motosman Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Ozi: proto se dávaj dozadu 2, třeba pod RZ. Nebo ten rámeček z geneva ff pod RZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 No Já tam právě rámeček mit nechci a to je hlavni problém, říkal mi to i klučina z druhého fóra, když jsem se s nim radil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tak toto nás čeká, elektro a hybridy. Když s tím začne ve velkém Audi, tak za nějakou dobu se to dostane i do škodovek. Viz SIII - má tam být také hybrid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) už ani u audiny si za chvíli nekoupíš motor dnes už si ani nekoupíš manuál u výkonějších variant. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Nó, tak kdyby měly baterie kapacitu dojezdu na úrovni dnešních aut a daly se rychle dobít, tak by mi elektromotor nevadil. Hybrid asi ne, to je složité a drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 ja bych se ani hybridu nebal, je to celkem pohoda, elektromobil by byl supr na moje nynejsi dojizdeni ideal do prace 40km dom taky, akorat to mit kde dobijet, omezit vliv zimy na kapacitu baterie a rozumna cena. nicmene myslim, ze pokud vydrzi RSko, tak dalsim autem muze byt bud hybrid nebo elektromobil velikosti fabie az rapida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No nevím. Já se už koukám po nějakém veteránovi. Hybrid ano, ale s V8 od Lexusu.[emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Nemusis veterana, kup si ameriku tam jeste sem tam davaj poradny motory. Jo motosman se zpletl ty si myslel Prius co ? :D Japko jako japko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Prius určitě nee.[emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) oni ty ameriky nejsou špatný, ale moc to nejede. chce to nějaký modernější motor s pořádným vstřikováním mě se líbí ten novej motor 2,5 TFSI 5 válu co bude v RS3, popřípadě i ten starší. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 3,0 TFSI 6 valec ma byt v nove Q7 jsem cetl, urco bude i jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ten je i v SQ5, jen ho neprodávaj v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 motosman mas podobny vkus jako ja, me by nabiralo neco takovehleho http://auta.yauto.cz/lexus-rx-400-hybrid-cr-1-majitel-1976081.html je to sice jen sestivalec, ale to by nemel snad byt tak velky problem na me jezdenicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Popravdě bych raději nové NX. Tomuhle jsem designově nepřišel na chuť. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 http://video.idnes.cz/?idVideo=V141222_112351_tv-zpravy_vov Cekal jsem, ze Superb 3 bude lepsi. Tohle se mi nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Já si počkám na nemaskovanou fotku. Prozatím to ale zas tak hrozně nevypadá. Cos od toho čekal? Nějakou extravaganci jako na tom zeleným modelu Vision? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Mno, ty první rádoby ofiko nákresy, byly pěkné. Čím víc ho ohalují, tím se mi líbí méně. Počkám na skutečný model. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No podle mě byl Superb vždy odlišný od jiných typů značky. Větší, luxusnější atd. Tohle je jak dnešní Rapid a Octávie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Blbej mráz , dostal jsem kamínkem do čelního skla a hned je na okně pavouček - před týdnem větší rána a nebylo z toho nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No podle mě byl Superb vždy odlišný od jiných typů značky. Větší, luxusnější atd. Tohle je jak dnešní Rapid a Octávie. Větší to každopádně, jiný - no to také, ale částečně. První byl vlastně Passat, druhý zase postavený na podvozku OII s designem alá korejec. A se spoustou dalších dílů shodný s OII. Jedině snad některé výkonné motory jsou navíc. Protože i tam byla jinak shoda s OII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Blbej mráz , dostal jsem kamínkem do čelního skla a hned je na okně pavouček - před týdnem větší rána a nebylo z toho nic. Jo pavouci jsou svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Zdarec hoši, dneska se mi stala velice čudná věc. Auto jsem měl zaparkované celej den na mrazu (-6) a večer nastartoval, že pojedu domů. 3x to písklo, na maxíku se rozsvítila hláška kontroly chladící kapaliny a začala blikat kontrolka. Kouknul jsem tedy hned pod kapotu a voda byla lehce nad spodní ryskou. Tak jsem dojel k benzínce, koupil destilku, že tam doleju. Otevřel jsem pomalu víčko nádobky, zasyčelo to a kouzelná kapalina mi znovu nabyla, že jsem byl dokonce lehce nad vrchní rysku. Takže nebylo co dolejvat. Stalo se vám to už taky? Mě ještě ne.....je to nějakej problém, nebo je to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Na Zličíně v Globusu ti to na počkání zalepí i s dokladem za 1200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No NX není spatny, ale aktuálne mimo cenou. Uvidíme az to prijde, třeba bude mozne už jen NX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Clinte, myslím, že brácha mi jednou říkal něco podobnýho, že mu po otevření razantně nabyla hladina v nádržce - u 1.8 TSI je tam nějaký větší podtlak, či co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky