Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 todle je lepší kombinace... Jo, tohle vypadá lépe (i když bílá auta moc nemusím). Zákon musí nastoupit, že jo Pawouku já jenom nechápu, jak to děláš Hele, já nevím. Za dvacet let jsem platil jednou za rychlost, jednou propadlé emise na služebáku a jednu pokutičku za bouračku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Pawouk za rychlost? To muselo bejt v obytné zóně ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Šlápnout na plyn umí každý blb, ale jezdit tak, abys nedostával pravidelně pokuty už některým činí problémy. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 A ještě lepší je šlápnout na plyn a pokuty nedostávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 V tom případě bych tady ale pak nečetl brečení nad pokutami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Právě jsem se vrátil z Prahy. Jel jsem po Plzeňské směr Anděl a ten dvoupruh byl neskutečně zasekanej, už mi došla trpělivost, švihnul jsem to na vyhraženej pruh pro Taxi a MHD a celé ty kilometry všechny vysmátej předjel Když už jsem byl skoro u tunelů, náhle kde se vzal, tu se vzal příslušník Policie s plácačkou. Tak jsem vylezl z auta a nečekal ani co začne mluvit a začal jsem lamentovat, jak je to všechno zacpaný, jak se tady ani nevyznám a že jsem vlastně do toho pruhu akorát přejel a chtěl se zase vrátit. Když jsem to odvyprávěl a čekal jsem za kolik to bude, stalo se něco naprosto neočekávaného. Policista mi klidným hlasem řekl, že je to všechno v pořádku, že vidí, že jsem si svého skutku vědom a že chápe, jaké to je, popojíždět v těhle kolonách. Řekl mi jen, jestli by mi nevadilo ukázat mu řidičák a občanku, protože přede mnou stojí auto, co cvaká pokutu a aby to nevypadlo blbě vůči němu, kdyby mě hned pustil. Tak jsem vyndal doklady, vysypal sbírku průkazů od bouchaček, to policista žasnul a povidá mi, jestli sbírám zbraně. Já povidám, jen koníček a pak jsme se začali bavit o zbraních Nakonec mi ještě nabídl pomoc při parkování a poradil kde to nechat na Andělu stát. Řekl jsem, že moc děkuji, že je to opravdu o lidech. Na to policista, že oni jsou hlídka ale že si mám dávat na dopravku Ještě jsem se zeptal, kolik to tak normálně koštuje a prej 2tis. Podali jsme si ruce a já frčel dál..... Já na policisty nadávat fakt nemohu, samí slušní chlapci Na plzenský stojej pořád, každej blbec to tam bere tím levým pruhem :-))) Nakopat vám prdítka pánové..... Takovýhle hulváty miluju ze všeho nejvíc a to nemusím jet busem !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Když já na Váš sraz nikdy nechci přijet s nedodělaným autem. Páč má úroveň a nechci dělat ostudu To se neboj, páč klucí s RSama si tam udělali zátiší a prej se s dětskejma motorizacema nebavěj..... Takže na Tebe stejně zůstane parta ze socka Octávkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ondrero neboj, já v tom zůstanu s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 No to nás bude víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Na plzenský stojej pořád, každej blbec to tam bere tím levým pruhem :-))) Nakopat vám prdítka pánové..... Takovýhle hulváty miluju ze všeho nejvíc a to nemusím jet busem !!!! Já todle nedělám, ten blbec byl na Clinta :-P Ráno jsem si poctivě postál, a vím že bych mohl projel Motolem ale tolde já prostě nedělám.. takže čekám omluvu "dětskejma motorizacema" sakra Stanmar si na nás snad zasedl za todle fakt nemůžem že se tam každej cpal.. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) A jéje, autobusák promluvil :D Uplně sem na něj zapomněl, že ho tu máme. No přece nebudu hodinu stát v koloně, že nějakej exot vymyslí vyhraženej pruh v místě, kde jsou jen dva pruhy a tvoří se zácpy. Já vesničan na tyhle zácpy nejsem stavěnej, mě to psychicky likviduje, potí se mi ruce a klepou nohy Já prostě musim jet.... Ale už to mám vymyšlené, do Prahy hodim na střechu cedulku Taxi a pak si budu lítat jako baron Na srzech není problém s dětskými motorizacemi, ale se stářím našich slepic Musíme si holt přiznat, že už máme skoro veterány. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Vesničani nemají co jezdit po městě a zavazet místním občanům. Pro senožrouty je tu MHD. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Clinte klídek, za určitých okolností můžeš v tom pruhu jezdit. Stejně jako po kolejích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Otázka je, jak jsou tyto okolnosti praktikovatelné v mé praxi Co navrhuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Tak to je super... me po Praze budou davat pokuty, za to, ze jedu o par km/h vic nez je povoleno a pak prijede mimoprazskej, hrne si to de facto zakazem a je to v poradku?! Super, jen tak daaaaaal :-D :-D :-P 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Jenže zapomínáš na jeden důležitej fakt, že jsem šéfem pirátského klubu a to znamená různá privilegia :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Klinte já starý auto nemám ještě neoslavilo ani 2 roky A zákon přišel od Marcela Autobusak v sobotu. Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 A? Jak se tam má dostat, když ho nikdo nepustí a pruhy jsou plné? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Nojo, musí holt počkat, až ho někdo pustí Já taky musim čekat v zácpě (tedy měl bych) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Pawouku neblokovat přes pět minut ostatní pruh... Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) pruh nema bejt plnej - mas to ve vyhlasce do krizovatky nesmi najet, pokud ji nemuze opustit - taky vyhlaska a to ze pomahaci a chranici chrani jen proti ryhlosti, ale ne takovehle veci, to je jina vec... ja osobne teda najedu taky, ale jedu aspon kus dal, abych tu krizovatku nezasekal komplet a tam te obvykle nechaj zazipovat. u te krizovatky, te nikdo nepusti, protoze nechce bejt ten kdo to blokuje... Editováno: 21. Říjen 2014, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Tak je lepší když autobusak blokne i celej protismer a další křižovatku já lidi pouštim Editováno: 21. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 kokto, tys jak malej kluk - když si tam nenajede, nikdy se přes tu křižovatku nedostane. Kdyby mu ji neblokovali ignoranti, nemusel by tam takto stát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Jízda ve zvláštních případech § 13 (1) Podél nástupního nebo ochranného ostrůvku se jezdí vpravo; vlevo se smí jet jen tehdy, brání-li jízdě vpravo překážka nebo jestliže je to bezpečnější s ohledem na rozměry vozidla nebo nákladu. Při jízdě podél nástupního nebo ochranného ostrůvku je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Podél tramvaje se jezdí vpravo, pokud není dopravní značkou „Objíždění tramvaje“ povolena jízda vlevo.(2) Na tramvajový pás v úrovni vozovky se smí v podélném směru vjet jen při objíždění, předjíždění, odbočování, otáčení, vjíždění na pozemní komunikaci, nebo vyžadují-li to zvláštní okolnosti, například není-li mezi tramvajovým pásem a okrajem vozovky dostatek místa; tramvajový pás zvýšený nad nebo snížený pod úroveň vozovky nebo od vozovky jinak oddělený například obrubníkem se smí přejíždět jen příčně, a to na místě k tomu přizpůsobeném. Při vjíždění na tramvajový pás nesmí řidič ohrozit ani omezit v jízdě tramvaj. § 14 (1) Je-li vyznačen jízdní pruh dopravní značkou „Vyhrazený jízdní pruh“ (dále jen „vyhrazený jízdní pruh“) pro určitý druh vozidel, platí pro řidiče ostatních vozidel obdobně §13 odst.2, a je-li vyhrazený jízdní pruh vyznačen na tramvajovém pásu, též §21 odst.7.(2) Přejíždí-li řidič vozidla, pro které je vyhrazen jízdní pruh, z vyhrazeného jízdního pruhu do přilehlého jízdního pruhu, řidič vozidla jedoucí v tomto pruhu mu to musí umožnit snížením rychlosti jízdy, popřípadě i zastavením vozidla. Řidič vozidla ve vyhrazeném jízdním pruhu je povinen dávat znamení o změně směru jízdy a nesmí ohrozit řidiče ostatních vozidel.(3) Jede-li vozidlo, pro které je vyhrazen jízdní pruh, ve vyhrazeném jízdním pruhu nebo tramvaj jinou rychlostí než ostatní vozidla jedoucí stejným směrem, nejde o vzájemné předjíždění.(4) Je-li provoz ve vyhrazeném jízdním pruhu vyznačeném na tramvajovém pásu řízen světelnými signály pro tramvaje, řídí se řidič vozidla jedoucí v tomto jízdním pruhu těmito světelnými signály. Asi tak nějak. Na Plzeňské nejsou bus pruhy odděleny ani plnou čárou, takže ty co stáli jsi objížděl a ti co jeli si předjížděl a nakonec jsi vlastně odbočoval. :-) Editováno: 21. Říjen 2014, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky