další tisíce kilometrů a motor chroupá 3-4 litry na 15tis km. Prej už si zvyknul, bere to jako daň za jinak vynikající motor. Já se na to zatím také vyprdnu, vyměním ho, budu to sledovat, dolejvat dle potřeby. Uvidíme. Přece si nenechám rozebrat motor. Maximálně nechám udělat tu váhu, co mi v servisu nabízí. naleje se přesně zváženej olej, najede 300km a pak vypustí a přesně zváží....

Teď potřebuju ten bag opravit a něco s tim pitomým parrotem. Příště už bych chtěl jen origoš BT sadu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tu normu dělal nějakej idiot, asi to byl ten stejnej idiot co šetřil na napínáku apod...

S tou váhou. Nikdy nevypustíš 100% oleje, tak to nevím jak to chtěj měřit... Ještě když kombinuješ Total, castrol apod... každá firma má trošku jiné složeníčko.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

panove a damy, nevim proc, ale nejakejch par dni si rikam, ze mi nechodej mejly z fora, uz jsem si myslel ze je zavreny :D

Kazdopadne 26-28 mam obsazeno.... to nevite ze v Praze se chlasta pres tyden a na vesnici pres vikend? Prijedou mi kamosi z moravy, takze iniciator srazu nemuze (sice to zatim neni na 100 pro, ale i tak bych to u mne bral).

Proc to nedame na vikend?

PS:

zrani oleje: to same mi take rekli v servisu, skodovka se proste kreje... ikdyz je ta spotreba v max mire absurdni... zlatej diesel, tomu spis pribejva :D nez mizi olej

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

tu normu dělal nějakej idiot, asi to byl ten stejnej idiot co šetřil na napínáku apod...

S tou váhou. Nikdy nevypustíš 100% oleje, tak to nevím jak to chtěj měřit... Ještě když kombinuješ Total, castrol apod... každá firma má trošku jiné složeníčko.

Neboj, je na to předepsaný způsob. Oni nejsou zas tak blbý.

Odkaz ke komentáři

no a kdyz jsme u toho oleje :D

tohle mit doma, to je zvuk -> kvuli tomu bych zacal byt verici

Edit:

koukam do map kde by byl pripadny sraz a pro mne je to zabity, kdyz vyrazim ve 14h z prace, tak v 16 jsem na belohorsky a mozna na 18h bychom mohli byt tam.... dle meho to je nesmysl a do toho nejdu ikdybych mohl - cestovat pres Prahu ve spicce fakt ne (vim o cem mluvim, klickuju takhle kazdy den, takze vychodni prahu mam projetou a vim kudy kam, ale zapadni neznam vubec, takze bych musel podle navi = hlavni tahy = kolony)

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...