Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Není to výstřel, je to rána, ten kdo to nahrává vylezl z auta a praštil dveřma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Ja nevim, ale dle me tomuhle slo predejit tim, ze ten co to natacel by zpomalil, aby ten predjizdejici mel vice mista, kdyz tam bylo jasne videt protijedouci auto, nebo teda jet kousek rychleji, aby ten za mnou nemusel v zatacce predjizdet... Nevim, asi premyslim jinak Editováno: 22. Září 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) spíš kdo předjížděl, tak neměl brzdit, proto mu ulítl zadek.... a měl si nadjed,aby tak závratně neměnil směr auta.... Editováno: 22. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Problem je jinde, bohuzel tohle je zcela jasne blbe odhadnuty tim co predjizdel. Prohral najezdovou rychlost. Nemohl zatocit driv, pac by trefil predjizdeneho a bohuzel uz tu zatacku nebyl schopnej k apexu utahnout. Auto je tezky, gumy to nezachrani... Popravde v Nissanu je to dement, toho neresim, spis situaci mohl zachranit predjizdeny, bohuzel naprosto na nic nereagoval Editováno: 22. Září 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Tak kdyby bylo sucho, tak by projel normálně, to jsou Ti, co si myslí, když mají letní gumy, že můžou všechno... A navíc s takhle těžkým autem jet jako "závodník" to je fakt na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Těžko říci, po bitvě je každej generál. Každopádně Nissan v podstatě offroud není Subaru WRX STI a řidič na to asi zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Co na to říct, nechtěl bych bejt v tom kinder káru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Prostě debil v tom Nissanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Já bych nechtěl být v žádném Caru na místě toho Rapida. Ještě že to nebyl kolmý boční náraz a že se to sklouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ozi: dnes čaj o 5té, 1.8 a 2.0 tsi v myslivci je supr a dá se jezdit 5/100 km. Dobré je mít nějaký vzorek na pneu. ;-) Bohuzel mi to nevyjde, uz jsem to psal koktovi, musim jit na ruku majitelce s hledanim novych najemniku, aby nebyl problem a dneska naplanovala na 18:30 a 19:00 dve prohlidky Popravde v Nissanu je to dement, toho neresim, spis situaci mohl zachranit predjizdeny, bohuzel naprosto na nic nereagoval Prostě debil v tom Nissanu Naprosty souhlas, ta rovinka byla videt a stacilo jen pockat a predjizdet na vyjezdu ze zatacky. I kdyz je otazka jestli predjizdel jen to jedno auto a nebo bral treba celou kolonu a nakonci se radil na krev. A navic si myslim, ze by mohl i vic brzdit. Na druhou stranu proste ten Nissan je tezka krava a musi se s tim pocitat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Clinte to už právě může mít 3. 4. majitel a to budou Ti cikáni, sedají si na tvé sedačky těma svýma černýma umaštěnýma prdelema. Cigánky nenosí vložky a tak budou ty sedačky i po jahodách.Petreee abys ses nedivil. Ted tam sedi pan rekneme ne bile pleti. V zadu radi skolka a pan ma sako a bile rukavicky. Jinak nvm, co by s tolika penezma delali.Ozi, tak to je gut, pac v 7 jsem u tebe jak na koni driv nez reknes kouzelny slovicko. Taky bych nevidel problem v predjizdenem. Predjizdejici neodhadl situaci. Mimochodem ceske zákony (Pawouku vnes svetlo, at se neco priucim kdyztak), tak predjizdeny ma vzdy pouze umoznit predjeti, ne myslet za ocasky/blondyny ve velkym aute. On treba ani nevedel, ze ho neco predjizdi - mel jsem to bez zvuku. Editováno: 22. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Popravde, tak tohle je na pest... kdyz jedu, tak koukam kolem sebe a sleduju co se kolem mne deje. Nejsem asi tak starej, ale jsem dlouho naucenej premyslet na silnici za ostatni. Ale jak rikam, asi funguju jinak nez ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Po poradě s asistentkou to vidím na 20:30 -21:00 hod. pfůůů, po poradě s asistentkou bych asi nepřijel vůbec....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Stanmare nekaž tady morálku, Motosman je zrovna chlap, co nesmí chybět za žádnou cenu a to se cení. Jinak seřiďme si čas 15:32:55,56,57,58,59 Za 20min. vyjíždím z Karlsbad, kdyby chtěl někdo se mnou tak ať dá vědět. Když to bude asistentka nevadí, ba naopak, bude mít slevu. motosmane, nemáš tady nějakou asistentku, kdyby potřebovala dopravit do Práglu? Tvůj Boss určo tady na golfu nějakou mít bude ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Kvůli takovým "umělcům" jsou úplně zbytečný bouračky... S takovou kraksnou jezdí jak Fittipaldi s F1, jen s tím rozdílem, že on evidentně houno umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 nějaký veselejší video z Čech 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Tak to je dobrá parodie na Kena Blocka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Hoši, hlásím návrat! Díky za super posezení a bezva pokec Jako vždy se ukázalo, jak jsme skvělá parta! Dobře doražte a hlaste příjezdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Já už taky doma. Mohlo to být dříve, ale až na dálnici se mě držely švestky. Jsem rád, že jsem vás ještě stihl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Hihi, ale potom jsi to pěkně mastil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Ich bin home. Cesta dobra az na ten dest. Mam uplne vyoceny oci. Jinak 120-130. R6 je vlastne rychlostka tak jsem jel v mezich zakona. Spotreba dle PP 6,4. Diky za pokec a Pawoukovi za drsnou klicenku pro poradny chlapy s poradnymi vozy. Editováno: 23. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) konečně taky doma ..... já proč mě cuká na tempomat auto a on vítr... jinak sem potkal na D11 testovací mbéčka s F značkou, 2x Fabie: jedna s dětskými xenony a DRL jako parkovačka, druhá fábka se zahrádkou a něco bylo na zahrádce, 2 kombíky lehce zakrytý(ale ty tvary si snad každej domyslí), seat leon s led svícením jako potkáváčky(fakt to svítilo dost a vypadá to pěkně) a jedna O3 kombí bílá. ještě sem zapomněl na lifta O3 s nápisem 4X4... Editováno: 22. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 a ze si se kokto stavil, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 tys nepřijel mě už se nechtělo sjíždět z okruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky