Weithfisto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Jo přesvědčil jsi mě. Základ je taky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 http://www.auto.cz/audi-s6-s7-ztraci-benzin-museji-servisu-77544 nehledí se na deci navíc, proto všichni mají nafty :D: D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 tka mít na auto v takové cenové realci, tak mě je benál uprdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 To s tím Columbusem nechápu.To jako nejde dokoupit, aby fungoval plnohodnotně? Já myslel, že to prechcani s tou prázdnou nádrží je jen pro pochybné zdroje. To teda znamená, že ja třeba nevymenim starý swing za novější nebo jak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 (editace) swing asi vyměníš, s tou nádrží to je asi kvůli zapnutím mapám co tam ukazoval na videu. Editováno: 5. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 tak me prave dorazila sada na lepeni a kompresor a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 na skoda e-shop COLUMBUS nenajdeš, takže zatím origo není v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Chodíte někdo v Praze někde na sushi ? Mám chuť, tak jestli je tady nějaké dobré a za rozumnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 running sushi na Brumlovce, kdyz se chci narvat http://www.baifu.cz/ jinak vyborne vari tady, ale cena vyssi http://www.mashhana.cz/index.php?language=cs 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Tfůj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 mnam suši, dobrý mají na Harfě u Sazka areény Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 No koukám, že jedna filiálka Baifu je u nás, ale je to většinou úplně prázdný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Co je to za nápad žrát syrové radioaktivní ryby z Fukushimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Pak nepotřebuješ v noci xenony, jak ti budou svítit oči ve tmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Jasný. Prase je prase a kráva je kráva.[emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Zlatá slova. Ještě nějaká ta drůbež a ryba k tomu, ale ne syrová. Ono je to stejně módní vlna, jednou všichni chodí na čínu,pak do pizzerií, teď na sushi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 já zase nemusím každej den futrovat český jídla. no nevím ti, já teda jím čínu, pizu i suši furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 tak ono clovek nemusi jist syrovou rybu jen o tom to neni. a jednou za cas si to clovek dat muze. To Baifu, my tam chodime jen na to running sushi, nikdy jsem tam nemel nic jineho tak nemohu posoudit. Kokto: harfa dejme tomu kvalitou je to cca jak Baifu, ale cenove vejs. K druhe mnou uvedene se to porovnavat neda, to jako fakt nic moc ve srovnani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Mno jelikož na služebce člověk nemá moc čas se nějak normálně stravovat, tak právě sushi a saláty jsou pro mě přijemné zpestření. A já zase na Sushi ujíždím a z prasete tak max kýtu a tím bych u něj skončil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 já zase nemusím každej den futrovat český jídla. no nevím ti, já teda jím čínu, pizu i suši furt Tak to já taky ne. Ale jelikož už něco pamatuji, tak to prostě je. Na venkov se to vždy dostane s mírným spožděním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 No já teď momentálně cenu benzínu moc neřeším, páč na dovči jsem tankoval v HR za 11,12 kn / lit a na Slovensku za 1,499 E / lit... Takže u nás je i na D1 levnější ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Tak co prďolové Ještě leštíte vejfuky, nebo už spinkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Čumim na TGear. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Kdyby si mel TDI 1,6. Tak by si na jednu nadrz ujel tam i zpet. :-):-):-) Jinak to mi pripomina uz si byl Pawouku na te economy run :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Dik ja ted take, malem mi to uteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky