Clint Vloženo 31. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 To neboj, že to tak nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Škoda jí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Ta bude ještě pěkně vymazlená tak za 4-5 měsíců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Když ne u nás tak v Polsku určitě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 (editace) achjo, ten svět jde fakt doprdele... Sady výbav:Balíček redukce CO2 https://www.dropbox.com/s/65xk91ii3e5ftfl/Screenshot%202014-10-31%2021.16.59.png?dl=0 Editováno: 31. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 To víš, neškodný plyn CO2 se musí zlikvidovat za každou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Je tu nějak mrtvo od pátku co? To jste už začali všichni jezdit někam na hory??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Já určíte ne. Já těžce pracující v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Od rána nikdo ?? Vrchní mazač a hlídač je na Slovensku, ale co zbytek? Že by Clintovi uletělo létadlo (nebo rovnou včely ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Je tu někdo, kdo o tomto neví ? http://forum.skodahome.cz/topic/29296-sraz-v-praze-a-okol%C3%AD/page-143#entry1967736 A má to rozumně blízko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 to víš, Clintovi dávali dneska Návrat do budoucnosti I, tak to rozdejchává celej den. :'> Já tam bohužel nedoletím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Já dorazím. Odhlasováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 ...Před deseti minutama mi někdo vlezl do auta a když zjistil, že mám Bullock tak vzal aspoň navigaci. Jenom jsem nezjistil jak se ta svině dostala do auta. Jednou za rok ho nechám venku a je průšvih. ..sekat ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 nevím jak je to řešeno v O3, ale v O2 jde zblnout centrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Pokud se používají klasické klíčky jako doposud (asi si myslím že ano) tak stačí abys nedával pozor při zamykaní... drží stisknutý svůj DO v dosahu Tvého auta a ty nezamkneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Pořádně bych prohlídl zámky a jestli nic, tak je to jak píše Stringo a nebo načetli signál. V Praze na OC Chodov běžná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Bydlíme jakoby bokem a mam výhled sto metrů na všechny strany, navíc tam stálo od rána...to bude jiná finta. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Chleidy: měl jsi Kolumba, nebo Amundsena? Šmejdi, myslel jsem, že už se ty navigace tolik neberou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 ...swing. ..navigace byla přenosná....naštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Kdyby taky idioti začali dělat tyhle navigace jako v Medvědech prostě pevnej panel kterej je součástí palubky a nejde vyndat a jenom se přikupuje vyjížděcí display, tak by bylo vyřešeno, tam se to ukrást nedá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Jak jsem psal. Soused přijel zamknul, zkontroloval a když se vrátil nenašel v kufru tašku. Nikde žádný poškození. Pro policajty nic nového. Prý je to každou chvíli. O2. Neměl něco ppdobného honza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Tak on je už pokrok mezi navigacemi O2 a O3, jenže řekni to fetkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Jo tys měl navigaci na skle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 však Pavle o tom sem psal. Prostě centrál jde oblbnout, do 10 sekund seš v autě, pokud nemá auto alarm GSM tak je to easy(takhle jde oblbout i imobilizér a do chvíle odjíždíš s autem, bohužel)... Ano Honza to měl u té O2.... klinte pokrok tam je u O3, ale ne moc velkej už jde zprovoznit bez problému columbuse v jiné O3, nepotřebuješ na to autorizák s onlinem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 ...swing. ..navigace byla přenosná....naštěstí Aha tak proto si ji někdo odnesl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky