Clint Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Ozáku: Jinak přišla mi ta plašička od Deramaxu, akorát nevím, kam ji dám, motorový prostor je docela zaplněn. Zbývá místo na zadní stěne na tapecu, tak to tam chytím asi samolepicím kvalitním sucháčem, aby to šlo sundat a vyměnit baterka. Jinak slyšet to není vůbec, že to funguje člověk pozná jen podle tichého chrupnutí každých 18sec. Jinak samozřejmě je tam vypínač. V návodu je psáno, že i přes tento UZ signál může v krajních případech kuna přijít: 1/ Kuna je k smrti vyhladovělá a před jistou smrtí dá před nepříjemným signálem přednost si něčeho zakousnout. 2/ Kuna trpí nedoslýchavostí či ztrátou sluchu (to mě pobavilo) Editováno: 4. Únor 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Proste i když to nebude fungovat tak reklamovat nemůžeš. Jak dosvědčují ze neměla hlad a nebo ze nema ztrátu sluchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Kdyby ses vykašlal na nějakou krabičku a rádci je nakrmit. Tak ti nepůjdou do auta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=360749&sId=&mId= Docela zajímavá diskuse pod článkem. Se divím, že se v tom supu nezabili. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 teď tu byla účetní a na daních dostanu z5 za loňský rok celých 645 Kč, to asi bude málo co? to se mas, ja mam nedoplatek asi 10ku automobolismus ještě existuje! ještě nevymřel! neskutečný, děkujeme pánu bohovi poršeti a božskému akcionáři VW za tenhle krásnej kousek! http://www.autoforum.cz/predstaveni/porsche-cayman-gt4-je-venku-jako-posledni-basta-nadsenych-ridicu/ moc pekna hracka... Dívka z Prahy svolala přes Facebook party, přišlo 60 neznámých lidí a zdemolovali dům nj, co dodat, kdyz je nekdo tupej, tak je to spatny... http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=360749&sId=&mId=Docela zajímavá diskuse pod článkem. Se divím, že se v tom supu nezabili. :-) jj, docela prekvapive, kdyz je clovek obcas vidi... dneska na D5 stali s cernym passatem na najezdu pres zebru komplet zhasnuti. kdyz jsem je minul tak jsem si rikal co to je za dementy, nez se to rozblikalo, ale asi jim doslo, ze je neni videt, tak zacali blikat, ale stali dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) ten prispevek tam byl dlouho, najednou zmizel prijde mi to spis, ze si nekdo nekde psouk a luftem to vzalo i ty prispevky. rozhodne se s nikym nemaz a nemazli! myslim, ze je to jedno a "game over". kazdopadne, ten prispevek PANA majitele je shit Editováno: 4. Únor 2015, autor: Paradox.f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) jestli je řeč o tom článku co je zamknutej tak to asi nebude kravina..sám pan Clint psal že ted vykupujou co můžou..já tam taky jednou prodal dobře i kamarád nějakou šlupku Editováno: 4. Únor 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Prodat ano, koupit ne. Buh zehnej novemu majiteli Clintovo O2. A to nejsem verici. Stryc kdyz tam prodaval Touarega, taky dostal dobrou castku a hned na drevo. To jedina vyhoda tohoto podniku. Lepsi nez dat auto u SA na protiucet, to jsou jeste vetsi zlodeji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Jo to mohu potvrdit, u ŠA mi nabídli za auto o 55tis méně. Nicméně, já v AAA i dobře nakoupil (manželce). Je to kus od kusu, ne všechny auta mají nějakej problém. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) S těma tlačítkama...moc to nechápu to loupání. Pokud si pamatuju, šahal jsem na ně za ty 4 roky jen párkrát, nic jsem nepozoroval, stále jako nové. tak když je taky mačkáš v bílých rukavičkách, tak se neloupou... teď tu byla účetní a na daních dostanu z5 za loňský rok celých 645 Kč, to asi bude málo co? Lepší než drátem do oka. Já budu platit minimálně 100x víc, než co Tobě vrátili... Editováno: 5. Únor 2015, autor: Honza9007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Tento týden změná. Nedělám s vodou ale se špínou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 To sedí (alespoň u většiny D1). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Tak jsem zavezl kárku do servisu (můj oblíbený servis) s Radiusovským seznamem Honza mě tady varoval, že servisy neradi řeší reklamace u aut, které nebyly u nich zakoupené a že bych měl raději do Jihlavy To jsem odmítl. Musím konstatovat, že tenhle servis se chová excelentně a slušně ke každému. Narozdíl od jiných servisů, (kde mi na otázku, zda mohu mluvit a vidět servismana, odpověděli, že nikoliv, že od toho je tu technik) mi servisáka zavolali, já jsem mu mohl vylíčit své poznatky, trochu jsme to probrali, na co se mám mrknout a jak si to asi představuji a do kapsičky jsem mu zastrčil jednoho menšího Napoleona Zítra mi prej zavolají, co a jak. Pak mě jejich autem odvezli domů (což se mi snad ještě nikdy nestalo, aby mě vezli jejich autem do jiného města domů) Alespoň jsem se svezl v nové Fábce Jinak byl tam zrovna nějakej starší týpek a měl starost, že má 1,2TSI a kolegové mu v práci prej řekli, že ve dvaceti tis. někdo z nich měnil řetěz. Tak se dožadoval preventivní výměny. Šéf techniků se mu snažil vysvětlit, že nemá mít strach, pokud mu nic nechrastí při startu. A že už má novej řetěz, že se nemusí bát, že prej u těch prvních byly řetízky jak u jízdního kola Editováno: 5. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Jo to mohu potvrdit, u ŠA mi nabídli za auto o 55tis méně. Nicméně, já v AAA i dobře nakoupil (manželce). Je to kus od kusu, ne všechny auta mají nějakej problém. O těch 55 tisíc míň by bylo v případě, že by to bazar Škody přepsal na sebe že ? Mě při výkupu roomstera řekli, že pokud jej tam dám do komise tak dostanu asi víc, ale budu čekat než se prodá. Já ho ovšem dával na protiúčet , tak jsem potřeboval peníze ihned. Rozdíl mezi výkupní a prodejní cenou byl 40 tisíc a prodali to během pár dní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No sice Honza+číslo má pravdu, ale škodovka všude hlásá že stačí si vybrat jakýkoliv autorizák vždy to je o lidech no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Tak jsem se zase pobavil. Měšťáci s odtahovkou se Na Františku směr Husákovo ticho opět nevešli pod most. Land Rover Defendera snížili asi o půl metru. Silnice uzavřená, hasičí, PČR a statik v plném nasazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Opět? To už se jim "povedlo" víckrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 tak to musí mít majitel radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Já už viděl 3 snížený auta. Nechápu to. Hlavně odtáhnout co nejvíc pirátů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 tak to musí mít majitel radost To je na vraždu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Tak jsem se zase pobavil. Měšťáci s odtahovkou se Na Františku směr Husákovo ticho opět nevešli pod most. Land Rover Defendera snížili asi o půl metru. Silnice uzavřená, hasičí, PČR a statik v plném nasazení.No tak mu z toho udelali Range Rover Evoque Convertible Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ono je to taky o tom, že naloží auto a nechaj ho na tom jeřábu. Místo aby auto zajistili a jeřáb snížili a sundali ty popruhy. Ale to by nestihli odtáhnout tolik aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Jinak tady se planuje kvetnovy sraz, je mi lito ze tentokrat nemohu prijed kdyz je to jen pro O1, O2, O3 jak je uvedeno. Hold nechcete maskota tentokra tak zustanu doma. Nekteri si stezovali ze jsou na seznamu treti atd., ale ja na seznamu nejsem vubec. TOMU RIKATE SPRAVEDLNOST? To stejne zaridil Pawouk, hold nevyplati se tady psat neco proti foru nebo moderatorum. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky