kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Porovnavej 60000km prohlídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Jo to je hezký. To dávám jako dýško, aby si mě všimli. Jak říkám, když je to pod 30, tak je něco špatně.[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 tú brzdovku (prácu) si mal grátis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) hele netuším, ani sem si toho nevšiml. ale drahá prohlídka, minule na 30000km byla o dost levnější i olejový filtr, ovšem uplně v jiném servise. Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 tak cena je určite iná..veď po 30tkm tam pomaly nič nemáš ...tá po 60tkm je v ŠA? ...lebo tú po 30tkm poznám (vzhľad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) oboje sou ovšem... jojo práce při 60 000km je více no, mazali i těsnění u střešního okna. Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Ty vole pěkné palby, ještě že jsem tak chudý, že Supa nemám. Tak že Clinte ti ta Váhovka vyšla 1l na 1000km? To je fajne ne? Proč se bude dělat druhá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 (editace) Vzducháč, palivák, brzdovka, svíčky ani haldex se měnit nemusel podle servisních předpisů, takže by to jinak bylo o dost níže. superb má ještě levnej servis, oproti audin apod.... Editováno: 17. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 (editace) To jsou palby ty faktury, já za žádnou prohlídku neplatil víc jak 5tis.....Holt Motosman je baron a oni ho podle toho solej Ještě nemám výsledek váhovky, jen posuzuji, kolik mám najeto na litr oleje a jakou jsem minul hranici.....Druhá váhovka právě ukáže tu spotřebu a na tu teprve pojedu. (1. váhovka 650Kč....vylejou tvůj olej, zváží a zapíšou) + najedeš min. 500km (2. váhovka 650Kč....vylejou tvůj olej, zváží a vyhodnotí) Editováno: 17. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 (editace) njn motosman měl krásnou fakturu za ty rozvody, asi hold Praha. takže u První váhovky ti nalili novej olej a u ty druhy ti ho vylejou a zase zpátky nalejou? Editováno: 17. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Pokud ovšem bude co vylejvat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Nenalili novej, ale vypustili starej a znovu nalili.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Protože ten starej je už moc hustej a hůř mizí.[emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Tak starej...jak se to vezme, já tam dolejvám olej prakticky neustále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 TO JO, BY MĚ zajímalo kdyby si jel teď na emise jak by si dopadl, zase je fakt, že to spaluje v podstatě čistej olej, mazání jako u trabanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 tady něco pro Pancha http://www.novinky.cz/auto/testy/356522-zmenilo-se-ikonicke-subaru-wrx-sti-test-soucasne-a-minule-generace.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Nikde nikdo, vsichni na firemnich vecircich, no ja byl vcera, Jagermajstr tekl proudem, zranice ze by i zdejsi Prazaci zavideli. Jinak tu dlouho nebyl Radius a uz vubec nepocitam toho co nebrzdi a radeji je mrtvej nez druhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Raději ty duchy nevyvolávej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Já byl v sobotu na firemním večírku... no bylo toho už moc... V Grandhotelu v Plzni, něco kolem 1200 zaměstnanců, 3 kapely během večera, žrádlo pití, luxus, spoustu Koreiců (vlastníci Doosan Škoda Power)... je to už dost velká akce na mě já raději menší akce... Jinak ten den (ráno byly prezentace za rok 2014 pro zaměstnance a večer pak raut) tak vyšel firmu na necelých 10 000 000 to by bylo Superbů v plnej ty jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 johnák je slavnej! http://www.auto-mania.cz/srovnavaci-test-tri-generace-skoda-octavia-rs-combi/ (ty zástěrky fakt nešli přehlédnout) Ten bílej kombík je taky ze SH.... To říkám furt že si eRSáci hrajou na vlastním pískovišti ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 jojo, bilej combik je Pitrs Stan je znalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Stringo za tu cenu to muselo být dost luxusní, ale co, se prodá jedna lopatka turbíny a 10 míčů je doma, navíc si to dají do nákladů. Zase na druhou stranu, peníze se musí točit a na tuto akci se nabalilo hromadu dalších co vydělali, teď sami můžou utrácet atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 ja jsem tu pravidelne, jen to nestiham cist a uz vubec ne psat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 (editace) 2. nejlevnější pohonné hmoty v ČR tady na západě http://www.novinky.cz/ekonomika/356708-benzin-zlevnil-za-tyden-o-korunu-ceny-pujdou-jeste-niz.html Bůh žehnej Tobě Vladimíre Vladimíroviči Putine a pak tobě Tank ONO http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=pumpcard&pump=4 Ještě se kvůli tomu dám na temnou stranu zla ke Clintovi a Vladimíru Vladimírovičovi :-) Editováno: 18. Prosinec 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Zde se uvádí jak je to možné, to už prostě křišťálovější být nemůže http://archiv.ihned.cz/c1-59104160-sit-cerpacich-stanic-ono-vydelala-loni-bratrum-ondrum-miliony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky