Petrrr Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 No jasne, jen ze ty jsi ty a v autorizaku to urcite nebylo. Jinak mluvime o servisni prohlidce ne? Ne jen o vymene oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-vw-passat-b8-2015-dale-kralem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Jdeš do něj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 peetře to už je 4 dny stary každopádně furt nevyšlo TSI, ubožáci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Je mi jasné, že už to tu bylo, ale tohle se nelíbí už ani mě, ačkoliv u oktávky to beru a má to nějaký smysl, tady už je to opravdu jenom atrapa. Snad to nebude novej trend VW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 (editace) U VW to nevadí, nýbrž u Škodovky mě to štve(protože ji přeci furt pomlouvám) Editováno: 30. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Twl, to je z toho Passata??? To je brutál. To by snad ani číňan nevymyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 (editace) Jojo, novej Prassák Jinak chápe někdo, proč u Seata Leona jde u kombíka ve výbavě FR objednat 2,0 TDI 135KW uplně normálně s manuálem a dvoukolka za super cenu a u oktávky jenom s DSG a čtyřkolka? Navíc za šílenej ranec? Editováno: 30. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Jo jo...passatek... je to strašný, to už lepší úplně prdel bez laufu a těchto blbinek jako např Fabie nebo Octavie... Ale zase tak nad tím přemýšlím, alespoň to bude vypadat pořád jako nové, když do toho nejdou splodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Jojo, novej Prassák Jinak chápe někdo, proč u Seata Leona jde u kombíka ve výbavě FR objednat 2,0 TDI 135KW uplně normálně s manuálem a dvoukolka za super cenu a u oktávky jenom s DSG a čtyřkolka? Navíc za šílenej ranec? No protože Seat... Škodovka přeci takovéhle věco nepotřebuje, ta je TOP a proto dostaneš za peníze to nejlepší co ti může nabídnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Seata za velkej ranec by totiž nikdo nekoupil... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Nějak si Seat pokazil jméno, Leona vidím jen když s ním jede brácha, jinak ho prakticky nepotkávám....Přitom špatnej není. Jenom má hnusnej ten interiér Na druhou stranu myslivce s nejsilnějším TDI v plné palbě člověk koupí za 700tis (cena bez slevy).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Už si jak ženská... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 http://www.auto.cz/bmw-x5-m-x6-2015-maji-575-koni-750-n-83827 To jsou rychlé krabice, ale ještě že neuvedli kolik ta spotřeba je, jinak bych upadl na zem a už to asi nerozdejchal. Petrrr . písmeno M to je to pravé pro mě (ideálně v kombinaci s číslem 5), bohužel kombinace písmen BMW se neslučuje s mojí kasírtaškou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 To souhlas. S moji kasirtaskou se neshoduje momentalne ani Citigo v zakladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Já nemám ani kasírtašku, páč bych do ní stejně neměl co dávat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Petrrr: musíš za svým strejdou Šlaufnberkem, ať ti něco do kasírky přidá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 (editace) tak to já půjdu za tebou přidáš mě ? Editováno: 30. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Je mi jasné, že už to tu bylo, ale tohle se nelíbí už ani mě, ačkoliv u oktávky to beru a má to nějaký smysl, tady už je to opravdu jenom atrapa. Snad to nebude novej trend VW vejfuky.jpg Sem rád, že to taky vidí další kromě mě. Je to hnus Pořád se modlím, že benzín bude normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Je mi jasné, že už to tu bylo, ale tohle se nelíbí už ani mě, ačkoliv u oktávky to beru a má to nějaký smysl, tady už je to opravdu jenom atrapa. Snad to nebude novej trend VW vejfuky.jpg Jo ty deleny odrazky, to je peklo, to je fakt hnuj. Pak ten tlumic hnedka za kolem. Az to do tebe nekdo napere, tak ti tlumic rizne gumu a kdyz se ti tohle nestane, tak ti ho vodrbou kaminky od zadniho kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Za dalsi Mavericka mam rad, to jeho jednostrane vlakno se dobre cetlo a doslova jsem vzdy napjate cekal, co noveho za poznatek prida. A nektere komentate bych doslova vzal za sve. Ale jak jsem jiz na to narazel, jako kazda reklama v TV, podivej, vem si to zajimave, neduveruj a over si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Jak to koukam na "Prazske srazy", tak v hlasovani je mr. Hravec, Clinte zjisti, zda fakt prijede :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 To se urcite hlasil Kokta, ale nechtel byt odhalen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Radius se zase fláká na poradě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 1 majitel, nebourané, topstav, 35000km, myto ručně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky