Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Omlouvám se nějak to blblo a nahrálo se tam vícekrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Petrrr, slusne se ti to pare, to je fakt dobrej humus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 No spíš se to třepí a to oko se tahá z podkrytky ven. Opět konstrukční chyba kdy je potřeba větší průměr oka, ale ta krytka zůstala stejně velká a pak každý pohyb čalounění opěráku se takto projevuje. U spolujezdce ne, ale to je méně využívané sedadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 jo to je klasika, ja mam taky sedacku spolujezdce jak novou, o zadnich sedackach ani nemluvim, tym jezdi nekdo fakt hodne vyjimecne... ale jako uspora musi bejt, vetsi oko = min stehu a vse je ok 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Pánové a na čem drtite? Já na xbox360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ty woe, to snad není možný... Já nevím kde mi hlava stojí a tady se hraje na Xboxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Prosím Tě Sanku a další, to si hrajete jako malé děti na nějakých herních konzolách? Hold někteří ještě asi nevyrostli. To já si doma hraju s manželkou a to je mnohem lepší zábava ( pořád i po x letech ). i když mi stárne a soft, je pořád dobrej, tak hardware už není nejnovější Tak pořád play fungujou parádně. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Slyšel jsem... vynes smetí, ukliď, vyžehli... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Taky je u Vás tak pěkně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 ja bych rekl, ze u nas to je jeste horsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Já také konzoli nikdy neměl a nikdy mít nebudu, je to strašně "jednoúčelové" a věřím tomu, že by pak malej u toho vykysal celej den, už takhle u notesu vydrží sedět třeba hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tohle jde našteští úplně mimo mě. Hraní her jakéhokoliv druhu jsem nepropad a nevidím na tom nic moc zajímavého, je to jen ztráta času. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Tak to já kolem svých 18-25 let hrával poměrně zdatně Tehdy ještě na Didaktiku M a pak na Amize 500 a 1200 To byly zlaté časy.... Teď už jen sem tam WOT, ale to tak jednou, dvakrát do měsíce.....Snad až vyjde GTA5 na PC, tak si ho rád mrsknu U nás teď krásnej zahradnickej déšť...nebudu muset zalejvat....Jen ze dveří okty vyleju ty litry vody, až je pootvírám. Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jinak jsem to tedy prolouskal nakonec až sem a protože jsem sobotní dopoledne trávil v servisu (reklamace čalounění , přesazovali čalounění opěráku) tak jsem měl 2h času a prolejzal jsem jim detailně všechna auta co tam měli. Nejvíc O3 (jedinou 1,6 TDI 77kw) a ona ta O3 po stránce designu oproti tomu Rapidu až o tolik odlišná není. Dobře schránky mají měkké plostrování, je o něco širší a má o něco větší kufr, místa v zadu v podélném směru bych řekl nastejno. Páč mi cinkl Kokta v uchu sehnul jsem se abych se koukl na zadní vlečnou nápravu a viděl jak píše Motosman tu bandasku co tomu říkají zadní tlumič výfuku. Vstup i výstup z tlumiče je ve stejné boční straně tlumiče (divné). A jen tak pro zasmání, přesazovali to čalounění asi 2h v sobotu dopoledne, takto to čalounění vypadá dnes po 300km. jak tedy vypadá ? stejně jako před tím Petře, to Ti nikdo neřekl, že na ty sedačky nesmíš usednout?! Jinak to zase vytaháš A jestli to náhodou není tím, že si (třeba) s manželkou hraješ vždy v autě na téhle sedačce, a pak to takhle dopadá 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Přesně tak, na tyhle hry kinder auto není přizpůsobené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak to ja teda propařil mládí dá se říct. Denně tak 6-8 hodin ) CSko, Dotu. Ale většinou CS jelikož to jsem hrál 1.AMD takže aby mě nevyrazili tak se trenovalo jak oživot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Btw, jaké máte zimní pneu ? Už se pomalu dívam po nějakých 205/50 17" ať kupím kdyžtak v akci nějaké dokud si všeci nanahodí ceny, ale vůbec se v tom nevyznam. Vždy jsem to nechával na servisu ať tam neco obujou když se ty staré sjely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 205/50? to je nejakej divnej rozmer ne? podle me standartni rozmer na R17 by mel byt 225/45 na origo discich. Jinak ja mam odjezdene Dunlop WinterSport 3D i 4D a naprosta spokojenost. Na sluzebnich jsem jezdil nejake zimni Contiky WinterSport myslim a pohodicka... Doporucuju procist nejake testy, treba s lonskymi modely, jednak budes vedet, co hledat a jednak si muzes sam udelat obrazek co a jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kola-z-lehke-slitiny/kolo-z-lehke-slitiny-hawk-7-0j-%C3%97-17-5e0071496a-8z8x/0/1/24/43/1001 Mno ŠA to vidí jinak s těmi pneu :-) A ještě blbej dotaz. Musi i zimní pneu splňovat rychlostní index ? Asi jo co. Že mě stejně nestačí koupit H ale musim V a nebo W Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Weithfisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 evidentne, ale jak ktere: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kola-z-lehke-slitiny/kolo-z-lehke-slitiny-denom-7-0j-%C3%97-17-5e0071496--jx2x/0/1/24/43/1001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 koukam, ze jedine ty kola co sis vybral ze vsech 17" na OIII maji tento rozmer a jsou jen 6.0J... mozna bych se na tvem miste podival na ceny pneu a pak podle pripadne mozna upravil vyber kol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Mno ono chci nasadit na auto řetězy, proto ty 6,0J , ale jak koukám, tyhle jsou asi dražší no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jinak ty co jsi poslal nejdou na RS nasadit. mají jiné ET než co umožňuje TP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jinak ty co jsi poslal nejdou na RS nasadit. mají jiné ET než co umožňuje TP. mozny to je, netusim co je v TP, otazkou je jestli se tam ty jine vejdou a pripadne jestli tam jdou dopsat. zase na druhou stranu pokud resis retezy, tak to je taky pak hned o necem jinem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky